2009 Kasım Bebekleri Bugün Ne Giydi? :)

naniknanik bu cerine
naniknanik bu da çıtırtı sağa
yaza büyürler gız elcağızlarımla pastalar börekler yapardım sizlere cokacimcoook
sankim ankarada oturum orada istanbul burada bağane gelin bağada nolarrrrrrrr
senağlamasenağlamasenağlama

kiz zeytin sana oyuncak lazimmis.kaydirigubbakcemile3 masallah ipek bocugune.
kirmizi donda giydirmisindir sen.:roflol:

napım gıı benim heç küçükken oyuncak bebem olmamışsenağlama
o yüzden hep kızım olsun istediydimhihoyyyt
allah gönlüme göre verdi şimdi oynayıp duruyom iştesositososito
nerden bildin gı içi kırmızıydı kızımınkaydirigubbakcemile3

kuvvetli bir tahminde bulundum.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 yoh gıı aynı ben görmiin mi lülülülülülü

yılbaşı akşamı ipek böcümüz

ayyyy allam şuna bak oyuncak bebiş hehe
zeytun nann allahtan oğlun olmadı sen dayanamaz onada böle yapardın çocuğu yumuşak hale getirirdin allahhh korusunnn :roflol:
neyse kızında hevesini al emi anacııımmmm Şeniz

:roflol::roflol: yapardım valla ilkten oğlan dediydilerde biraz hayal kırıklığı yaşadıydım
kokoşluk var gız bende er:roflol:kekde olsa kokoş erkekim olus:rofloldu benimlülülülülülü
sanki sen öle değilsin özgemin maşallahı var
gız babası dimedimi kızıma ne yaptın deyü
şimdiden mini kot etek giyo:jeyyar:

kiz eliiffff senin kiz kocaman olmus masallah boyu uzamis sanki? buarada senin resimlerine bayiliyom kiz.. nisanin yüzü o kadar güzel cikiyoki bende bi ara bu kiz photoshopmu yapiyo diye düsündüm.. masallah nur yüzlü kizimiz.. benim foto makinasi almam lazim.. sizin makina iyi bisey sanirim.. de bakimm markasinikaydirigubbakcemile3
bide senin kizin oyuncagi varya onu nerden aldin bacim.. güzel bisey alip onada alistirmak istiyorum ama bulamadim daha istedigim gibi bisey..

kasım teyzelerimmm maşallah demeyi unutmayın emi yerimseniben

ceeerrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiin giii gönder bu kizi isirayim yanaklarini.. masallah masallah masallah.. tomtisim benimm.. sen ne tatlisin öyle.. bide emmiyo diye cocugun günahini aliyosun.. emmese o yanaklar olurmu hic gii? kiyafetinede bayildim özgenin..

babası kızıma bayılıcak bugun
:ecrin_bebek:
[/URL][/IMG]

asyaya masallah cok tatli cikmis yine annesi.. bu arada dadasmi yaziyoo kiz orda.. yoksa benmi yanlis okudum..

yılbaşı akşamı ipek böcümüz

zeytinim pasta yapip ipek böcügünü icinden cikarsaydin yaa.kaydirigubbakcemile3 ne güzel süslemissin kizini öyle.. sanada oyuncak bebek lazimmis.. benim annemde dalga geciyoo benle.. süsleyip durma su kizi diye.. buldun oyuncagini diyookaydirigubbakcemile3masallah ipege cok güzel olmus.. ayakkabisina bayildim bu arada

canim benim cok tatli bu masallah Allah anali babali büyütsün insallah

hatırlıyom gıı ikili testte pipi gördüm deyü geldiydin kıza çevirene kaa baya uğraştın ama anca bu kaa olmuş işte kız gene babasının kopyası gıı kaydirigubbakcemile3

hatırlıyom gıı ikili testte pipi gördüm deyü geldiydin kıza çevirene kaa baya uğraştın ama anca bu kaa olmuş işte kız gene babasının kopyası gıı kaydirigubbakcemile3
:roflol: he nan hala umutluyum ama kızım sonunda bana benziycek
şimdi babasını üzmemek için böle görünüylülülülülülü
haket ya pipi diye gösterdikleri neydi acabaCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…