:1hug: cnm benimm yollamış kadar oldun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yarın çıkabilirsem alcam avent son sans bide onu denicem pes etcem artıkk akannehirakannehir
canim, bende cesit cesit almistim ama en son aventin yeni dogan emzigini iyi kotu aliyor iste cani isterse. bu emzigide 9 sene once ogluma almistim hic emmedi. kiza kismetmis.kaydirigubbakcemile3 Allah'tan ikili almisim birsey olcak diye aklim gidiyo.-tatlicadiarzu-
yok nan bi onu demedim iyimiii akannehirakannehir
benimki de onu emiyoo :lepi: ikili kapaklı olandan dimii
sagol canimopuyorumnanaktanmaşallah canım çok tatlı Allah nazardan korusun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan41 kere masallah.bide disari ciktik nazar degdi diyo. cikarma bu kizi disar deliiiii.kaydirigubbakcemile3
kapakli emzikler cok kullanisli oliy tüy tutmuyolar steril oluyolarbizimkinde kapak yok kiz. ama aventin kapaklisida var yine oglustan kalan. kiza bosu bosuna almisim bir suru emzik. oglusunkiler yeticekmis.kaydirigubbakcemile3
eliiiiiiiiiiffffffffff senin bu kızın cildi maşallah gıı hiç mi bi pürüz olmas abuuuu nazarlar değmesinnnnnnnnnn
kasım teyzelerimmm maşallah demeyi unutmayın emi yerimseniben
abaaaooooooovvvvvvv:1shok::1shok::1shok:
kız bu ne afet böle amanin bayıldım bayıldımdelikafaduldendelikafadulden nan cerin sanada benzemi bu kime benzi ayol senin gözler mavimiydi gıııııı:uhm::uhm:
ayy şirine yerim seni
cerin onu bana sakın getirme bak sağ çıkmaz o burdan sölim hacıııııa.sa.sa.s
bağa benzemi hacııııııııı aynı babasıııııı biraz halası birazda halasının kızı ortaya karışık hesaabbı ama işini biliy sülalenin hep güzellerini seçmiş benzemek için kaydirigubbakcemile3
zaten gören herkes önce ne tatlı diy sorada sağa hiç benzemi diyy akannehir
saolun diom bende ne diem doğru söze ne hacet kaydirigubbakcemile3
hee bu arada yaz gelsin vallaha içimde kaldı sana gelecük gı tubaynan o zaman yirsin kaydirigubbakcemile2
nan asıl benim oraya gelmem daha zor olur 2 bebeynen arabalarda felan abuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ben hiç yerimden oynayamam hacı sen gelcerinnnnnnnnnnnnnn gı maşallah özgeme ne tatlu olmuş böle
yılbaşı balosunamı hazırlandınız bakim
tek kelimeyle süper olmuş
şu zor bulduğun kot etek değilmi gı
üzerinde görmek nasip oldu ne güsel
yer onu tiyzesi yeerr
gızz demek tubişle gitceniz ha küstüm işte:umursamaz:
nan yazın hem bağada gelin çıtırtım 2 bebeynen zor olur
benim gız o zamana kadar uslanır bağa da yardım eder
zeytün sağa daha uzakmi oliiiigıııııı avcılardan oraya gelmem için benim sabah kaçta yola çıkmam lazım acep zettüünn ne ettünnnnn
oyyy donunu yesinler yaaa maşallaah asyamaababası kızıma bayılıcak bugun
:ecrin_bebek:
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?