2009 Kasım Bebekleri Bugün Ne Giydi? :)

:roflol::roflol::roflol: artık doğum gününe kısmet

benim kizim güzelzemuszemuszemuszemuszemuszemusfoto makinasida birazcik güzellik katiyo tabiki..casio exelim markasi nisa nin dogumu icin aldik 10,1 mp tavsiye ederim cok sahane resim cekiyo..zaten bellikaydirigubbakcemile3
boyu uzadi tabiki canim 62 cm oldu boyu...ondan diyoum ya kiyafetleri minik geliyo diye
oyuncagida yazdim ama yine yaziim kaynanam aldi bize ama c&a a var en güzeller...
dm de var babyone da var..bi aldigini hep ayni yerden alman gerekiyo alisinca hep onu istiyolarmis

evet canim baya güzel cekiyoo.. peki sen flaslimi cekiyosun flassizmi? masallah nisaya oyuncaga bi bakayim ben yarin.. benim arkadasimin kizi kaybetmis oyuncagini.. annesi aynisi bulamadi.. en son ebayden buldu bi tane.. o diyodu bana alirsan iki tane al yedek dursun diye.. seneler gecince aradan modellerde degisiyormus cünkü.. bi alissinda ona göre yedege koyariz bitanekaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
kiz allah iyiligini versin emi

I love dady
yaziyo orda

ne bileyim kizim okunmuyo ki ama ben haala dada yazisi okuyorum orda.. kenyaa aydinlatsin bizi bakemsırnaşık şey

:roflol: he nan hala umutluyum ama kızım sonunda bana benziycek
şimdi babasını üzmemek için böle görünüylülülülülülü
haket ya pipi diye gösterdikleri neydi acabaCADIARZU

hacı sende bu azim varken eminim o da olur ipekk böcee aynı senin gibi olarr kaydirigubbakcemile5 :lepi:

bebişimin yılbaşı kostümü..minik noel bebesi

Eklentiler

• $IMG_3874.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 45
elifcim- zeytüncüm-ayşecim- kenyacım-cerincim-kartanem-karakızım-wannam-edoşum-suremcim
maşallah bebişlere çok tatlılar yaaaaaaaa çok güseller bakmaya doyamıyo insan
yakında benim kızımda katılır aranıza en küçük benimki sayılır malum aralıkta doğdu kaydirigubbakcemile3

ay ayyyyyyyyy kuzularıma teyzesii yesin onlarıııı bayıldımm her seferinde maşallahhhhh demekten telef oluyorum:)))Allaha emanet hepsiiiiii

bebişimin yılbaşı kostümü..minik noel bebesi

zeytün kız demekte haklı valla maşallahhh kız güzelliği var canım bebeğin çok tatlııııııııııııı
böle olunca arkası kız derler :jeyyar::jeyyar::jeyyar: yapcen mi bi tane kız he hacııı delikafadulden

benim oglumdada bebekken kiz guzelligi vardi. bak arkadan kiz geldi.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…