..
zeytinim pasta yapip ipek böcügünü icinden cikarsaydin yaa.kaydirigubbakcemile3 ne güzel süslemissin kizini öyle.. sanada oyuncak bebek lazimmis.. benim annemde dalga geciyoo benle.. süsleyip durma su kizi diye.. buldun oyuncagini diyookaydirigubbakcemile3masallah ipege cok güzel olmus.. ayakkabisina bayildim bu arada
benim kizim güzelzemuszemuszemuszemuszemuszemusfoto makinasida birazcik güzellik katiyo tabiki..casio exelim markasi nisa nin dogumu icin aldik 10,1 mp tavsiye ederim cok sahane resim cekiyo..zaten bellikaydirigubbakcemile3kiz eliiffff senin kiz kocaman olmus masallahboyu uzamis sanki? buarada senin resimlerine bayiliyom kiz.. nisanin yüzü o kadar güzel cikiyoki bende bi ara bu kiz photoshopmu yapiyo diye düsündüm.. masallah nur yüzlü kizimiz.. benim foto makinasi almam lazim.. sizin makina iyi bisey sanirim.. de bakimm markasinikaydirigubbakcemile3
bide senin kizin oyuncagi varya onu nerden aldin bacim.. güzel bisey alip onada alistirmak istiyorum ama bulamadim daha istedigim gibi bisey..
asyaya masallah cok tatli cikmis yine annesi.. bu arada dadasmi yaziyoo kiz orda.. yoksa benmi yanlis okudum..
benim kizim güzelzemuszemuszemuszemuszemuszemusfoto makinasida birazcik güzellik katiyo tabiki..casio exelim markasi nisa nin dogumu icin aldik 10,1 mp tavsiye ederim cok sahane resim cekiyo..zaten bellikaydirigubbakcemile3
boyu uzadi tabiki canim 62 cm oldu boyu...ondan diyoum ya kiyafetleri minik geliyo diye
oyuncagida yazdim ama yine yaziim kaynanam aldi bize ama c&a a var en güzeller...
dm de var babyone da var..bi aldigini hep ayni yerden alman gerekiyo alisinca hep onu istiyolarmis
:roflol::roflol::roflol:
kiz allah iyiligini versin emi
I love dady yaziyo orda
:roflol: he nan hala umutluyum ama kızım sonunda bana benziycek
şimdi babasını üzmemek için böle görünüylülülülülülü
haket ya pipi diye gösterdikleri neydi acabaCADIARZU
aysecim l love dady yazıyo canım orda :)
bebişimin yılbaşı kostümü..minik noel bebesi
noel kızını yerim ben maşallah ne tatlu olmuş gız
sağol canım a.s.masallah tosuna.
erkek o erkekkkkaydirigubbakcemile3
zeytün kız demekte haklı valla maşallahhh kız güzelliği var canım bebeğin çok tatlııııııııııııı
böle olunca arkası kız derler :jeyyar::jeyyar::jeyyar: yapcen mi bi tane kız he hacııı delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?