2009 Kasım Bebeklerinin 1.Doğum Günü Hazırlıkları

hayat7681

3 prensim benimle
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
4.342
9
158
44
Bursa
neler yapmayı planlıyorsunuz kızlar,
1.doğum günümüz özel olmalı diye düşünüyorum, buradan paylaşalım istedim
değişik fikirleri olan herkezi bekliyorum..
doğum günü yapan becerikli anneler hadi anlatın bize.
2009 kasım annesi olmanız gerekmiyor.anlatmanız içinn

bizim geçen seneki topikten inceleyin bence biz baya değişik şeyler yaptık

16cı sayfada tatlışım eski doğum günü topiğimiz değişik pasta vs. resimleri var ben sana neler yaptığımı anlatayım buzdolabı magneti yaptım kalpli kokular yaptım 1 li pasta ve kurabiye yaptırdım vs baya uğraşmıştık ama güzel heyecandı şimdi de oğlum 2 yaşı için 2011 takvimi yapıyoruz yakın çevremize dağıtıcaz

bende pastasında ardamın resmini istiyorum..
slayt gösterisi olabilir,bunun olmasını çok istiyorum.
aklıma gelenler bunlar...
takvimde kalıcı bir hatıra güzel fikir
başka başka

senin bebeğinin adıda mı arda
bu arada bende slayt yapmıştım müzik olarakta tuğba özerk doğum günün kutlu olsunu kullandık tüm aile ağladı

ooo süper zevklerimizde uyuyor bende slayt çok istiyorum.

evet canım yiğit arda oğluşumun adı
arda diyoruz..

Arkadaşlar aynı şeyleri bende düşünmüştüm.1 şekilinde kurabiye pasta ve takvim .Annelik işte, aynı şeyler geliyor insanın aklına demekki :)

kaderimcim,krikitos son mesajını görmemiş sanırım,görseydin kesin cvp yazardın çünkü küçük oğlunun adı Arda,eşinin adı Yiğit kaydirigubbakcemile3 tesadüfün bu kadarı :))
hayırlı olsun yeni topiğiniz.ben de krikitos gibi bizim geçen seneki hazırlıklarımıza bakmanızı önericem,acayip coşmuş bir haldeydik biz.eminim sizinde duygular şimdi tavan yapmıştır,bizim de öyle şu aralar,bizimkilerde 2 oluyor hepimizin bebeklerine kocaman maşallah

saphira sağol canım iyi dilklelrin için.
eşi yiğit oğlu ardamı:bbo:tesadüf gerçekten..
hepsine bendende maşallah gelsin

slm kızlar bende oğluşumun resimlerini bastırıcam a4 boyutunda üstündede yazılar olcak iyiki doğdun falan gibilerinden ama bizim doğum günümüz biraz kalabalık olacak 70 kişi falan en az oyüzden menü düşünüyorum eh bide çalışan bi anne olunca pratik ama lezzetli şeyler bekliyorum:)
kısır makarna salatası pataes püresi ve meyve şiş düşünüyorum çilek muzdan oluşabilir çöp şişin üstüne meyveleri dizcem okadar :) ama daha başka şeyler gelmiyor aklıma

kaderim süper olmuş topik benim oğluşun d.günü bayramın 2. gn
dolayısıyla annemde olucaz ilk planım anneanede bir d.günü tertip etmek olucak orda bana fazla iş düşmez anneanesi oğluşuma hazırlık yapar teyzoşları falan benim akrabalarla bir kutlama gününde olucak allahım bir aksilik vermesse

ben kaderim arkadaşımızında içinde olduğumuz bir gurubumuz var oğluşumun arkadaşları bir gurup onlarla kutluycaz kısmetse gündüz mehtemelen onu bayramdan önceki cumartesi yapıcaz arkadaşların isteği üzerine
birde benim arkadaşlarım ve eşimin arkadaşları olmak üzere 2 gurubumuz daha var işim çok nalıyacağınız eşimle düşündük düşündük grupları birleştirme gibi bişey söz konusu değil dolayısıyla herkese özel bol bol hazırlıkla uğraşıcam anlıyacağınız bende magnet düşünüyorum gelenlere hediye olaraktan hatıra kalsın die yada anahtarlık olabilir hangisi kafama yatarsa birde belki pastanın birin ben yaparım eşimin arkadaşlarıyla olacak olan d.gününün teması bursaspor olacak eşimin yoğun isteğiyle kurabiyeleri falanyeşilbeyaz yapmak niyetim pastayıda öyle sipariş edicekmiş evin süsü falan konsept bursaspor olacakmış diğerleri normal ilk d.gününe uygun süslemeler yapıcam bol bol foto çeker paylaşırız
yapıcağim ikramlarda netleşince yazarım fikir olsun sizlerede

ledangel ne yaptın kız öyle,,eyvahh çok işin var senin çokkk
bende iki defa kutlamayı düşünüyorum biri ailemle diğerleri ise
ledangel ve diğer bursa topiğindeki kızlarla kutlamayı düşünüyoruz.
bursaspor pastasıı güzel düşünmüş eşin bursamızın şerefine olsun..
bizim doğum günümüze çok az kaldı ve hazırlık olarak sıfır durumundayım.
topiği açan ben ama hiç birşeyi kafamda tasarlayamayan yine ben
ledangel senin menü hazır bile.
ay utandım kendimden..

Arkadaşlar aynı şeyleri bende düşünmüştüm.1 şekilinde kurabiye pasta ve takvim .Annelik işte, aynı şeyler geliyor insanın aklına demekki :)

güzel fikirler gerçekten peki arkadaşım takvimi nerde
yaptıracaksınız merak ettim güzel fikir

bizim doğum günümüz 1 kasım ama 31 ekimden kutlucaz deniz erken uyuduğu için pazar günü kutlayalım dedik eşimin ve benim iş arkadaşlarımız gelecek ve annem başka akrabamız yok burda ben davetiye bastırdım ve denizin üzerinde fotografı olan sabunlardan yaptırdım gelenlere onlar dağıtılacak üzerinde deniz mert 1 yaşında yazıyor fotograflı doğum günü pastası ikramlar ve ev süslenecek 1-2 saatlik bir kutlama düşünüyoruz

bende resimli pasta düşünüyorum.
ev süslemeye gelince çok beceriksizim nasıl yapıcam bilemiyorum.
sanırım süslemiyecem yada arkadaşlarımdan becerikli biri gelirde süslerse çok sevinirim.:hulya:

bende resimli pasta düşünüyorum.
ev süslemeye gelince çok beceriksizim nasıl yapıcam bilemiyorum.
sanırım süslemiyecem yada arkadaşlarımdan becerikli biri gelirde süslerse çok sevinirim.:hulya:

ben nette afişler gördüm üzerine afişle satılan harflarle isim ekleyebiliyorsun happy birtday ....... şeklinde ondan almayı düşünüyorum balonlar kapı için afiş aldım masa örtü aldım winnie the poohlu yeterli diye düşünüyorum başına geçince halledersin canım merak etme

nette derken gittigidiyordamı?
eğer öyleyse hemen sipariş veririm hem çıkıp aramamış olurum.
bilgi verirsen sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…