innuk güzel fikir evet te
benim fikrim çok değişiyor..
bende bugün fotoğrafçıya gittim slayt için
biz yapmıyoruz dedi şok oldum.
hemde merkezi yerde ve adı bilinen fotoğrafçı.
slayt gösterisini kendinizmi yaptınız.
şekercikti sanırım slayt gösterisi yapan..
ayy ne olur bana bilgi verin en çok ta slayt gösterisini istiyordum.
müziği bile hazırdı oğlumun resimlerinde seçtik ama yaptıramadık.
bilgisi olan yazssın bana ne olur.
biz hazırlıklarımızı fotorafladık tatlım sonrasında doğum günlerimizi fotorafladık
biz slaytıda fotoraflı magnetleride kalpli bebekli kokularımızıda kapı süsümüzüde kendimiz yaptık birde evi balonlar ve değişik süslerle güzelce süsledik sadece pasta
ve bardak süslerim bide 1 rakamlı kurabiyelerim dışardandı
canım bir günde bile olabilecek şeyler foto ekleyemiyorum ama netten arayarak bulabilirsiniz. Ben size fikirleri paylaşayım...
1. Netten yapışkanlı tabaka magnet yada normal tabaka magnet siparişi veriyorsunuz. Sonra bebeğinizin en güzel fotolarını fotorafçıda tab ettiriyorsunuz. İster keserek ister fotonun tamamını magnete yapıştırıyorsunuz. İsterseniz fotoraflarınızı fotoshopta hazırlatadabilirsiniz altına not tarih vs. ekletip yada çerveve vs. yaptırabilirsiniz. hayal gücünüze kalmış yani.. maliyeti çok düşük.. magneteleriniz su firmalarını yada restorantların verdiği magnetler gibi olacak..
2. Otellerin kullandığı minik sabunlar vardırya hani paketli ve yuvarlak olurlar. Netten alıyorsunuz bu sabunlardan üzerine yine bebişlerin resimlerini yada doğum günü mesajları vs. baskılı kağıtlar yapıştırabiliriz..
4. Kil hamuru alıp minik 1 kalp yada bebek yüzleri yaparak bunları boyayıp süsleyerek hediyelikler yapabilirsiniz..
Ve sonuncusu ve benim yapacağım hediyeliklere gelince..
Bebişimin boş mama kavonozlarının içine şeker boncuk vs. doldduracağım. Dış kısmını tül ve kurdela ile süsleyeceğim. Kapağınada miniğimin fotosunu yapıştıracağım. Bitirince fotosunu eklerim sizin için..
Aynı şeklide kavanozun içine reçel yada güzel notlar vs. koyabilirsiniz keyfinize kalmış...
innuk güzel fikir evet te
benim fikrim çok değişiyor..
bende bugün fotoğrafçıya gittim slayt için
biz yapmıyoruz dedi şok oldum.
hemde merkezi yerde ve adı bilinen fotoğrafçı.
slayt gösterisini kendinizmi yaptınız.
şekercikti sanırım slayt gösterisi yapan..
ayy ne olur bana bilgi verin en çok ta slayt gösterisini istiyordum.
müziği bile hazırdı oğlumun resimlerinde seçtik ama yaptıramadık.
bilgisi olan yazssın bana ne olur.
cnm ben powerpointte hazırlamıştım pek anlamam bu işten. bi türlü müzik ekleyemedim ama itnernette gezinirken bu konuyla ilgili programlar gördüydüm bi türlü indiremedim beceremedim belki sen becerebilirsini.z
Kızlar bizim yarın doğum günümüz inşallah hayırlısıyla işin içinden çıkabilirsen tüm fotolarını eklerim size inanın şu ana kadar hazır tek birşey bile yok napcam bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun..Pzartesi eklerim fotoları inşallah...
bekliyoruz canım fotoları.
bugünde benim oğlumun doğum günü
bu akşam çekirdek aile olarak dışarıda kutlayacaz
çarşambada kk.teyzeleriyle ve akşamıda ailemizle
biz taşındığımız için doğum günümüz iptal olmuştu.
bu cuma kısmetse doğum günümüzü kutlayacağız.
2009 kasım bebişlderdn kutlayan yokmu kızlar.
fotoları koyup paylaşalım.
neler yaptınız anlatın bakalım.
çekirdek aile olarak kutaldık
ama kk.teyzeler ve diğer arkadaşlarımızla kutlayamadık
cnm biz kutladık ama bişi yoktu ki. bikaç balon şişirdik ben pasta yaptım üstüne muhallebi sürdüm iyi ki doğdun yazdım mumu bile üfleyemedi bikaç foto çekindik fazla bile çekinmedik. bi de poğça yaptık o kadar. zaten benm en yoğun zamanıma denk geldi bayramda belki memlekette kutlarız diyodum o da denk gelmedi. yani pek istediğim gibi olmadı artık seneye daha güzel kutlarız diyorum napim..
benim tüm isteklerim gerçekleşemedi
evi taşıyınca hepsi kaldı.
sırf doğum günü yapmak için yaptım,
seneye daha da güzel olacak 10 gün öncesinden başlayacğım.
en çokta slayt göstersini istiyordum seneye kısmetse
bizim doğum günümüz 3 defa oldu.çok koşturmaca içine girdim
resimli pasta yaptırdık..kk.dan ve sammi olduğum arkadaşlarımı çağırdım.
aynı akşam ailler.
sonraki akşam, eşimin patronları ve ailemin tümü
çokta foto çekinemedikk.
2008 kasım annelerine özendim vallah herşeyi ayrıntısına kadar düşünmüşler ama benim zamanım asla yoktu
seneye onların taktiklerini uygulayacam..
ececim seneye inşllah yaptırcağım..