2009 Kasım Bebeklerinin 1.Doğum Günü Hazırlıkları

canım bizimde cumartesi ama bendede hiç istek yok,
oğlum hasta olduğu için,
canım sen diş buğdayında itinayla yapmışsın çok güzel şeyler hazırlamışsın belli
doğum günündede eşini kırma derim,sade ve aileylede gayet hoş güzel kutlanılabilir.
aile ve arkadaşlar birarada nasıl olur bilmiyorum ama bence curcuna olur.
ikiye bölme gibi bir şansın varsa öylede yapabilirsin.
ama bu ayrı iki gün demek artı yorgunluk demek,
sen bilirsin canım
bence hiç bir doğum günü sıradan geçmez,bir yaşpasta bile olsa yeter
önemli olan kutlamak.rahat ol canım bence gayet güzel olur.
ilk önce kafanda netleşen kişlere söyle davet et gerisi gelir.

innuk şekerim, yerinde olsam eşimin ailesiyle h.sonu kutlarım arkadaşlarımla da eşim olmadığı bi zaman kutlarım ikisi de içimde kalmamış olur aileyle kutladığıma bi pasta yaparım olur diğerine daha bi özen gösteririm ne bileyim ama ikisi zor oluyo dersen bence ilk doğumgünü bişi anlamıcaklar zaten pasta yap balon filan kutla işte, şimdi eşinin ailesini çağırmassan aranız bozulur eşinle. herkes bi arada da eğlenceli olmaz hem ev küçük sayılır diyosun ya ikiye böl ya da aileyle kutla gitsin
eşinle de boş yere kavga etmişsin, benm eşim de aynı şeyleri düşünüyo ne gerek var abartmaya dgünü işte diyo. hoş öyle demese de büyük bişi yapamayız burda ama özenmek biz annelere mahsus bişi heralde. babalar bu konuda pasif kalıyo neden bilmem ama benm kociş de öyle en iyisi takma en azından diş buğdayını gönlünce yapmışsın ben onu da yapamadım şekerim

diş buğdayı benimde içimde kaldı.
büyük oğlumada yapmamıştım.
ardayada yapmadım.

Kızlar ya bir türlü karar veremedim..
Hani şu takvim oalyı varya araştırdım biraz gelenlere hediyelik vermek için çok pahalıya geliyor yani tanesi 15-25 tl arası 6-7 tane yaptırsam nerden baksanız 100-150 tl yi buluyor. Bunun yerine acaba oğlumun fotorafının olduğu magnet mi yaptırsam acep.. onunda tanesi 7 tl civarında 6-7 tane yaptırsam 45 tl ye geliyor.. Nolu fikir verin çok az zamanım kaldı acill fikirlerinizi bekliyorumm..

cnm bence okadar masrafa gerek yok magnette pahalı yaf byükmü acaba bizim burda 1 milyoncu tabir edilen yerlerde en güseli 1 tlye foto koymaya mgnetler bulunuyor içine kuzunun güsel bir resmini çektirdimi tamamdır ama ben daha karar veremedim bakalım gelebilme ihtimali olan davet ettiğim miniklere çorap aldım bende onları minik keselere koydum öyle geldi içimden kullanabilecekleri bişey olsun istedim magnet olayını düşünüyorum fırsat bulursam gdiip alıcam bence magnet daha güsel ama sende dediğim gibi uygun bulsan 7 tl çok açıkçası

innuk takvim istiyorsan sadece kendin için yaptır canım gelenlere vermene gerek yok
çok pahalı bencede,,

Banada pahalı geldi ama gelenlere daha önce biblolar hazırlatmıştım. Şimdi gelenler için hatıra olarak ne verebilirim.. Bende pahalı bir şey vermek istemiyorum çünkü zaten maddi durumum çok parlak değil hemde ona verceğim oaraya çocuğuma birşeyler alırım die düşünüyorum..

biblolar hazırlatmışın daha ne olacakki canım gayet te güzel olur.
ledangel çorapta iyi düşünmüşsün canım sonuçta ihtiyaç,
tuğkanın oğluşlarımıza hediyesi olur ne güzel.
ben herşeye cevap veriyorum da ben ne yapacğım onu bilmiyorum

şimdi neti karıştırırken buldum
fotomagnet.netten sipariş verilebiliyormuş
resimli.1800den başlıyormuş fiatlar
çok detaylı araştırmadım ama gördüğüm bir kaç foto var ve gayette güzel
bende inceliyecem
sizlere fikir olsun..

cnm çarşıya gime ihtimalin olursa kıpırtı varya ünlü caddede orada süper magneter varmış ebn çıkınca bakıcam birde fotorafçıda foto çektir hatta imkanın varsa güsel bir foto kağıdına güsel bir fotosunu evde dizayn edip çıktısını bile alabilirsin süper olur hemde çok uyguna gelir

her zaman gittiğim yer aslında
hatta eşime oradan anahtarlık yaptırmıştım.
çok sağol ledangelcim,hiç aklıma gelmemişti.
peki canım tahminen kaç günde hazır olur bu resimli magnetler,
ben doğum günümüzü haftaya düşünüyorum ya salı ya çarşamba
aslında cumartesi doğum günümüz ama ardanın antibiyotikelri bitsin istiyorum.
gerçi dün de bugünde bir iyilşme var.ama yinede haftaya istiyorum.

cnm hiçbir bilgim yok ama benim bildiğim ordan alıp endin yapıcan sen sanırım farklı bir yer düşündün ünlü cad. hani resimlerle bişeyler yapan bir yer var oradan bahsettin sanırım bence sen ardayı bırakıp 1 kaç saattliğine kaç bir dolan fikir al hemde hoşuna giderse sor bence çabuk hallederler onlar

evet canım çarşıya çıkmam lazım
aynı yer değilmiki acaba,
neyse ismini aldımya senden araya araya bulurum.

Son düzenleme:
kaderim senin hafta içi hangi gün bellimi
bizimde sizden sonraki pazar yani arifeden bigün evvel

ledangel ben salı yada çarşamba düşünüyorum
ama büyük ihtimal çarşamba olacak gibi

Kızlar güzel fikirler buldum nette gezine gezine walla..
Hemde evdeki malzemelerle yapılabilecek tarzda orjinal hediyelikler..
Ben yapabilirsem sizede aktarırım fikirleri :)

2008 kasım anneler bebeklerimizin ilk doğum günü yaklaşıyor adlı topik 17ci sayfada hazırlıklar 2ci sayfadan indibaren var çok değişik ve güzl şeyler yaptık ve resimlerini koyduk bence bakın siz hiç resim koymamışsınız

ayrıca 2009 kasım da 1 yaşına giren 2008 kasım bebekleri yaşınız kutlu olsun adlı bir topik var oda 16 sayfada benim hazırlık fotolarımda o topiğin içinde 25ci sayfada ama ben tekrar koyamadım buraya bilmiyorum nasıl yapçağımı

canım bizde resim koyacağızda henüz doğum günümüz olmadı..
o sayfaları inceliyecem canım sağolasın.

1 hafta içinde olabilecek şeylerdir innuk umarım.
ben biraz yeteneksizimde..

canım bir günde bile olabilecek şeyler foto ekleyemiyorum ama netten arayarak bulabilirsiniz. Ben size fikirleri paylaşayım...

1. Netten yapışkanlı tabaka magnet yada normal tabaka magnet siparişi veriyorsunuz. Sonra bebeğinizin en güzel fotolarını fotorafçıda tab ettiriyorsunuz. İster keserek ister fotonun tamamını magnete yapıştırıyorsunuz. İsterseniz fotoraflarınızı fotoshopta hazırlatadabilirsiniz altına not tarih vs. ekletip yada çerveve vs. yaptırabilirsiniz. hayal gücünüze kalmış yani.. maliyeti çok düşük.. magneteleriniz su firmalarını yada restorantların verdiği magnetler gibi olacak..

2. Otellerin kullandığı minik sabunlar vardırya hani paketli ve yuvarlak olurlar. Netten alıyorsunuz bu sabunlardan üzerine yine bebişlerin resimlerini yada doğum günü mesajları vs. baskılı kağıtlar yapıştırabiliriz..

4. Kil hamuru alıp minik 1 kalp yada bebek yüzleri yaparak bunları boyayıp süsleyerek hediyelikler yapabilirsiniz..

Ve sonuncusu ve benim yapacağım hediyeliklere gelince..
Bebişimin boş mama kavonozlarının içine şeker boncuk vs. doldduracağım. Dış kısmını tül ve kurdela ile süsleyeceğim. Kapağınada miniğimin fotosunu yapıştıracağım. Bitirince fotosunu eklerim sizin için..
Aynı şeklide kavanozun içine reçel yada güzel notlar vs. koyabilirsiniz keyfinize kalmış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…