2009 Kasım Bebeklerinin 1.Doğum Günü Hazırlıkları

of kızlar ben de kara kara düşünmekteyim aslında biz buraya taşınalı anca 2 ay oldu arkadaş yok yani, annemle babam bizde kalıyo onlarla kutluycaz mecburen. öyle parti filan olmıcak ilk d.günü hevesim kursağımda kaldı açıkçası
ama ben gene de renkli balonlar aldım
bizim d.günü perş.ye geliyo pazara mı kutlasak karar veremedim babamız işten geç gelirse oğlan da erken uyuyo pek bi anlamı kalmaz mı ki die düşünüyorum
ben kendim oğlumun da yiyebileceği şeyler düşünüyorum neticede d.günü ona ait:) havuçlu kek tarifi gördüydüm bi yerlerde bebekler de yiyebiliyormuş bi de börek kurabiye yaparım tamamdır
aslında babamız beşiktaşlı beşiktaş temalı düşünyordum ama bu yıl anlamaz bizim oğlan henüz, onun zevkine göre olsun sitiyorum bizim ki winnie ye bayılıyor bebekler ayıcık desenlerini resimlerini çok severmiş die okuduydum bi yerlerde
ben bir de evlilik yıldönümümüzdeydi sanırım internette bi yere kitap bastırmıştım babamıza hediye gibi kocişle oğlanın adlarının geçtiği bir öykü kitabı basılmıştı ön ve arka kapağına da foto konuyor eşim çok duygulanmıştı onu yapmsaydım şimdi yapardım isme özel kitap die arama motorundan bakarsanız belki fikir verir kitap çok çabuk ulaşıyor elimize bize 2 günde gelmişti. pia pia die bi yayınvi basıyor sanırım en uygun fiyatlısı oydu
bide oğlan için parmak boyası aldım onun el izini basıcam kağıda:) hatıra kalsın deyü
zaten günlük tutuyorum o gün babamıza da yazdırırım anneanne ve dede de bişeyler yazar
başka da bişey gelmiyo aklıma
he slayt gösterisini gene yıldönümümüzde yapmıştım ben
1 temalı şeyler pek istmeiyorum daha eğlenceli olsun diyorum maksat oğluşum eğlensin
kameraya alırız işte belki çıkar az da gezeriz hava güzel olursa
başka napılır ki?

şekercik çekirdek aile için bence süper şeyler düşünmnüşsün seneye kısmetse bende bizbize kutlamak istiyorum ama busene arkadaşlarımız la kutluycaz allahım inş. hastalık bişey vermesse bencede hava inş güsel olurda kaderimin partisine gidebiliriz vallhi çok özeniyorum ehmde diğer d.günleri fikir oluyor insana hemde oğluşlar için çok güsel oluyor

saol cnm opuyorumnanaktan başak da ne yapayım perş olursa zaten işten öğlen çıkıyorum anca pasta yaparım akşama da babamız gelir ama pazar olursa işim rahat olur bakalım
cnm arkadaşalrla kutlamak her zaman daha iyidir
benm acilen arkdş bulmam lazım
oğluşum oyuncak ğlastik bi bebeğin adını söyleyip öpüyo ayşeci diyo bi de her sabah akşam öpüyo... artık arkdş istiyolar valla

ledangel sağol canım hemen bakacağım..
şekercik senin menünde çok güzel çekirdek aile olarak ta çok güzel olur canım
neden olmasın bizde seneye aileyle kutlayacağız..
bu sene arkadşalrım ve kk daki kızlar
ve bir akşamda annemlerle düşünüyoruz.
ledangel sen bana bir gelme:mymeka:ahadanak böyle yaparım.
havalr soğuk olabilir malum hava şartları ama hiç bir mahzeret kabul etmiyorum.
şimden söyleyim.
şekercik kitap oalyıda güzelmiş onuda inceliyecem..
güzel fikirler çıkıyorr..

güzel fikirler gerçekten peki arkadaşım takvimi nerde
yaptıracaksınız merak ettim güzel fikir

matbaa olabilir canım
ama arkadaş gelip yazarsa bende öğrenmiş olurum,

Kızlar kusura bakmayı yeni görebildim. Fotorafçıda yaptıracağım. İş yerinde bir arkadaşımda görmüştüm o sevgilisiyle resimlerini takvim yaptırmış arkasında fotorafçının logosu vardı bende öyle bir fotorafçı ile anlaşıp masa takvimi şeklinde düşünüyorum.. gamyoncuiremsu

Kıs sen balıkesirde değilmiydin ne zaman gittin eskişehire. Sizde ne fikirler var anacım walla helal olsun diyomm
benim acil planlar yapıp çalışmaya başlamam lazım çok iyi organizayson yapmalıyım diş budayının gölgesinde kalmaması lazım doğum gününün...

sağol canım, ben matbaadır diye düşünmüştüm.
aslında fotoğrafçıya gidip konuşmak lazım
daha neler yapıyolardır kimbilir.
yanlız biz hiç doğum günü havamıza giremedik
ardanın hastalığı beni herşeyden soğuttu,
umarım çabucak iyileşir bende son anda hazırlıklarımı yaparım.
1 hafta kaldı daha tık yok..

Çok geçmiş olsun canım miniğine..
Bizim kasım 9 ama hafta içi olduğundan 7 sinde yapmayı düşünüyorum. Ama bendede bir atalet varki daha tek bir işi halletmişliğim yok.. İnşallah yüzüme gözüme bulaştırmadan yapabilirim..

sağol canım,
bizimde 6 kasım cumartesi günü,
biz cumartesi günü ailelerle kutlayacağız.
hafta içide hem kk dan hemde başka arkadşalrımla kutlayacağız.
allah nasip ederse.

kız ben balıkesirliyim ama eskişehire taşındık iş güç burda ama hiç arkadaşım yok valla öyle tin trin işe gidip geliyorum sen napıyon bakim:)
cnm ben bunları zati yıldönümümüzde yaptığımdan hiç fikir kalmadı bende:)
ben diş buğdayı yapmadım biliyormusunuz tam taşınmama denk geldi sonra da burda kimse yok çağırcak die kaldı gitti cnm sıkkın aslında her şeyi güzel güzel yapmak kutlamak istiyordum ama olmuyor bazen işte lmaz:

cnm ben bazen fotoğrafçıların camekanında basılı tişörtler kupalara yastıklar filan görüyorum imkanım olsaydı eğer, oğlumun güzel bir fotosunu yastığa bastırır o yastığı kırlent gibi koyardım salona. sonra anneme filan takviminden hediye ederdim salonu ve girişi süslerdim bol bol balon serpiştirirdim her yere. kuzumun erebileceği noktalara da açarken zevk duyması için hediye paketlerini koyardım. kendim yapardım pastasını böylece oğluşum da yerdi onun yiyebileceği şeyleri yapardım: ayıcık şeklinde kurabiye, börek, patates salatası gibi şeyler. sonra günlüğümüzü koyardım masaya gelenler bikaç satır yazardı o günün anısına. benm oğlum resimleri çok seviyor hele ki ayı winnie yi ve arkadaşlarından tavşanı:) onların çıkartmalarından alır yapıştırırdım duvarlara. çok kalabalık olmazdı oğlum rahat etsin eğlensin diye. her yer ona serbest olurdu:))) işte ne bileyim böyle şeyler aklımdan geçen aslında. benim oğlum ktiapları çok seviyor ona mutlaka bir kitap alırdım hatta kendi kitaplarını asla yırtmıyor kibarca çeviriyor sf.larını, ama sözkonusu benm kitaplarımsa acıması olmuyor maalesef:) :jeyyar: parmak boyalarımız var bizim, onlarla el ve ayak izini çıkartırdım bir kağıda, o kağıdı çerçeveletip odasına asardım sonra. bunlar küçük bütçelerle yapılabilcek şeyler aslında. bence bu d.gününde aslolan bebeğimin eğlenmesi. onun için basit ama eğlenceli olması için çaba gösterirdim herhalde. ama bunlaır çoğu olmayacak gene de elimden ne gelirse yapıcam

şekercik daha ne olsun süper fikirler var sende

masa takvimi düşünüyorum.
büyük oğluma yaptırmıştık halen daha salonumza duruyor tarihi geçsede
güzel bir hatıra olduğu için masanın üzerinde duruyor..
şuan kafamda netleşen sadece pasta var
en güzel resmini seçip ayırdım pasta için.tek yağtığım bu şimdilik.

Yarında itibaren başlayalım doğum günü hazırlıklarını bitiren fotolarını paylaşsın olurmmu..

biz bugün marketten mum aldık turuncu sarı mavi üstünde disney karakterleri var
perş ye geliyo ama pazar günü yapmayı düşünüyoruz
ben de kek yapıcam içine ceviz tarçın kuru üzüm filan koyucam
üstüne de muhallebi yapıcam oğluşum da yiyebilsin die.
bi de kurabiye kalıplarım var ayıcıklı filan kurabiye yapıcam
bi de börek gbi bişey yaptım mı tamamdır
oğlum için meyve suyu sıkıcam bize de çay yapıcam
parmak boyalarımız hazır onlarla da el ve ayak izini çıkartıcam
yeter işte belki gezmeye parka filan da gideriz daha ne olsun

bizde bu akşam alışveriş merkezine gittik.
balon mum gibi basit şeyler aldım
isim harfleri aradım bulamadım.
onuda aldığımda geriye süsleme gibi pek bişeyim kalmıyor.
zaten çok süslemeyide düşünmüyorum.sevmiyorumda
innuk haklısın bu benim aklıma da gelmişti.
doğum günü yapan arkadaşlar burada fotoları paylaşsın..
bizlerede fikir olur..

kızlar maşallah ne guzel fikirler var,ne guzel hazırlıklar yapılıyor.
mert'in doğum gunu 29 ekimdeydi.pasta yaptırdım,evi balonlarla susledim.başkada bir sey yapmadım.bu sene birsey anlamadı zaten bol bol uyudu:)inşallah onumuzdeki yıllarla oğlumunda katılımlarıyla çok daha renkli doğum gunu planlarım var.birazınıda sızınkılardan araklarım artıkın:)

canım sen doğum gününü ilk yapansın bu topikte
fotoları ekleyebilrisn istersen.
çok güzel olur..
bu arada mertin doğum günü kutlu olsun.

Kızlar merhabalar..
5-6 gün sonra doğum günümüzü yapıcaz ama bende parmağımı oynatacak istek yok ne yazıkki..
Eşimle de dün tartıştık doğum günü meselesi yüzünden. Kimleri çağıralım diye sordum çocuğu neden ilgi merkezi yapıyorsun ne gerek var falan dedi çok sinirimi bozdu. Ben ne hayllar kurmuştum hevesim kaçtı birden.
Oysa ben diş buğdayında bile neler neler yapmıştım.. Şimdi öylesine bir doğum günü mü olcak yanii...
Diş buğdayı fotolarınıda profilime ekledim bakmak isterseniz şimdi öyle bir hazırlık yaptıktan sonra öylesine bir doğum günü gibi mi geçiştireyim yani..
Şimdi aklıma takıldı kimleri çağırayım die.. Sadece aile arasında mı olsun yoksa arkadaşlarıda çağırsam mı yani çocğu olanları falan.Ev çok geniş değil sayıyı sınırlı tutmam lazım ama sonuçta sadece aile çağırsan onların hepsi eşimin tarafı zaten benim burda pek tanıdığım yok.
Ay nolur fikir verin yaa şevk gelsinde başlayayım biryerden..

çok guzel seyler hazırlamışsın ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…