şekercik çekirdek aile için bence süper şeyler düşünmnüşsün seneye kısmetse bende bizbize kutlamak istiyorum ama busene arkadaşlarımız la kutluycaz allahım inş. hastalık bişey vermesse bencede hava inş güsel olurda kaderimin partisine gidebiliriz vallhi çok özeniyorum ehmde diğer d.günleri fikir oluyor insana hemde oğluşlar için çok güsel oluyor
güzel fikirler gerçekten peki arkadaşım takvimi nerde
yaptıracaksınız merak ettim güzel fikir
matbaa olabilir canım
ama arkadaş gelip yazarsa bende öğrenmiş olurum,
of kızlar ben de kara kara düşünmekteyim aslında biz buraya taşınalı anca 2 ay oldu arkadaş yok yani, annemle babam bizde kalıyo onlarla kutluycaz mecburen. öyle parti filan olmıcak ilk d.günü hevesim kursağımda kaldı açıkçası
ama ben gene de renkli balonlar aldım
bizim d.günü perş.ye geliyo pazara mı kutlasak karar veremedim babamız işten geç gelirse oğlan da erken uyuyo pek bi anlamı kalmaz mı ki die düşünüyorum
ben kendim oğlumun da yiyebileceği şeyler düşünüyorum neticede d.günü ona ait:) havuçlu kek tarifi gördüydüm bi yerlerde bebekler de yiyebiliyormuş bi de börek kurabiye yaparım tamamdır
aslında babamız beşiktaşlı beşiktaş temalı düşünyordum ama bu yıl anlamaz bizim oğlan henüz, onun zevkine göre olsun sitiyorum bizim ki winnie ye bayılıyor bebekler ayıcık desenlerini resimlerini çok severmiş die okuduydum bi yerlerde
ben bir de evlilik yıldönümümüzdeydi sanırım internette bi yere kitap bastırmıştım babamıza hediye gibi kocişle oğlanın adlarının geçtiği bir öykü kitabı basılmıştı ön ve arka kapağına da foto konuyor eşim çok duygulanmıştı onu yapmsaydım şimdi yapardım isme özel kitap die arama motorundan bakarsanız belki fikir verir kitap çok çabuk ulaşıyor elimize bize 2 günde gelmişti. pia pia die bi yayınvi basıyor sanırım en uygun fiyatlısı oydu
bide oğlan için parmak boyası aldım onun el izini basıcam kağıda:) hatıra kalsın deyü
zaten günlük tutuyorum o gün babamıza da yazdırırım anneanne ve dede de bişeyler yazar
başka da bişey gelmiyo aklıma
he slayt gösterisini gene yıldönümümüzde yapmıştım ben
1 temalı şeyler pek istmeiyorum daha eğlenceli olsun diyorum maksat oğluşum eğlensin
kameraya alırız işte belki çıkar az da gezeriz hava güzel olursa
başka napılır ki?
Kızlar kusura bakmayı yeni görebildim. Fotorafçıda yaptıracağım. İş yerinde bir arkadaşımda görmüştüm o sevgilisiyle resimlerini takvim yaptırmış arkasında fotorafçının logosu vardı bende öyle bir fotorafçı ile anlaşıp masa takvimi şeklinde düşünüyorum.. gamyoncuiremsu
sağol canım, ben matbaadır diye düşünmüştüm.
aslında fotoğrafçıya gidip konuşmak lazım
daha neler yapıyolardır kimbilir.
yanlız biz hiç doğum günü havamıza giremedik
ardanın hastalığı beni herşeyden soğuttu,
umarım çabucak iyileşir bende son anda hazırlıklarımı yaparım.
1 hafta kaldı daha tık yok..
kız ben balıkesirliyim ama eskişehire taşındık iş güç burda ama hiç arkadaşım yok valla öyle tin trin işe gidip geliyorum sen napıyon bakim:)Kıs sen balıkesirde değilmiydin ne zaman gittin eskişehire. Sizde ne fikirler var anacım walla helal olsun diyomm
benim acil planlar yapıp çalışmaya başlamam lazım çok iyi organizayson yapmalıyım diş budayının gölgesinde kalmaması lazım doğum gününün...
sağol canım, ben matbaadır diye düşünmüştüm.
aslında fotoğrafçıya gidip konuşmak lazım
daha neler yapıyolardır kimbilir.
yanlız biz hiç doğum günü havamıza giremedik
ardanın hastalığı beni herşeyden soğuttu,
umarım çabucak iyileşir bende son anda hazırlıklarımı yaparım.
1 hafta kaldı daha tık yok..
kızlar maşallah ne guzel fikirler var,ne guzel hazırlıklar yapılıyor.
mert'in doğum gunu 29 ekimdeydi.pasta yaptırdım,evi balonlarla susledim.başkada bir sey yapmadım.bu sene birsey anlamadı zaten bol bol uyudu:)inşallah onumuzdeki yıllarla oğlumunda katılımlarıyla çok daha renkli doğum gunu planlarım var.birazınıda sızınkılardan araklarım artıkın:)
Kızlar merhabalar..
5-6 gün sonra doğum günümüzü yapıcaz ama bende parmağımı oynatacak istek yok ne yazıkki..
Eşimle de dün tartıştık doğum günü meselesi yüzünden. Kimleri çağıralım diye sordum çocuğu neden ilgi merkezi yapıyorsun ne gerek var falan dedi çok sinirimi bozdu. Ben ne hayllar kurmuştum hevesim kaçtı birden.
Oysa ben diş buğdayında bile neler neler yapmıştım.. Şimdi öylesine bir doğum günü mü olcak yanii...
Diş buğdayı fotolarınıda profilime ekledim bakmak isterseniz şimdi öyle bir hazırlık yaptıktan sonra öylesine bir doğum günü gibi mi geçiştireyim yani..
Şimdi aklıma takıldı kimleri çağırayım die.. Sadece aile arasında mı olsun yoksa arkadaşlarıda çağırsam mı yani çocğu olanları falan.Ev çok geniş değil sayıyı sınırlı tutmam lazım ama sonuçta sadece aile çağırsan onların hepsi eşimin tarafı zaten benim burda pek tanıdığım yok.
Ay nolur fikir verin yaa şevk gelsinde başlayayım biryerden..
çok guzel seyler hazırlamışsın ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?