- Konu Sahibi busefurkan
-
benim fıstık geçen haftaaa yani 2,5 aylıkken 6 kg dı
bakalım 3 aylıkken ne olmuş olacak
gerçi bu aralar uyku dışındaa emmiyooo iştahı çok azaldı...
bizde geçen hafta tartıldık 7 kilo olmuşuz hihoyyytbu ay 1,200 gr. almış yavru kuşum
bizde geçen hafta tartıldık 7 kilo olmuşuz hihoyyytbu ay 1,200 gr. almış yavru kuşum
çççüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nettin nan itek tosbağa ettin ensarımızı
kaç kilo doğdu anam bu:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
hay maşallah boya bak beeenan ayıp oli vallaha behlülümün yanında çok ayıp accık bekleyin ayol aaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
ay ne edem gı şok oldum yaw kasım bebelerinin en çiçökosu o galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3masallah masallah kizz biraz hizli gitmiyo mu kilosu doktor ne diyiyyy
çççüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş denmez deli karuuu :mymeka::mymeka::mymeka: masallah denir
anasi uzun anasinin sülalesi uzun eger kisa boylu olsaydi benim kizim olmazdi kabul etmezdimkaydirigubbakcemile3
maşallah bebişlerinize bende cuma günü götürücem oğluşu doktora artık o zaman yazarım bende
bizde bu gün kontrolden geldik aşılarımızı olduk oglanın
1. ay :5250 gr kilo boy: 56 cm idi
2. ay:6500 gr kilo boy:59cm olmuş
daha çok aldı diye korkuyodum ama çok fazla değil
ama agzında mantar vardı geçmişti az bişey yine oluşmuş burası çok sıcak oyüzden dedi doktor jele tekrar devam edeceğiz
benim kızımda 3. ayında 5.100 gr olmuş. boyuda 59 cm :)) geçen ay çok az kilo almıştı bu ay ek mamayla birlikte 1 kilo almış yavrum.
benim kızımda 3. ayında 5.100 gr olmuş. boyuda 59 cm :)) geçen ay çok az kilo almıştı bu ay ek mamayla birlikte 1 kilo almış yavrum.
reyhan222;11286298] bizde bu gün kontrolden geldik aşılarımızı olduk oglanın
1. ay :5250 gr kilo boy: 56 cm idi
2. ay:6500 gr kilo boy:59cm olmuş
daha çok aldı diye korkuyodum ama çok fazla değil
ama agzında mantar vardı geçmişti az bişey yine oluşmuş burası çok sıcak oyüzden dedi doktor jele tekrar devam edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?