2009 Kasım Bebeklerinin Gelişimleri

benim fıstık geçen haftaaa yani 2,5 aylıkken 6 kg dı
bakalım 3 aylıkken ne olmuş olacak
gerçi bu aralar uyku dışındaa emmiyooo iştahı çok azaldı...

benim fıstık geçen haftaaa yani 2,5 aylıkken 6 kg dı
bakalım 3 aylıkken ne olmuş olacak
gerçi bu aralar uyku dışındaa emmiyooo iştahı çok azaldı...

benimkide emmiyo elif yaaa yani bu ay yarım kilo alsa öpüp başıma koycam ha :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bizde geçen hafta tartıldık 7 kilo olmuşuz hihoyyytbu ay 1,200 gr. almış yavru kuşum

bizde geçen hafta tartıldık 7 kilo olmuşuz hihoyyytbu ay 1,200 gr. almış yavru kuşum

çççüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nettin nan itek tosbağa ettin ensarımızı
kaç kilo doğdu anam bu:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

masallah masallah kizz biraz hizli gitmiyo mu kilosu doktor ne diyiyyy

çççüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
nettin nan itek tosbağa ettin ensarımızı
kaç kilo doğdu anam bu:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

çççüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş denmez deli karuuu :mymeka::mymeka::mymeka: masallah denir

hay maşallah boya bak beee nan ayıp oli vallaha behlülümün yanında çok ayıp accık bekleyin ayol aaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

anasi uzun anasinin sülalesi uzun eger kisa boylu olsaydi benim kizim olmazdi kabul etmezdimkaydirigubbakcemile3

::

maşallah bizimkide 3.160 49 cm de boyuydu geldi dunyaya 1. ayında boy 53 kiloda 4.480 di şimdi 2. ayında kilosu 5.700 boyu 57 cm oldu bu gün 3 aşı birden yapıldı meleğime yarım fıtıl verdım geldıkten sonra 3 saat uyuduktan sonra cok ağladı doktora goturdum calpol verdı şimdilik iyi inşallah akşam ağlamaz canım benım ilk defa gözlerinden boncuk gibi yaş aktı melek kızım şimdi dedeyle oynuyor ALLAH her kesın bebeğini korusun

maşallah bebişlerinize bende cuma günü götürücem oğluşu doktora artık o zaman yazarım bende

masallah masallah kizz biraz hizli gitmiyo mu kilosu doktor ne diyiyyy

çççüüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş denmez deli karuuu :mymeka::mymeka::mymeka: masallah denir
ay ne edem gı şok oldum yaw kasım bebelerinin en çiçökosu o galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anasi uzun anasinin sülalesi uzun eger kisa boylu olsaydi benim kizim olmazdi kabul etmezdimkaydirigubbakcemile3

seninde kızının boyuna ççüüüşşş nere yetişmeye çalışii annamadım haaa
kızçeni kasım mankeni seçim bacımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimkide kasım boduru

selam herkese calpol bebeği hasızleştirirmi? aşidan sonra dün calpol verdim halsizleşti bide iştahı azaldı napım ablam dediki fitil daha iyi şurup türü şeyler verme ne yapmam lazım kafamçokkarıştı

vallhi ben aşıya gitmeden fitil yaptım yarım saat önce tecrübeli anneler öyle demişti bana hiç sorunsuz atlattık şükürler olsun

bizde bu gün kontrolden geldik aşılarımızı olduk oglanın
1. ay :5250 gr kilo boy: 56 cm idi
2. ay:6500 gr kilo boy:59cm olmuş
daha çok aldı diye korkuyodum ama çok fazla değil
ama agzında mantar vardı geçmişti az bişey yine oluşmuş burası çok sıcak oyüzden dedi doktor jele tekrar devam edeceğiz

maşallah canım çok güzel gelişimi

benim kızımda 3. ayında 5.100 gr olmuş. boyuda 59 cm :)) geçen ay çok az kilo almıştı bu ay ek mamayla birlikte 1 kilo almış yavrum.

reyhan222;11286298] bizde bu gün kontrolden geldik aşılarımızı olduk oglanın
1. ay :5250 gr kilo boy: 56 cm idi
2. ay:6500 gr kilo boy:59cm olmuş
daha çok aldı diye korkuyodum ama çok fazla değil
ama agzında mantar vardı geçmişti az bişey yine oluşmuş burası çok sıcak oyüzden dedi doktor jele tekrar devam edeceğiz[/QUOTE]

Maşallah bebişine. Çok tatlıdır o şimdi . tombik tombik

Maşallah bebişine. Çok tatlıdır o şimdi . tombik tombik[/QUOTE]

teşekkür edrim canım aynen öyle tombik tombik maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…