2009 Kasım Hatunları Hadi Zayıflayalım

ayyyy arkadaslar ben de fazla kilo verdim diye soylenenlerdenim 51-52 kilo
gibi hamile kalmistim 13 kilo almistim dogumdan sonra 45.gun eski kilomdaydim
ama hizla kilo vermeye devam ettim aslinda ben 51 de kalmak istemistim olmadi
su an 46 kiloyum beyzadenin pesinden kosturmak beni bu hale getirdi kilo vermek
isteyen arkadaslardan alabilirim 6-7 kilo bebegim de hala anne sutu aliyor yemek yiyorum
duzenli ama aldigimdan cok kalori yakiyorum sanirim hic oturmuyorum arti disten dolayi
gece ve gunduz uykulari gitti uzgunum uykusuzum, yorgunum

begonvil canım aynı durumdayız.58 le hamile kaldım.12kilo aldım.40.gunumde 58'e geri dondum.şimdi 55 kiloyum.şu an memnunum am daha fazla vermek istemiyorum boyumda 1.68 daha fazla zayıflarsam hoş olmayacakbilmiyorumkismile

begonvil canım aynı durumdayız.58 le hamile kaldım.12kilo aldım.40.gunumde 58'e geri dondum.şimdi 55 kiloyum.şu an memnunum am daha fazla vermek istemiyorum boyumda 1.68 daha fazla zayıflarsam hoş olmayacakbilmiyorumkismile

su an iyisin canim verme bence kalorili ama saglikli seyler yemeye calis
simdi ben kilo alayim diye baklavalar borekler tatlilar ne bulsam yemeye calisiyorum
kocam da korkmaya basladi ya onunu alamazsan kilo almaya devam edip tombis
olursan diye bu arada bir yardimci buldum 6 gun geliyor nartan in pesinden
o kosuyor butun gun bir rahatladim sorma zemuszemus

ohh ne guzel sefan olsun:lepi:

Anneler,
Zaten Doğum Sonrası kilolar için bir topicimiz var.Oradan devam etmenizi rica ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sonrasi-kilolarindan-birlikte-kurtulalim.html
Sizleri anlıyorum birlikte çıktığınız bu yolda birlikte devam etmek istiyorsunuz ama sizinle birlikte her aşamadaki anneler bunu yaparsa alt yapımız izin vermeyecek bir yerde tıkanacaktır.Mesela benim kızım 1.5 yaşında.Bende açmak isterim mesela bir topic:))
Müsadenizle konunuzu kapatıp sizi o linke davet ediyor,kilolardan da kurtulmanızı diliyorum.:a.s.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…