2009 Kasım Hatunları Hadi Zayıflayalım

bencede yapma. bebeğini emzirmek çok daha önemli... verilir kilolar ama süt tekrar gelmez... (annem gibi konuştum sengözlerimebaksanab )...

tabi canım emzirmek çok daha önemli ama akşamları hiçbişey yemeyeceğim meyve dışında e bide akşam yemediğinde ekmeği kestikmi yeter benim için

ben hizla verdigim kilolari tekrar alma donemine girmis bulunmaktayim.
hizli kilo verdim diye bana oklava sallayanlara saygiyla duyurulur.kaydirigubbakcemile3

tartı 59 gördü kaldı 4 kilo... sositososito ancak bu göbeğin eski halini alması zaman alacağa benzer...

ben daha hiç diyet yapmadım sütüm azalacak diye korkuyorum. kuzenim diyetisyen spor fazla yapma diyor yorgun vücut süt üretmezmiş sadece haftada üç gün hafif tempolu yürüyüş dedi. işe başladım burda bayağı kontrollü yiyorum. akşam yemeği işi bozuyor akşamları ne yiyorsunuz

bende diyet yapmıyorum.Zaten ben yapmadığım halde sütüm azalmış.Artık bende öyle çok sıkmadan akşamları çok fazla bi şey yemiyorum.1.5 kilo vermişim....

slm arkadaslar bende hiç dıyet yapmadım..bır ara cok takıyordum kıloları kafama,sonra boşverdim umursamadım...aksine cok abur cubur yedım can sıkıntısından...ve dün tartıldım 49 kıloyum....hamıle kalmadan önce 48 dim...oglum 6 aylık olacak ve ben çok şükür eskı kıloma döndüm ve bütün kıyafetlerım oluyor üstüme eskısı gıbı...ne yalan söylıyım cok mutlu oldum...sanırım regl oldugum için cabuk zayıfladım..1 seneye ancak verırsın dıyorlardı..tabi birazda bünye meselesi sanırım.:lepi:

hala 59 hala 59 hala 59 offfffffffff... 5 kilo verecek vucut kendi kendine verse nooooooluuurdddduuu.... guclubacismile

nasıl yaptın canım.Aaa bi benim kilolar yapıştı herhalde anlamadakannehirım gitti....

ben 57 yim kızlar 55 ideal kilom önceden 49 kiloydum değnek gibiydim:) boy 165zaten ... ama bi kloyu bi veriyorum bi alıyorum ama yememe içmeme hiç ket vurmadım ne istersem tıkınıyorum... inş daha çok almam bana kıyafetler olmuyor çoğunu verdim ayırdım. amaan çoktu zaten azaldı

her zamanki tartıldığım şekilde. zemuszemus
O zaman tekrardan tebrik ederim arkadaşım alkisalkisalkis darısı bana...

Abooo ben hayatım boyunca o kadar ince olmadım hiç.ama seneye olmaya karar verdim...Böyle 3 çocuk annesi gibi hissediyom kendimi...

Bu Topic i tyeni gördüm kızlar okudum baştan itibaren. Ağzım açık kaldı size walla...hayret ettim yaa 50-60 en çok çok yazan 74 falan yazmış. Siz bunlara kilo mu diyorsunuz anacığım...
Ben bu yazılanları okuyunca kendimden utandım psikolojim bir daha alt üst oldu birde benim okuduklarım aralık ocak aylarından kalma.. Vayy halime dedim şimdi..
Benim durumum facia hamileliğimde 22 kilo aldım. doğumda 7 kg falan gitti.sonra süt olsun yee yee baskılarıyla evde oturup pasif yaşayarak üzerine 2-3 kilo daha aldım. Sonra bir dönem bu baskıdan kurtulup normal beslenme sistemine geçtim 5 kg kadar yine verdim ancak şu an yine hamilelik öncesi kilomun 16 kg kadar üzerindeyim. ideal kilomun 20 kilo üzerindeyim.Allah yardımcım olsun. Bu topic ten bana fayda yok moralim bozulcak okursam..Dua edeyimde şöyyle 60 a falan düşersem bende arada uğrar ay benimde kaldı 5 kilo fazlam falan derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…