bencede yapma. bebeğini emzirmek çok daha önemli... verilir kilolar ama süt tekrar gelmez... (annem gibi konuştum sengözlerimebaksanab )...
eee kilolara noldu...
ben hizla verdigim kilolari tekrar alma donemine girmis bulunmaktayim.
hizli kilo verdim diye bana oklava sallayanlara saygiyla duyurulur.kaydirigubbakcemile3
haydi halaya :teytey::teytey::teytey:
slm arkadaslar bende hiç dıyet yapmadım..bır ara cok takıyordum kıloları kafama,sonra boşverdim umursamadım...aksine cok abur cubur yedım can sıkıntısından...ve dün tartıldım 49 kıloyum....hamıle kalmadan önce 48 dim...oglum 6 aylık olacak ve ben çok şükür eskı kıloma döndüm ve bütün kıyafetlerım oluyor üstüme eskısı gıbı...ne yalan söylıyım cok mutlu oldum...sanırım regl oldugum için cabuk zayıfladım..1 seneye ancak verırsın dıyorlardı..tabi birazda bünye meselesi sanırım.:lepi:
wannaaaaaaaaaaaaaaa sen nidedinnnnnnnnnnnnklava: geliyyyyy
ay ne kaaa üzüldüm wannaaaaaa sositososito :jeyyar:ben hizla verdigim kilolari tekrar alma donemine girmis bulunmaktayim.
hizli kilo verdim diye bana oklava sallayanlara saygiyla duyurulur.kaydirigubbakcemile3
nihayet tartı 58 i gördü. kaldı 3 kilo :)))
O zaman tekrardan tebrik ederim arkadaşım alkisalkisalkis darısı bana...her zamanki tartıldığım şekilde. zemuszemus
ben 57 yim kızlar 55 ideal kilom önceden 49 kiloydum değnek gibiydim:) boy 165zaten ... ama bi kloyu bi veriyorum bi alıyorum ama yememe içmeme hiç ket vurmadım ne istersem tıkınıyorum... inş daha çok almam bana kıyafetler olmuyor çoğunu verdim ayırdım. amaan çoktu zaten azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?