2009 Kasım Hatunları Hadi Zayıflayalım

yuuhhh beee wannaaaa hasta ettin beni heee....alsanaalsanasmile
allah aşkına bi gün ne yediğini bi yaz şuraya yaa bilmiyorumkismile

valla deli olcam bende gr eksilmiyo akannehir

gaz yapiyo denilen hicbiseyi yemiyorum.
ama onun disinda deli gibi tatli yiyorum.
bende anlamadim nasil veriyorum, esim hastamisin acaba diyo ya.bilmiyorumkismile
ama benim genelde boyle oluyo, bir iki ay icinde tekrar deli gibi almaya baslarim ben.

inş almazsın canım ...alsan bile işe başlayınca gider yine 2 çocuk var kolay mı...
ben zaten çok zor kg veriyorum allahtan 20 kg falan almamışım !

57 ile hamile kaldım,75 kiloyla bitirdim..
şimdi 63 kiloyumhihoyyyt
iyi verdim zannımca,bu kadar kilo almayı hiç beklemiyodum zayıf bi insandım ömrüm boyunca hiç kilo almamıştım..
hedefim 59-60 gayet yeterli benim için..boyum 1.70 çünkü..

valla çok iyi vermişsin cnm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben de 59 la başladım 71 le doğuma gittim...8 kg gitti 4 kg yapıştı kaldı 63 den aşağı inmiyo... bişey yediğim de yok... 2 öğün yiyorum eskiden beri böyle... ekmek bi tek kahvaltıda... arada çikolata yiyorum bi de petibör ama o kadarda olsun artık di mi... sabahları pekmez yiyodum onu da bıraktım... bakalım elbet gidicek..........

kaynanan gelince yer senin o kilolarini, hammm yapar.cokacimcoook:roflol::roflol:

ayyy sorma 3 kg almış kendi de belki uğraşmaz benle bilmiyorumkismile

ama bi fark var benim boy 175 onun 155 :roflol::roflol::roflol:

53 ile hamile kaldım 73 ile bitti..:kedi: bebiş 3 aylık 64 e takılıp kalmıştım. bugün 62 yi gördüm ya zayıflayabileceğime kanaat getirdim. çünkü ben hayatımda hamilelik hariç 55 ı geçmedim genelde zayıftım. inş eski hale dönerim. :guclubacismile

kızlar tuttunm son sayfalardan aldım geldim
ne bu yaaa herşeyi kilitlemişler taşımışlar ilk sayfaya deli oldum
neyse ben kilo veremiyom 62 de takıldım kaldım yaaaaaa
gerçi vermek için yaptığım bişeyde yok nasıl gitcek yaaaaaa

51 le hamile kaldım 65le doğum yaptım şuan 52 oldum :lepi: 1kg kalsın daha fazla vermek istemiyorum

Kızlar ben anlamıyorum siz diyeti emzirirkenmi yapıyorsunuz??? Benim 12 kilo hatta öncesiyle birlikte 15 kilo fazlam var ama kızımda gaz + alerji sorunu olduğu için hamurişi dışında hiçbirsey yiyemiyorum(( bu durumda emzirme bitene kadar zayıflamam mümkün degil sırf hamurla beslenmektende hergün kilo alıyorum ama hamuruda kesersem açlıktan ölürüm(((

kızlaaar çok katı diet yaptım + haftada 4 -5 gün 1 saat yürüyüş ama inanın yarım kilo bile gitmedi dieti bırfaktım normal yemeye başladım hatta tatlı bile yiyorum yine 1 kg bile farketmedi ne aldım ne verdim garip diil mi? annem dio ki sütten kesmeden veremezmişim kilo sütten kesince hızla verirsin dio annamadım bişi yaaa

kızlar 61 e indim. zemuszemus kaldı 6 kilo... bende çok abur cubur yiyordum. acayip şeker ihtiyacı hissediyordum. k-flex aldım. ara öğünlerde yoğurtla yiyorum. şeker isteğimi azalttı. birde spor yapabilsem ne ala. ama ameliyat yerim acıyor. yürümeyede kızımı bırakıp çıkamıyorum.. böyle böyle gidecek inş. sevgiler

yahuu ne diyeti ben aç kalmasam deyi hergün dua ediyorum. bebemle uğraşacam diye canım çıkıyor. inanın sırf sütümde gitmesin diye bol bol su ve şerbet içiyorum.

ben toplamda 13 kilomu verdim bana kalan 4 kilo kadarı bişey. şuanda 61 kiloyum.
benim asıl canımı sıkan kesik üstündeki oluşan et parçası. birde kıyafetlerime sığamıyorum poffff.

benim pantalonlar dusuyo ustumden nedense.akannehir

canım sen deyince aklıma geldi bende toplamda 12 kilo vermişim. hihoyyyt aklım hep şu anki kilo ile meşgul olunca verdiğim kiloların farkında değilim.CADIARZU aslında fena değil verdiğimiz kilo... opuyorumnanaktan

kızlar ben hala 62 kiloyum
ama dün itibariyle akşam 6 dan sonra hiçbişey yememeye başladım
sadece çok acıkırsam bir elma sınırsız su ne kadar içebilirsem artık
bide gündüzleri az az mekik falan
rejim mejim yapmıyom zaten sütüm az hepten gitmesin dimi ama

bencede yapma. bebeğini emzirmek çok daha önemli... verilir kilolar ama süt tekrar gelmez... (annem gibi konuştum sengözlerimebaksanab )...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…