58 olmusum ben.:uhm:
yuuhhh beee wannaaaa hasta ettin beni heee....alsanaalsanasmile
allah aşkına bi gün ne yediğini bi yaz şuraya yaa bilmiyorumkismile
valla deli olcam bende gr eksilmiyo akannehir
gaz yapiyo denilen hicbiseyi yemiyorum.
ama onun disinda deli gibi tatli yiyorum.
bende anlamadim nasil veriyorum, esim hastamisin acaba diyo ya.bilmiyorumkismile
ama benim genelde boyle oluyo, bir iki ay icinde tekrar deli gibi almaya baslarim ben.
inş almazsın canım ...alsan bile işe başlayınca gider yine 2 çocuk var kolay mı...
ben zaten çok zor kg veriyorumallahtan 20 kg falan almamışım !
57 ile hamile kaldım,75 kiloyla bitirdim..
şimdi 63 kiloyumhihoyyyt
iyi verdim zannımca,bu kadar kilo almayı hiç beklemiyodum zayıf bi insandım ömrüm boyunca hiç kilo almamıştım..
hedefim 59-60 gayet yeterli benim için..boyum 1.70 çünkü..
kaynanan gelince yer senin o kilolarini, hammm yapar.cokacimcoook:roflol::roflol:
kızlaaar çok katı diet yaptım + haftada 4 -5 gün 1 saat yürüyüş ama inanın yarım kilo bile gitmedi dieti bırfaktım normal yemeye başladım hatta tatlı bile yiyorum yine 1 kg bile farketmedi ne aldım ne verdim garip diil mi? annem dio ki sütten kesmeden veremezmişim kilo sütten kesince hızla verirsin dio annamadım bişi yaaakızlar tuttunm son sayfalardan aldım geldim
ne bu yaaa herşeyi kilitlemişler taşımışlar ilk sayfaya deli oldum
neyse ben kilo veremiyom 62 de takıldım kaldım yaaaaaa
gerçi vermek için yaptığım bişeyde yok nasıl gitcek yaaaaaa
yahuu ne diyeti ben aç kalmasam deyi hergün dua ediyorum. bebemle uğraşacam diye canım çıkıyor. inanın sırf sütümde gitmesin diye bol bol su ve şerbet içiyorum.
ben toplamda 13 kilomu verdim bana kalan 4 kilo kadarı bişey. şuanda 61 kiloyum.
benim asıl canımı sıkan kesik üstündeki oluşan et parçası. birde kıyafetlerime sığamıyorum poffff.
yahuu ne diyeti ben aç kalmasam deyi hergün dua ediyorum. bebemle uğraşacam diye canım çıkıyor. inanın sırf sütümde gitmesin diye bol bol su ve şerbet içiyorum.
ben toplamda 13 kilomu verdim bana kalan 4 kilo kadarı bişey. şuanda 61 kiloyum.
benim asıl canımı sıkan kesik üstündeki oluşan et parçası. birde kıyafetlerime sığamıyorum poffff.
wannaaaaaaaaaaaaaaa sen nidedinnnnnnnnnnnnklava: geliyyyyy
kızlar ben hala 62 kiloyum
ama dün itibariyle akşam 6 dan sonra hiçbişey yememeye başladım
sadece çok acıkırsam bir elma sınırsız su ne kadar içebilirsem artık
bide gündüzleri az az mekik falan
rejim mejim yapmıyom zaten sütüm az hepten gitmesin dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?