Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıcak yaaaa ölüommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah kolaylık versin güzelim sizin sezon açıldı malum eleman falan yok mu canım
yaklaşık bir haftadır giremiyorum işlerim çok yoğun ara ara okuyup 10-15 dk çıkıyorum gördüğüm kadarıyla nazlım dışında kimse merak etmemiş
saol itekciğim belli oldumu bebişin ne olduğu ...
var itekcımde anca yetişiyoruz evet bu aralar mezunuyettı dugundu malumyazın agdalar kesımler manikür pedikür derken aksam olyo alkisalkisalkis
bende almıyacagım zaten çalısıyoruz n ezaman cocugu koyupda gezcez kı gezerkende en rahat araba bence kaydirigubbakcemile2evet yaa onlar hep tencerelere tavalara vurmayı seviyoo kaydirigubbakcemile3
hee herkese diyom bazı kadınlar uzağa gelmiyo falan
olmazsa annem gelince alıyım diyom başında beklemek çok gıcık geliyo ben evde olmasam da nasıl yapcak güvenemiyom ööle çağıramadım yıllardır :kedi:
iyi anam bi bakın mavi veya senin dediğini çağıram ben de
ben de kanguru almıcam alsaydım o bezlerden alırdım ama o da zararlımış gaaba
zaten heryere arabayla gidiyoz
iyi aksamlar canımkartanesi neyse sen bak karar verdiginde ayarlarsın...ben çıkıyorum kızlar ..iyi akşamlar..
bendeeeeeeeeeeee kavruluyok valla klımazsız hayat düsünemıyomm bensıcak yaaaa ölüommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yaklaşık bir haftadır giremiyorum işlerim çok yoğun ara ara okuyup 10-15 dk çıkıyorum gördüğüm kadarıyla nazlım dışında kimse merak etmemiş
Destnacım hayırlı olsun canım inşallah doktor gördüğündede sevincin ikiye katlayacak tombik tombik ayakları kıyamam yaaa maşallahh![]()
çok güzel bir isim bulmuşsunuz canım bende eslemin yanına bir isim istiyordum ama bulamadım hafsada bizimkilerde var.taa oğluşa hamileyken kıs olursa eslem diyordum inş şimdi olurda koyarım:Saruboceq:
saol canım ben münire eslem yada müberra eslam düşünüyordum seninkide kız olucakmış gibime geliyor saklananlar hep kız çıkıyor yaa hayırlısı tabikiikaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Gümüşüm birtanem aşağıda görüyorlar ya çalıştığınıda biliyorlar sanırım o yüzden yazmadılar kızlarda iyisin dimi canım şu sıcaklara geldi en yoğun günlerin Allahım yardımcın olsun ŞenizŞeniz
erkek olursa ensar kıs olursa inş öle olur eslem olacak teyzesi.ama hansa ismide hoşuma gidiyor emme eslem diye tutturdum enese uysun diyekaydirigubbakcemile2
saol canım ben münire eslem yada müberra eslam düşünüyordum seninkide kız olucakmış gibime geliyor saklananlar hep kız çıkıyor yaa hayırlısı tabikiikaydirigubbakcemile5
kız git al gel resminide çek bizde görelim bende elbise almak istiyorum
hadi kolay gele sana
ayyy canım künefe istediiiii :sinifsinif:
bende özledim valla. yaz gelince benim hayatım böyle çok karışıyo oturamıyorum pc başına bugün boşum gireyim dedim hemen :)
kızlar bende kaçıyorum biraz 5 çayına incem komsuya kaydirigubbakcemile3 yemek falanda hazır n asılsa otururum azcık hade görürüz yine opuyorumnanaktan
uni satdaşım benim nasılsın?seninde kız oluyor hee gerçi geçen tebrik etmiştim seni bilmem gördünmüü?nerelerdeydin bir ara yoktun ...?
aha bi de bunnar var
Erkek: Abay, Andaç, Berke, Keyhan, Laçin, Merih, Pamir, Pozan, Ulaç, Utkan, Sonat …
Kız: Alara, Alçin, Ayşan, Azra, Bike, Delfin, Durul, Evşen, Gazal, Ildır, Kayra, Püren, Serva. Unisex: Ada, Ahsen, Bilhan, Cevher, Destan, Doğa, Doruk, Ilgın, İlter, İnal, Meftun, Nisan, Ogan, Omay, Özgü, Uytun, Ümür, Vurgun…
merhaba ben geldim 3 lü tstimi doktora gösterdim çok güzel dedi ultarsona girdim ayrıntılıyaa bakan doktor başkaydı suratsızdı ama bebek ne kadar büyümüşş sadece arada güzel güzel dedii ve organlara teker teker baktıı ayakları tombiş tombiş geldi banaa onra rapor verdi resim vermedii tüm ölçümler iyi gibii benim işim bitene kadar benim doktor çıkmış gösteremedim yanii cuma günü gösterriiim inşş
aldım elbisemi sonunda.ama denemediğim elbise kalmadı
hamiş olmasaydım pat diye alacağım elbise çok olurdu bu sene
birazdan gönderirim canım
gıcıksın ya.benim tek sevdiğim tatlıbu
bu yüzden de yapılışını öğrendim
canım çektiğinde kendim yapıyom
eşimde bayılıyo ama şincik malzemem yok ki
benimde canımı çektirdin delüü
canım bence sadece eslem koy
ikiside zor olunca söylesen bile karşı taraf zor algılar
ben de tek isim düşünüyom da