2009 Kasm Anneleri

evet yaa onlar hep tencerelere tavalara vurmayı seviyoo kaydirigubbakcemile3

hee herkese diyom bazı kadınlar uzağa gelmiyo falan
olmazsa annem gelince alıyım diyom başında beklemek çok gıcık geliyo ben evde olmasam da nasıl yapcak güvenemiyom ööle çağıramadım yıllardır :kedi:

iyi anam bi bakın mavi veya senin dediğini çağıram ben de
ben de kanguru almıcam alsaydım o bezlerden alırdım ama o da zararlımış gaaba
zaten heryere arabayla gidiyoz
bende almıyacagım zaten çalısıyoruz n ezaman cocugu koyupda gezcez kı gezerkende en rahat araba bence kaydirigubbakcemile2

kartanesi neyse sen bak karar verdiginde ayarlarsın...ben çıkıyorum kızlar ..iyi akşamlar..
iyi aksamlar canım

sıcak yaaaa ölüommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bendeeeeeeeeeeee kavruluyok valla klımazsız hayat düsünemıyomm ben :olmaz:

yaklaşık bir haftadır giremiyorum işlerim çok yoğun ara ara okuyup 10-15 dk çıkıyorum gördüğüm kadarıyla nazlım dışında kimse merak etmemiş

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Gümüşüm birtanem aşağıda görüyorlar ya çalıştığınıda biliyorlar sanırım o yüzden yazmadılar kızlarda iyisin dimi canım şu sıcaklara geldi en yoğun günlerin Allahım yardımcın olsun ŞenizŞeniz

çok güzel bir isim bulmuşsunuz canım bende eslemin yanına bir isim istiyordum ama bulamadım hafsada bizimkilerde var.taa oğluşa hamileyken kıs olursa eslem diyordum inş şimdi olurda koyarım:Saruboceq:

saol canım ben münire eslem yada müberra eslam düşünüyordum seninkide kız olucakmış gibime geliyor saklananlar hep kız çıkıyor yaa hayırlısı tabikiikaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Gümüşüm birtanem aşağıda görüyorlar ya çalıştığınıda biliyorlar sanırım o yüzden yazmadılar kızlarda iyisin dimi canım şu sıcaklara geldi en yoğun günlerin Allahım yardımcın olsun ŞenizŞeniz

ya sorma nazlıcım müdür değişti yeni gelen bişey bilmiyor bugün maaş günü sıcaklar bi yandan oğluşumla didinip duruyoruz teyzesi bizde seni öpüyoruz kocaman opuyorumnanaktan

saol canım ben münire eslem yada müberra eslam düşünüyordum seninkide kız olucakmış gibime geliyor saklananlar hep kız çıkıyor yaa hayırlısı tabikiikaydirigubbakcemile5

canim benim arkdasimin kizinin adi selin eslem burda herkesin hosuna gidiyor.. ve herkes selin eslem diyor yani 5 senedir kiza iki isimle sesleniliyor.. fikir olur belki sana..

kız git al gel resminide çek bizde görelim bende elbise almak istiyorum
hadi kolay gele sana

aldım elbisemi sonunda.ama denemediğim elbise kalmadı
hamiş olmasaydım pat diye alacağım elbise çok olurdu bu sene
birazdan gönderirim canım

ayyy canım künefe istediiiii :sinifsinif:

gıcıksın ya.benim tek sevdiğim tatlıbu
bu yüzden de yapılışını öğrendim
canım çektiğinde kendim yapıyom
eşimde bayılıyo ama şincik malzemem yok ki
benimde canımı çektirdin delüü

canım bence sadece eslem koy
ikiside zor olunca söylesen bile karşı taraf zor algılar
ben de tek isim düşünüyom da

bende özledim valla. yaz gelince benim hayatım böyle çok karışıyo oturamıyorum pc başına bugün boşum gireyim dedim hemen :)

nede yaa napıyosun ki kaydirigubbakcemile3

kızlar bende kaçıyorum biraz 5 çayına incem komsuya kaydirigubbakcemile3 yemek falanda hazır n asılsa otururum azcık hade görürüz yine opuyorumnanaktan

benim hiç komşum yok :umursamaz:mafoldumben

uni satdaşım benim nasılsın?seninde kız oluyor hee gerçi geçen tebrik etmiştim seni bilmem gördünmüü?nerelerdeydin bir ara yoktun ...?

canımm ben iyiyim çok şükür ama sen hala arada sıkıntı çekiyosun galiba... bir an önce geçer inş...
evt bi kaç gün giremedim...biraz canım sıkkındı....neyse farkeden birisi olmuş opuyorumnanaktan

aha bi de bunnar var
Erkek: Abay, Andaç, Berke, Keyhan, Laçin, Merih, Pamir, Pozan, Ulaç, Utkan, Sonat …

Kız: Alara, Alçin, Ayşan, Azra, Bike, Delfin, Durul, Evşen, Gazal, Ildır, Kayra, Püren, Serva. Unisex: Ada, Ahsen, Bilhan, Cevher, Destan, Doğa, Doruk, Ilgın, İlter, İnal, Meftun, Nisan, Ogan, Omay, Özgü, Uytun, Ümür, Vurgun…

offf ben bi türlü isim bulamıyorum kızıma :sinifsinif:
ilk önce ayşe koyalım dedik...ben çok severim ayşe ismini... millet doladı diline ayşe aşağı ayşe yukarı soğuduk nedense... :umursamaz:

bütün internet sitelerini taradım şimdilik bana yakın gelenler şunlar : bi fikir verin nolur...babası ne fikir beyan ediyo ne de benimkileri beğeniyo deli edicek beni...:oklava:

Masal, Yağmur, Lina, Minel, Beliz, Asya, Dila, Ada, Rüya, Ayşim, Ecehan, Miray, Ömür

merhaba ben geldim 3 lü tstimi doktora gösterdim çok güzel dedi ultarsona girdim ayrıntılıyaa bakan doktor başkaydı suratsızdı ama bebek ne kadar büyümüşş sadece arada güzel güzel dedii ve organlara teker teker baktıı ayakları tombiş tombiş geldi banaa onra rapor verdi resim vermedii tüm ölçümler iyi gibii benim işim bitene kadar benim doktor çıkmış gösteremedim yanii cuma günü gösterriiim inşş

destna gözün aydın canımmmm.... :lepi: ama keşke cd ve resim alabilseydin benimki her ay veriyo özledikçe onlara bakıyorummm ...opuyorumnanaktan:asigim::nazar:

aldım elbisemi sonunda.ama denemediğim elbise kalmadı
hamiş olmasaydım pat diye alacağım elbise çok olurdu bu sene
birazdan gönderirim canım

gıcıksın ya.benim tek sevdiğim tatlıbu
bu yüzden de yapılışını öğrendim
canım çektiğinde kendim yapıyom
eşimde bayılıyo ama şincik malzemem yok ki
benimde canımı çektirdin delüü

canım bence sadece eslem koy
ikiside zor olunca söylesen bile karşı taraf zor algılar
ben de tek isim düşünüyom da

evt evt hadi resmi koy ama içine kendin de gir kaydirigubbakcemile3

kıs ben demedim cadılar konuştu burda nereninki daha iyidir diye iki saat valla kaç aydır tatlı yiyemiyorum ama ağzımın suları aktı...bak gene sulandı ağzım ne güzel unutmuştum mafoldumbenmafoldumben

yaa ben de iki isim çok seviyorum belki benimki tek diye heves koydum ama eşimin ailesinde herkes iki isimli daha 2. yi kullandıklarını hiç duymadım özelikle resmi işlemlerde ayak bağı olmaktan başka bi işe yaramıyo galiba...
hem ben daha 1. ismi bulamadım 2. yi nerden bulucammm :roflol::roflol:

Back
X