2009 Kasm Anneleri

uniguem fiyat konusun da haklısın yawww
alışkanlık oldu sanırsam az parayla çok şey almak bakalım bu bebek
daha ne kadar ekonomi yaptırır bilmiyom
danış anacım danış yardımcı olurum valla

elifcim var işte var
göbüş topiğinde görmedinmi kocaman yawzemuszemus

uniguem ben de aynı şekilde hep kocişe gösteriyom bak bu da hamile bak bu da falan diye
inan o da merak edip bakıyo kaydirigubbakcemile3

elifcim var işte var
göbüş topiğinde görmedinmi kocaman yawzemuszemus

uniguem ben de aynı şekilde hep kocişe gösteriyom bak bu da hamile bak bu da falan diye
inan o da merak edip bakıyo kaydirigubbakcemile3

çok tatlı minicik bi göbişin var
sankim daha 3 aylıkmış gibi
ama biz artık nerdeyse 5 aylığız
aslında geriden mi gidiyoz nee göbiş konusunda anlamadım gitti...
tamam canım yarın hbr veririm hayırlısıylaaa
size afiyet olsun ben yedim mamamıı şimdide gidip meyve yıkayacam.
özlemişim senide yaa,bayadır konuşamıyoduk
öptüm kocaman..

kizlar iyi aksamlar.. benim bi kac gündür sol gögsüm acaip agriyor.. bugünde gögüs ucumdan süt gibi bi sivi geldi.. bunun icin erken degilmi ya korktum bir an.. bide bu agri normalmi sag tarafimda yok öyle bisey.. sadece solda.. zaten sol gögsüm daha büyük duruyor sagdakindenn...

kizlar iyi aksamlar.. benim bi kac gündür sol gögsüm acaip agriyor.. bugünde gögüs ucumdan süt gibi bi sivi geldi.. bunun icin erken degilmi ya korktum bir an.. bide bu agri normalmi sag tarafimda yok öyle bisey.. sadece solda.. zaten sol gögsüm daha büyük duruyor sagdakindenn...

mehaba canım meraklanma benimde sol göğsüm sağdakinden daha büyük şimdiden süt üretmine başlamışsın bol bol sütler gelecek bebişine ra sıra benimde ağrılarım oluyor ee okadarıda olsun yani kolay değil demi

canım bende öle şiddetli bir ağrı yok ama
özellikle sol gögüs kenarlarım koltuk altına doğru acıyorlar
süt için de erken diye biliyom ama kafam karıştı benimde canım:uhm:
bir iki gün geçsin bakalım aynı şikayetlerin olursa bi dr gidiverirsin

kızlar orda duruyonuzda neden yazmıyonuz
yaa şu isim olayını napacam ben bütün ailem bana kayınpederinin ismini koyman yakışır deyoo yakışırda adamın ismi eyüp sizce eyüphan efe olarak koysam olurmu ben efe diye çağırırım aslında hiç istemiyorum daha hoş daha söylenebilir isimler var tamam eyüp ismide güzelde bebeğe söylenirken hoş olmuyor hem efe diye çağıracaksam ne anlamı var eyüp koymanın demi yaaaaaaa ay bana bi akıl verin

Ya bence isim olayını kafana takma sonuçta sağlıkla kucağına alda önemli olan bu.hem eyüp ismide güzel yanınada istediğiniz bir isim koyarsınız olur biter. benimde aynı sorunum var ilk başlarda kafamı taktım ama şimdi akışına bıraktım. en önemlisi sağlıkla doğsun da

Ya bence isim olayını kafana takma sonuçta sağlıkla kucağına alda önemli olan bu.hem eyüp ismide güzel yanınada istediğiniz bir isim koyarsınız olur biter. benimde aynı sorunum var ilk başlarda kafamı taktım ama şimdi akışına bıraktım. en önemlisi sağlıkla doğsun da

ya doğru diyosunda efe isminin manası öyle güzel değil başkada ne koyacam yanına
offff oofffff neyse 5 ay daha var elbet bişey bulunur isimsiz kalacak hali yok ya demi kııııııııı

Back
X