Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düğünde giyeceğim elbisem
nasıl kıslar yaa zor buldum valla
ben bi migrosa gidem gelem görüsürüss kıslar
çok beğendim cnm,sağlıkla giy inşallah.valla hamile olduğun falan belli değil baya iyi kamufle olmuş göbişin kaydirigubbakcemile3
elifcim var işte var
göbüş topiğinde görmedinmi kocaman yawzemuszemus
uniguem ben de aynı şekilde hep kocişe gösteriyom bak bu da hamile bak bu da falan diye
inan o da merak edip bakıyo kaydirigubbakcemile3
kizlar iyi aksamlar.. benim bi kac gündür sol gögsüm acaip agriyor.. bugünde gögüs ucumdan süt gibi bi sivi geldi.. bunun icin erken degilmi ya korktum bir an.. bide bu agri normalmi sag tarafimda yok öyle bisey.. sadece solda.. zaten sol gögsüm daha büyük duruyor sagdakindenn...
kizlar iyi aksamlar.. benim bi kac gündür sol gögsüm acaip agriyor.. bugünde gögüs ucumdan süt gibi bi sivi geldi.. bunun icin erken degilmi ya korktum bir an.. bide bu agri normalmi sag tarafimda yok öyle bisey.. sadece solda.. zaten sol gögsüm daha büyük duruyor sagdakindenn...
Ya bence isim olayını kafana takma sonuçta sağlıkla kucağına alda önemli olan bu.hem eyüp ismide güzel yanınada istediğiniz bir isim koyarsınız olur biter. benimde aynı sorunum var ilk başlarda kafamı taktım ama şimdi akışına bıraktım. en önemlisi sağlıkla doğsun da
iyi geceler kızlar, yarın kontrol günüm aslında cumaydı ama dr cuma yokmuş yarın gidecem. Sizler nasılsınız a.s.
güzel isim, ben daha isim bulamadım,benim bulduklarımı eşim beğenmiyorben iyiym canım kendi adıma
isim derdine düştüm sorma
eyüphan efe sence güzelmi kıııııııı
bu arada özlemcim yarın hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım
güzel isim, ben daha isim bulamadım,benim bulduklarımı eşim beğenmiyor