güle güle otur canım...ohhh ne güzel bebiş yeni eve gelicek opuyorumnanaktan
evt yaa...resim de renkli... :kedi:
canım kendini nasıl iyi hissediceksen öyle yap bence de... senin psikolojin pek çok şeyi etkiliyo çünkü... iyi düşün iyi olsunn...rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:Saruboceq:
zerencim saol fikir verdiğin için...ne zormuş isim bulmak... mafoldumben
gözün aydın canımmm ... sonuna kadar böyle güzel geçer inş...:1hug:
ayy canımm çok sevindim opuyorumnanaktan kızıma arkadaş geliyo opuyorumnanaktan
canımm senin de gözün aydınnn... kaydirigubbakcemile5
ayy ne güzel rüya görmüşsün hayır olsun canım...
ben de bu gece bebeğimi gördüm rüyamda... öyle güzeldi ki...minicik bi kız... yeni doğmuş...simsiyah saçları vardı.. saçlarını yıkıyorum altını değiştirip giydiriyorum , konuşuyorum falan... uyandıktan sonra da hep gözümü kapatıp hatırlamaya uğrştımm çok güzeldi... bizi ne kadar güzel günler bekliyo yaa...allahım çok şükür bu günleri gösterdi... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bence de kesinlikle haklısın...ama kaç anne çocuğunun ismini kendi koyabiliyodur acaba..bizler bile bu sorunları yaşıyosak

((
benim de eşimin teyzelerinden biri isim yüzünden didişirken en sonunda küstü eşime... ne tuhaf di mi...demek herkes kendine hak görüyo bunu...
canımm bunun hamilelikle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum... 5 yıl önce aynı şikayetler bende de başladı ...benim sol kolum ve yzükle serçe parmağım uyuşuyodu... boyun düzleşmesi teşhisi kondu...sinir sıkışmasına neden oluyo o yüzden de parmakalr uyuşuyo... baş parmak uyuşuyosa kalple ilgili olduğunu duymuştum... daha sonra da boyun ağrılarım vs başladı zaten... bence ihmal etme mutlaka dr.a git...