EVET BU GÜNLERDE KENDİNİ YORGUN HİSSETMEN NORMAL ama emin ol 1-2 haftaya enerjini geri kazanacaksın valla benim eşimde izin alıp gelemiyo 2 kez gelebildi şimdiye kadar zaten son gelişindede oğlanın pipisini gördü uçtu sevinçten uştuburalardayım ebisim
işimin basında :umursamaz:
bu ara calısması cok zor geliyo nedense
su ikiliyide bi yaptırayım sonra rahatlıcam insallahh
yaww size bişi sorcam
her doktor randevunuza eşiniz gelebiliyormu
eşimin işi yoğun gelemiyor bende dün küstüm hatta kavga ettim
bi dünya ağır laf saydım ne biçim babasın sen cocuğunu sevmiyorsun falan filan
yanlısmı ettim acaba :kedi:
uff bu ara bunalımdayım
2linin stresinden galiba
buralardayım ebisim
işimin basında :umursamaz:
bu ara calısması cok zor geliyo nedense
su ikiliyide bi yaptırayım sonra rahatlıcam insallahh
yaww size bişi sorcam
her doktor randevunuza eşiniz gelebiliyormu
eşimin işi yoğun gelemiyor bende dün küstüm hatta kavga ettim
bi dünya ağır laf saydım ne biçim babasın sen cocuğunu sevmiyorsun falan filan
yanlısmı ettim acaba :kedi:
uff bu ara bunalımdayım
2linin stresinden galiba
canim biz seninle ayni hamileyiz bazen bende de oluyo hatta aksam evlilik yüzügümü cikartim cok dar geldi diye..yatarken ayaklarin ödem yapmasin diye bacak arana ince bir yastik al..ben yapiorum hem cok rahat uyuyosun böylece...bide bende ellerim uyusuyo uykudan bi kalkiyorum ellerimde karincalar harp ediyoannembirmelek .!.:slm kızlar nasılsınızzz ne var ne yok bakalım itekten haber var mmı ayın 10 unda doktora gidicekti dee....
kızlar ya bişey sorucam gezınce ayaklarınız elleriniz şişiyo mu.benım gezdiğimde ellerim ayaklarım şişiyo.bu sabah kalktım yataktan ellerim şişti yaaa
3 günden beri sağlık ocağına gidiyorum yetti yaaa açlık şekeri ne bakalım tokluk şekerine cart curttt..kaçırdım bugün tahlıl sonuçlarını artık yarın alcammm
canim biz seninle ayni hamileyiz bazen bende de oluyo hatta aksam evlilik yüzügümü cikartim cok dar geldi diye..yatarken ayaklarin ödem yapmasin diye bacak arana ince bir yastik al..ben yapiorum hem cok rahat uyuyosun böylece...bide bende ellerim uyusuyo uykudan bi kalkiyorum ellerimde karincalar harp ediyo
annem bir melek benim şişiyor cnm doktorum bol su içmemi sürekli oturmamamı arada hareket edip yürümemi söyledi...tuz yeme...itekte gidecekti bugün ama hala gelmedi merak ettik bizde..sen nasılsın
annembirmelek .!.:ya gercekten vallahı zor işim yakında misafirim gelcek uzun sürelı kalcakalr bilmiıyorum napıcam sıcaktaa gezerken fln daha yenı yenı gezmeye başladım ama şişiyo ayaklarım ellerim.bakalım doktoruma da sorcam...canım sen nasılsın iyisin demı bebişte iyi...
sen cinsiyeti öğrenmiştin demı tatlım yaa bende p.tesi gidicem inş doktor söler yaa
:roflol::roflol::roflol:naniknaniknaniknanik
merhaba kızlar. bugün bizde dr gittik. herşey çok güzel dedi. bebiş 30 cm e ulaşmış ve 420 gr olmuş. yarım kilo fıstığım diye sevip durdum bütün gün. bende 58,5 kilo olmuşum. toplamda 3 kilo aldım gayet güzel dedi dr. haftaya tetenoz aşısını olacaz. bu sırada 20 haftada 5 aylık mı diyeceğiz. bir türlü beceremedim şu ay hesaplarını.
oyy oyy ne güsel annesi maşalllahhhhhh evet canım sanırım 5 aylık diceksınız ben 4 aylık diyorumm
merhaba kızlar. bugün bizde dr gittik. herşey çok güzel dedi. bebiş 30 cm e ulaşmış ve 420 gr olmuş. yarım kilo fıstığım diye sevip durdum bütün gün. bende 58,5 kilo olmuşum. toplamda 3 kilo aldım gayet güzel dedi dr. haftaya tetenoz aşısını olacaz. bu sırada 20 haftada 5 aylık mı diyeceğiz. bir türlü beceremedim şu ay hesaplarını.
merhaba ben geldim kayınpederimin diyaliziznde problem çıktı bu satee kadar ordaydım benim doktorada ayrıntılı ultrason raporunu gösterdim doktor süper dedi herşey olması gerektiği gibi dedii kağıdı benden aldı uyanık doktor dosyana koyucam dedii muyaneanesine gitmezsem diyemii yaptı acabaa kaydirigubbakcemile3hehee
valla maşallah oğluma. 5 aylık kulağa güzel geliyor. yolu yarılamışız desenize. :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?