2009 Kasm Anneleri

kendini ebru salli saniyon herhal.:roflol::roflol::roflol:
ay istemem be kalsın o kadarda değel benim hedefim10 kilo yukarı olmaz aşağı olabilir 7 kiloda olmaz çok az 8,9 olabilir bide 30 kilo alıyormuşum

bende gerek olursa alıcam... boşa para vermeyelim..

gögüs kalkanı da bu işte

bu ne yaa ben bunun içinde duramamki patlarım almim kalsın

kolay gelsin canım ama sen kendini yorma kadınada yapacak iş kalsın
bak benim evde temizlik var kadın yapıyoo ben işteyimm ne güsel dimi

benim de camları halıları sildirmem lazım... çalışırken bana gelen bi teyze vardı ama o da öyle dolu ki ondan başkasını da istemiyorumm ... valla kaç gündür gelemem dicek diye korktuğumdan arayamadım :))
o varken kapatıp kapıyı çıkıyorum bi geliyorum heryer misss hihoyyyt

canım bazıları hemen emzirebiliyor , kişiye göre değişir ...ama bebek ilk yarım saat içinde emziriirse çok iyi olurmuş... mümkünü varsa epidural sezeryan olursun... herkesin içi rahat eder...yerimseniben

epidural olduktan sonra da normal yapmak daha mantıklı sanki... kuzenim epidural sezeryan yaptı çok da ayık diildim sonrasında bence hiç değmez boşuna epiduralın riskini almış oluyosun dedi...o yüzden kararsız kaldım...normal mi sezeryan mı o zaten son ay belli olur heralde ama epidural için de herkes başka bi yorum yapıyo kararsız kaldım...önceden çok hevesliydim aslında......

kız ZEREN06 o ney yavvv ben kendim göğsüme dokunamıyom bu acayip şeyi nasıl takacam kaydirigubbakcemile3

göğüs kalkanı göğüs uçları yara olduğunda sütyene değip de acımasın diye kullanılmıyo muydu ???

hadi gözün aydın canım.allah nazarlardan korur inşallah

gözün aydın gııı.allah gönlüne göre vermiş işte:dance:
sağlıcaklada kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:
hadi oğlumuza gelin geldi yine desenize

günaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile2benimde 3 lü testim temiz çıkmış opuyorumnanaktanAllah herkese güzel sonuçlar haberler nasip etsin canlarımzemuszemus

hadi seninde gözün aydın canım.allah nazarlardan korusun canım

hee ağzına sağlık canım
ben kocişe bunuda söleyemde üzmesin bari beni:dance::dance::dance:
bu ara da elbisem için saol canım
pendikten aldım.podyum mağazasından canım.orda elbiseler diğer yerlere göre daha uygun canım
beden kalmamıştı 40 beden aldım ve yanlardan daralttım iştehihoyyythihoyyyt

hoşgeldin kız aldığın elbiseni gördüm çok güzel güzel günlerde giy inşallah.

saol canım beğendiğinize sevindim
ŞenizŞenizŞeniz

zeren-asabe-mavi denizcim saol kıslar
elbisemi beğendiğinize
haftaya giycem allah nasip ederse
bu pazartesi de memleketime gidecem düğün için
umarım araba yolcuğu zor gelmez bana
5-6 saatlik yol aslında bakalım ne etcez

şiiii bende aldım 3bucuk kilo benide yabana atma :roflol: :roflol: :roflol:
ASEBA sen 4 kilo mu aldın bazen bende 4 kilo almış oluyorm terazi bir aşa bir yukarı dengesiz işte:)
hee kızz aldım vallahi benim tartıda bugünlerde fazla çıkarmaya başladı
sanki 1 kilo dah mı ekleyecem nee kaydirigubbakcemile3
bende gerek olursa alıcam... boşa para vermeyelim..

gögüs kalkanı da bu işte
ayy süt dışarı akmıyo dimi bununla amma çok sert bişe değil dimi
sert olursa takılmaz elastiktir

men geldim
ne yaptınız bakem
elifsundan haber varmı kıslar
doktora gidecekti
hoşgeldin yok kuzu elif daha gelmedi

hmm.. kovulduk sanirim..:sinifsinif:bugün ilk ödevime basladim bakalim..bi kac gün sonra ikince baslarim..bunu bi basarayimdakaydirigubbakcemile3
aferim yavrum kaydirigubbakcemile3

ay istemem be kalsın o kadarda değel benim hedefim10 kilo yukarı olmaz aşağı olabilir 7 kiloda olmaz çok az 8,9 olabilir bide 30 kilo alıyormuşum
inşallah alırsın 30 kilo da bizde karşına geçip güleriz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sende hemen kiloyu atanlardan olursun inşallah canım

vallahi bu kadında bana ilk geliyo ama eşimin dayısının eşi yolladı
ona sürekli gidiyormuş çok memnunum dedi bana başka bi çatlak geliyordu
işi çok güzeldi ama gelcem dediği gün gelmedi 2-3 defa ekince bende vazgeçtim
inşallah bundan memnun kalırım da sürekli alırım

kuzu zaten son ayın bile değil son günler belli ediyo
benim kuzenim ve diğer kuzenimin eşi hep normal dediler
kuzenim suni sancı bile çekti ama sezeryan oldu
kuzenimin eşinede sormuşlar suni sancı verelim mi diye
o da hadi sunide işe yaramazsa diye direk sezeryana gitmiş
herşey kısmet yani canım

kizlar bende ciktim.. biraz uzanayim belim agridi oturmaktan..bide yemek var dimi.. karra verdim makarna yapicam.. yaninada yogurt.. en güzel yemek bu bence:) bide yumurta.. hadi kendinize iyi bakin.. öpüldünüz bi yanaktan bi göbistenopuyorumnanaktan

göğüs kalkanı göğüs uçları yara olduğunda sütyene değip de acımasın diye kullanılmıyo muydu ???
valla böyle şeyler yaşamayızda almamıza hiç gerek kalmaz ne diyim
pandispanya yemekteyiz programında bir defa yapıyorlardı ama bilmiyorum yapılışını. hazır keklemi ne yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam

canım ben sordum dr.uma yolculuk yapmamda sakınca var mı diye... yok dedi...2 saatte bir 15 dklık molalar verip biraz yürüyüş yap dedi... zaten hepimiz biliyoruz artık bunu...pek çok sitede yazıyo...

ben bilmirem ama onu sadece hazır alıyom aslında kendimiz yapsak daha iyi olur
ne pastamı yapacan gıı

ayy evt yaa kaç aydır mutfağa girmedim ..yemek yapmaya başladım artık bi de kocişime pasta yapayım dedim... sevinsin garibim...

ee kizim bununlami gezicez hepp.. kocaman olur kiss gögüs uclarimiz..banu alkan gibi gezmeyelim sonra:roflol:

kız ZEREN06 o ney yavvv ben kendim göğsüme dokunamıyom bu acayip şeyi nasıl takacam kaydirigubbakcemile3

bu ne yaa ben bunun içinde duramamki patlarım almim kalsın

valla henüz ben de kullanmadım canlarım... o yüzden nasıl olduğunu bilemiyom ama kullananlar memnunmuşşş... ben onların yalancısıyım...sırnaşık şey

canım epiduralde nasıl ayık olmuyo anlamadım.. sadece belden aşasını uyuşturuyolar.. :sm_confused:

valla etkisi de kişiye göre değişiyor zaten kimisi hiç uyuşmadım diyo kimisi çooook menun kaldım diyo....belki de anesteziyiyapan uzmana bağlıdır.....

evet her konuda olduğu gibi bu konuda da çeşitli yorumlar var... benim doktorum mümkün olursa kesinlikle öneriyor... ben devlet hastanesinde yapıcam doğumu.. eğer doğum doktorumun mesai saatinde olursa kendisi girecek ve epidural yapılacak... ama o olmazsa yaptırmıycam...

gögüs kalkanını da hem o amaçla hemde süt ziyan olmasın diye kullanılıyormuş

Son düzenleme:

aman sizde de hiç iş yok bee..kaydirigubbakcemile benim var bi sürü pandispanya tarifim zemuszemus dedim şu becerikli hatunlardan belkim daha iyi bişey öğrenirim neyse ben bildiğim gibi yapim bari zemuszemus

oofff çamaşırlar bitti...gidip makineyi boşaltıyım onları asayım...ütüleri yapayım... toz da alsam iyi olur ama hiç canım istemiyo... bugün gene iyice tembelleştimmm...ben çalışırken atom karınca gibiydim yaa noldu bana böle...:sinifsinif:

ama otobüsler en fazla iki defa duruyor. ondada dayanılmaz kii heleki wc ye çok çıkmaya başlamışken.

ben yaptığım hiçbirşeyden tad alamıyom. yapta kocan sevinsin garibim yemeklerini özlemiştir.

kızlar yaa alakasız olucak ama pandispanyayı nasıl yapıyosunuz??
canım ben sana söleyim hamile kalmadan önce haftada bir yapardım emme
şincik heeç gözüm kesmiyooo
3 yumurta
4 fincan şeker
4 fincan un
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilyaa
bazen yumurta kokmasın ve reha versin diye azcık limon kabuğu rendelerim
yumurtayla şekeri iyice çırp şeker eriyene kadar
sonra un ve diğer malzemeleri ekle un kattıktan sonra
tahta kaşıkla karıştırırsan daha iyi olur Afiyet Olsun

güle güle giy canım mutlu günlerinde inşallah
dinlenerek gidersin bide beline küçük yastık almayı unutma canım

valla ben de öyle biliyorum ama sersem gibiydim tam da kendimde diildim dedi....gerçi ne olursa olsun heralde narkoz alıp tamamen uyumaktan iyidir...evt anestezist çok önemli sonrasında bel ağrısı falan çekenler oluyomuş...

canim cok kolay ayni kek gibi ama süt yerine yarim yarim cay bardagi kadar ilik su kat... bide yag koyma..

4 yumurta
bi su bardagi seker
yarim cay bardagi ilik su
aldigi kadar un
kabartma tozu
vanilya

hımmm ben su koymuyodum...
benimki böyle: 4 yumurta, 4 kahve fincanı un, 4 kahve fincanı şeker ve 1 paket kabartma tozu

bi de limon suyu koyanlar var...neyse dur seninki gibi bi deniyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…