ay istemem be kalsın o kadarda değel benim hedefim10 kilo yukarı olmaz aşağı olabilir 7 kiloda olmaz çok az 8,9 olabilir bide 30 kilo alıyormuşumkendini ebru salli saniyon herhal.:roflol::roflol::roflol:
bende gerek olursa alıcam... boşa para vermeyelim..
gögüs kalkanı da bu işte
hoşgeldin kız aldığın elbiseni gördüm çok güzel güzel günlerde giy inşallah.men geldim
ne yaptınız bakem
elifsundan haber varmı kıslar
doktora gidecekti
canım gördüm bişey değil valla bir ayda işi görüyorsanse ben yazmıştım ama
kolay gelsin canım ama sen kendini yorma kadınada yapacak iş kalsın
bak benim evde temizlik var kadın yapıyoo ben işteyimm ne güsel dimi
canım bazıları hemen emzirebiliyor , kişiye göre değişir ...ama bebek ilk yarım saat içinde emziriirse çok iyi olurmuş... mümkünü varsa epidural sezeryan olursun... herkesin içi rahat eder...yerimseniben
kız ZEREN06 o ney yavvv ben kendim göğsüme dokunamıyom bu acayip şeyi nasıl takacam kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlaaar,
mutlu haberle uyandırdı doktorum:teytey: 3lü testimiz çıkmış 2lide risk 1/2200 dü 3lü dede 1/2000 çıkmışdevam ediyoruz dedi hiç bişe yapmaya gerek yok dedi :teytey:darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına :Saruboceq:
Günaydın kızçeler
Kızım oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
Dualarım hep sağlıklı hayırlı evlat olmasından yanaydı öncelikle ama kalbimin bir yanı kız istiyordu.
Allahım gönlüme göre verdi % 80 kız görünüyor dedi doktorumuuz.
günaydınn kızlarrrkaydirigubbakcemile2benimde 3 lü testim temiz çıkmış opuyorumnanaktanAllah herkese güzel sonuçlar haberler nasip etsin canlarımzemuszemus
isim koyma hakki kesinlikle annenindir. rahme dustugu andan itibaren bebegini hisseden, icgudusel olarak korumaya gecen, 9 ay ve sonrasi surekli yuregi agzinda gezen anneye aittir isim hakki.
Peygamber efendimize birisi sormus, efendimiz bebegim olucak adini ne koyayim diye. Peygamber efendimiz anneye sordunuz mu o ne diyor demis. dusunun artik, isim hakkinin kime ait oldugunu.
tabiki herkes fikrini verebilir ama israr etmenin bir anlami yok. omur boyu bir anne oglunu veya kizini icine sinmeyen bir isimle mi cagirsin?
hoşgeldin kız aldığın elbiseni gördüm çok güzel güzel günlerde giy inşallah.
kızlar yaa alakasız olucak ama pandispanyayı nasıl yapıyosunuz??
hee kızz aldım vallahi benim tartıda bugünlerde fazla çıkarmaya başladışiiii bende aldım 3bucuk kilo benide yabana atma :roflol: :roflol: :roflol:
ASEBA sen 4 kilo mu aldın bazen bende 4 kilo almış oluyorm terazi bir aşa bir yukarı dengesiz işte:)
ayy süt dışarı akmıyo dimi bununla amma çok sert bişe değil dimibende gerek olursa alıcam... boşa para vermeyelim..
gögüs kalkanı da bu işte
hoşgeldin yok kuzu elif daha gelmedimen geldim
ne yaptınız bakem
elifsundan haber varmı kıslar
doktora gidecekti
aferim yavrum kaydirigubbakcemile3hmm.. kovulduk sanirim..:sinifsinif:bugün ilk ödevime basladim bakalim..bi kac gün sonra ikince baslarim..bunu bi basarayimdakaydirigubbakcemile3
inşallah alırsın 30 kilo da bizde karşına geçip güleriz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ay istemem be kalsın o kadarda değel benim hedefim10 kilo yukarı olmaz aşağı olabilir 7 kiloda olmaz çok az 8,9 olabilir bide 30 kilo alıyormuşum
sende hemen kiloyu atanlardan olursun inşallah canımayy ne güzel yaa inş. ben de öyle olurummmm hihoyyyt
benim de camları halıları sildirmem lazım... çalışırken bana gelen bi teyze vardı ama o da öyle dolu ki ondan başkasını da istemiyorumm ... valla kaç gündür gelemem dicek diye korktuğumdan arayamadım :))
o varken kapatıp kapıyı çıkıyorum bi geliyorum heryer misss hihoyyyt
epidural olduktan sonra da normal yapmak daha mantıklı sanki... kuzenim epidural sezeryan yaptı çok da ayık diildim sonrasında bence hiç değmez boşuna epiduralın riskini almış oluyosun dedi...o yüzden kararsız kaldım...normal mi sezeryan mı o zaten son ay belli olur heralde ama epidural için de herkes başka bi yorum yapıyo kararsız kaldım...önceden çok hevesliydim aslında......
valla böyle şeyler yaşamayızda almamıza hiç gerek kalmaz ne diyimgöğüs kalkanı göğüs uçları yara olduğunda sütyene değip de acımasın diye kullanılmıyo muydu ???
zeren-asabe-mavi denizcim saol kıslar
elbisemi beğendiğinize
haftaya giycem allah nasip ederse
bu pazartesi de memleketime gidecem düğün için
umarım araba yolcuğu zor gelmez bana
5-6 saatlik yol aslında bakalım ne etcez
ben bilmirem ama onu sadece hazır alıyom aslında kendimiz yapsak daha iyi olur
ne pastamı yapacan gıı
ee kizim bununlami gezicez hepp.. kocaman olur kiss gögüs uclarimiz..banu alkan gibi gezmeyelim sonra:roflol:
kız ZEREN06 o ney yavvv ben kendim göğsüme dokunamıyom bu acayip şeyi nasıl takacam kaydirigubbakcemile3
bu ne yaa ben bunun içinde duramamki patlarım almim kalsın
epidural olduktan sonra da normal yapmak daha mantıklı sanki... kuzenim epidural sezeryan yaptı çok da ayık diildim sonrasında bence hiç değmez boşuna epiduralın riskini almış oluyosun dedi...o yüzden kararsız kaldım...normal mi sezeryan mı o zaten son ay belli olur heralde ama epidural için de herkes başka bi yorum yapıyo kararsız kaldım...önceden çok hevesliydim aslında......
göğüs kalkanı göğüs uçları yara olduğunda sütyene değip de acımasın diye kullanılmıyo muydu ???
kızlar yaa alakasız olucak ama pandispanyayı nasıl yapıyosunuz??
valla böyle şeyler yaşamayızda almamıza hiç gerek kalmaz ne diyim
pandispanya yemekteyiz programında bir defa yapıyorlardı ama bilmiyorum yapılışını. hazır keklemi ne yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam
canım ben sordum dr.uma yolculuk yapmamda sakınca var mı diye... yok dedi...2 saatte bir 15 dklık molalar verip biraz yürüyüş yap dedi... zaten hepimiz biliyoruz artık bunu...pek çok sitede yazıyo...
ayy evt yaa kaç aydır mutfağa girmedim ..yemek yapmaya başladım artık bi de kocişime pasta yapayım dedim... sevinsin garibim...
canım ben sana söleyim hamile kalmadan önce haftada bir yapardım emmekızlar yaa alakasız olucak ama pandispanyayı nasıl yapıyosunuz??
güle güle giy canım mutlu günlerinde inşallahzeren-asabe-mavi denizcim saol kıslar
elbisemi beğendiğinize
haftaya giycem allah nasip ederse
bu pazartesi de memleketime gidecem düğün için
umarım araba yolcuğu zor gelmez bana
5-6 saatlik yol aslında bakalım ne etcez
canım epiduralde nasıl ayık olmuyo anlamadım.. sadece belden aşasını uyuşturuyolar.. :sm_confused:
valla etkisi de kişiye göre değişiyor zaten kimisi hiç uyuşmadım diyo kimisi çooook menun kaldım diyo....belki de anesteziyiyapan uzmana bağlıdır.....
evet her konuda olduğu gibi bu konuda da çeşitli yorumlar var... benim doktorum mümkün olursa kesinlikle öneriyor... ben devlet hastanesinde yapıcam doğumu.. eğer doğum doktorumun mesai saatinde olursa kendisi girecek ve epidural yapılacak... ama o olmazsa yaptırmıycam...
canim cok kolay ayni kek gibi ama süt yerine yarim yarim cay bardagi kadar ilik su kat... bide yag koyma..
4 yumurta
bi su bardagi seker
yarim cay bardagi ilik su
aldigi kadar un
kabartma tozu
vanilya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?