2009 Kasm Anneleri

öncelikle geçmş olsun canım kayınpederin umarım iyi olur
bebişin içinde gözünaydın inşallah bende senin gibi ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle gelirim nasıl güzelmiydi ne kadar sürdü

saolasın canım ayrıntılı ultrasonu çeken başka doktordu biras suratsızdı pek konuşmadı yani ama bebeğimi doyasıyaa izledimm her yerini ayrı ayrı inceliyor işte inş seninkide güzel geçicek

gurbetyaren çok sevindim tontişimiz büyümüş demek maşallah benim doktor artık boyunu söylemiyor ayrı ayrı ölçüyor her biyanınıı gıcık oldumm

yemek yapıyorum bi yandan da sizi okuycamkaydirigubbakcemile2

geçmişe baktımda bi meme davası almış başını yürümüş. şimdi ben size benim memişlerden bahsediyim birazda gözleriniz pörtlesin:1shok: şimdi ben evlendiğimde 75beden sütyen büyük bile geliyodu. gel gelelim şimdi ise 90 beden küççük geliyoo. tabiri caizse kaffam kadar memelerim war. bide doğumdan sonraki halini göz önüne getircek olursam onları taşımaya bi adam lazım. bide millet diyoki dikkat et bebeği emzirirken çocuk boğulmasın
bu arada evin içinde asla ve asla senelerdir sütyen takmam.sadece dışarı çıktığımda takarım. memelerim sarktı ama evlendikten sonra kocam mı çok hırpaladı kilo aldım o yüzden mi yoksa sütyen takmadığım için mi bilemem artıkCADIARZU walla saldım çayıra mewla kayırazemuszemus

kolay gelsin sana ben bugün dinlenecem yani akşama kahvaltı var:)

niye hirpalattin anacim kendini bu kadar? azcik koruyaydin.kaydirigubbakcemile3

masallah kuzuna. kocaman olmus artik. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin insallah.

sen bi doğur emzir ondan sonra çoooooook pişman olursun neden ewde takmadığına

o çayırlar bile kayıramaz onları artık:roflol::roflol:

off sinirim bozuldu yine sayın kayınvalidem gezmeye gelecekmişş sende gel diyo gezmeye gideceğine gelsinde bana bi yardım etsın hiç düşünmüyo yaa sinir oldum normalde senın evın bana çok uzak gelıp gidemıyorum diyo gezmek olunca nasıl gidiyo yaa
yok yokk hiçbizaman beklentı içinde olmıcaksın yaa insanlardan sonra çok üzülüyosunn

uffffffffff kızlar ya yine fırlamıs safyalar oku oku bıtmez naptınız bakalım memiş m konustunuz gızz :ecrin_bebek: benımkılede buyudü yeni sütyen almam lazım anamm ne don oluyo o sütyen heryer bırden genısledı benım ya kaydirigubbakcemile3

sen bi doğur emzir ondan sonra çoooooook pişman olursun neden ewde takmadığına

o çayırlar bile kayıramaz onları artık:roflol::roflol:
:teytey: :roflol: böle mi olcak kızz -tatlicadiarzu-
ben artık bakmeyom geçmişe felan itek gelmedi bişeymi oldu acep

evet itek hastaneye gıtcektı ne oldukı :gitme:

Temizlik bitti çok şükür Yarebbim inşallah kirleten olmaz kaydirigubbakcemile3 Araara okudum yazdıklarını sayfaları kaçırsamda olsun varsın tombul tombul :dance:

Kilolar yine başınız derdi olmuş en az en az 8 kilo alacaksınız demedi demeyin..Birde dün gece yattığımda aklıma Lütfen solunuza dönün yatın artık 3 aya kadar çok problem değildi ama bundan sonrası önemli rahat uyumanızı sağlayacaktır sola yatmanız zira böbrek dışarı atılacaklar ve bebeğin bu ara iyi beslenmesi için önemli :hooray:

:teytey: :roflol: böle mi olcak kızz -tatlicadiarzu-

evet itek hastaneye gıtcektı ne oldukı :gitme:
yok kız benim hiç öyle olmadı tamam şişti eski sütyenlere girmedi ama öyle daşmadım ben tuba için dedim

bende şey diyecektim solda yatmak bebeği daha iyi besliyor ablama doktor böyle söyledi

güle güle kirlet nazlıcım tavuklu yemeğini klipsoya attım tatlı yapıyorum bide bulgur pilavı tamamdır bende nazlı sağımdan başka tarafa yatamazım hamile olduğumu öğrendiğimden berii kendimi alıştırmaya çalışıyorum artık en rahat solda ediyorum hakikaten hatırlattğın iyi oldu ciicim herşey bebişler için.....kaydirigubbakcemile2

evet ben hep sola yatmaya calısıyorum gece bazen uyanıyom bakıyoom kı sag dönmüsüm yada sırt ustu hoppppp hemen sola yapıyom :lepi: napım hepsi bebeiş için

dam üstünde uneler
dam üstünde uneler
tombul tombul memeler
tombol tombul memeler
memeler baş kaldırmış
memeler baş kaldırmış
kawuşmuyor düğmeler

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol:

yok kız benim hiç öyle olmadı tamam şişti eski sütyenlere girmedi ama öyle daşmadım ben tuba için dedim

bende şey diyecektim solda yatmak bebeği daha iyi besliyor ablama doktor böyle söyledi

bılıyom tatlım tubanınkııcın dedım zaten sen öle yazınca bende ekleme yaptım :lepi:

Kesinlikle canlarım hatta yine dün dolanırken hepimizin işine yarar diye bir siteden yazı buldum onuda ekleyim inanın işinize yaracak çok değil bakın bundan sonra balon gibi tabir yerindeyse gün ve gün değişeceğiz..İşte yazımız

Nasıl daha rahat uyursunuz?

* Daha önce de bahsettiğimiz gibi hamileliğin ilk üç ayından başlayarak yatakta rahat etme pozisyonunuzu çalışın ve sol tarafınıza dönük olarak yatın. Bu pozisyon hem bebeğinize giden kan akışını düzenleyecek ve iyi beslenmesini sağlayacak, hem de kendi böbreklerinizin daha iyi çalışıp artık maddeleri ve sıvıları atmasına yardımcı olacaktır. Dolayısıyla bilekleriniz, ayaklarınız ve ellerinizdeki şişmeler de önlenmiş olur. Sağ tarafa dönüp yatmanızda da bir sakınca yoktur. Değişimli olarak rahatınız için sağa ve sola dönüp yatabilirsiniz.

* Yatarken bacaklarınızı kırıp dizlerinizin arasına yastık koyabilir, yine sırtınızın ve karnınızın altına destek olarak yastık koyabilirsiniz. Eğer miğe yanması ve nefes darlığı şikayetiniz varsa, vücudunuzun üst bölümünü yükseltmeniz faydalı olacaktır. Hamileliğinizin son üç ayında uyku sutyeni veya hamile kemeri takabilirsiniz. Bunlar belinize, sırtınıza ve göğüslerinize ekstra bir destek sağlayacaktır.

* Düzenli egzersiz yapmak hem vücudunuzun fit olmasını hem de daha rahat uyumanızı sağlar. Ancak yatmadan en az dört saat önce egzersizi bitirmiş olmalısınız.

* Yatağa yatmadan hemen önce çay, kahve ve başka içeceklerden uzak durun. Tuvalete gittiğinizde de belinizden öne doğru eğilin ki idrar torbanızı tam olarak boşaltabilin.

* Mide yanmasını veya hazımsızlığı tam olarak önlemeniz mümkün değil. Yanmayı tetikleyen yiyecek ve içeceklerden uzak durmalısınız. Alkol (zaten hamilelikte kullanmamalısınız), kafein, çikolata, asitli meyve ve meyve suları, domates, hardal, ve sirke, naneli ürünler, baharatlı etler, kızarmış ve yağlı yiyecekler tüketilmemelidir.

* Küçük lokmalarla sık yemek yiyin ve yediğinizi iyice çiğneyin. Yediklerinizi hazmetmeniz için yatmadan önce bir iki saat geçmesini bekleyin.

* Göğsünüz ve belinizin etrafını sıkmayan rahat kıyafetler giyin.

* Eğer şikayetleriniz devam ediyorsa doktorunuzdan veya eczanenizden hamilelikte kullanılabilecek bir anti-asit ilacı isteyin.

* Yatağa asla aç gitmeyin. Siz açsanız bebeğiniz de açtır. Dolabınızda her zaman sağlıklı, kolay hazırlanabilecek yiyecekler olsun. Peynir, haşlanmış yumurta, taze meyve ve sebzeler yiyebilirsiniz. Her zaman tahıllı esmer ekmeği beyaz ekmeğe, kahverengi pirinci beyaz pirince, taze meyveyi ve sebzeyi konservelerine tercih edin. Yağ ve şekeri mümkün olduğu kadar az tüketin. Geceyarısı açlıktan uyandıysanız peynirli bir kaç kraker, bir kase sütlü corn flakes, veya tost yiyebilirsiniz.

* Uyumayı kafanıza taktıysanız ve sırf o yüzden uyuyamıyorsanız, yatmadan önce ılık bir duşun veya masajın faydası olabilir. Saate bakıp dakikaları saymaktan da vazgeçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…