ewet canım yolu yarılamışsın zaten 40 haftadan ibaret hamilelik sende 20 hafta olduğuna göre yolun yarısı bitti
öncelikle geçmş olsun canım kayınpederin umarım iyi olur
bebişin içinde gözünaydın inşallah bende senin gibi ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle gelirim nasıl güzelmiydi ne kadar sürdü
saolasın canım ayrıntılı ultrasonu çeken başka doktordu biras suratsızdı pek konuşmadı yani ama bebeğimi doyasıyaa izledimm her yerini ayrı ayrı inceliyor işte inş seninkide güzel geçicek
gurbetyaren çok sevindim tontişimiz büyümüş demek maşallah benim doktor artık boyunu söylemiyor ayrı ayrı ölçüyor her biyanınıı gıcık oldumm
yemek yapıyorum bi yandan da sizi okuycamkaydirigubbakcemile2
geçmişe baktımda bi meme davası almış başını yürümüş. şimdi ben size benim memişlerden bahsediyim birazda gözleriniz pörtlesin:1shok: şimdi ben evlendiğimde 75beden sütyen büyük bile geliyodu. gel gelelim şimdi ise 90 beden küççük geliyoo. tabiri caizse kaffam kadar memelerim war. bide doğumdan sonraki halini göz önüne getircek olursam onları taşımaya bi adam lazım. bide millet diyoki dikkat et bebeği emzirirken çocuk boğulmasın
bu arada evin içinde asla ve asla senelerdir sütyen takmam.sadece dışarı çıktığımda takarım. memelerim sarktı ama evlendikten sonra kocam mı çok hırpaladı kilo aldım o yüzden mi yoksa sütyen takmadığım için mi bilemem artıkCADIARZU walla saldım çayıra mewla kayırazemuszemus
merhaba kızlar. bugün bizde dr gittik. herşey çok güzel dedi. bebiş 30 cm e ulaşmış ve 420 gr olmuş. yarım kilo fıstığım diye sevip durdum bütün gün. bende 58,5 kilo olmuşum. toplamda 3 kilo aldım gayet güzel dedi dr. haftaya tetenoz aşısını olacaz. bu sırada 20 haftada 5 aylık mı diyeceğiz. bir türlü beceremedim şu ay hesaplarını.
saolasın canım ayrıntılı ultrasonu çeken başka doktordu biras suratsızdı pek konuşmadı yani ama bebeğimi doyasıyaa izledimm her yerini ayrı ayrı inceliyor işte inş seninkide güzel geçicek
inşallah benimde güzel geçer
gurbetyaren çok sevindim tontişimiz büyümüş demek maşallah benim doktor artık boyunu söylemiyor ayrı ayrı ölçüyor her biyanınıı gıcık oldumm
yemek yapıyorum bi yandan da sizi okuycamkaydirigubbakcemile2
geçmişe baktımda bi meme davası almış başını yürümüş. şimdi ben size benim memişlerden bahsediyim birazda gözleriniz pörtlesin:1shok: şimdi ben evlendiğimde 75beden sütyen büyük bile geliyodu. gel gelelim şimdi ise 90 beden küççük geliyoo. tabiri caizse kaffam kadar memelerim war. bide doğumdan sonraki halini göz önüne getircek olursam onları taşımaya bi adam lazım. bide millet diyoki dikkat et bebeği emzirirken çocuk boğulmasın
bu arada evin içinde asla ve asla senelerdir sütyen takmam.sadece dışarı çıktığımda takarım. memelerim sarktı ama evlendikten sonra kocam mı çok hırpaladı kilo aldım o yüzden mi yoksa sütyen takmadığım için mi bilemem artıkCADIARZU walla saldım çayıra mewla kayırazemuszemus
anaaam geçmiş çok gitmiş yaaa :bbo: itek geldimii merak ettim çok.
:teytey: :roflol: böle mi olcak kızz -tatlicadiarzu-sen bi doğur emzir ondan sonra çoooooook pişman olursun neden ewde takmadığına
o çayırlar bile kayıramaz onları artık:roflol::roflol:
ben artık bakmeyom geçmişe felan itek gelmedi bişeymi oldu acep
yok kız benim hiç öyle olmadı tamam şişti eski sütyenlere girmedi ama öyle daşmadım ben tuba için dedim:teytey: :roflol: böle mi olcak kızz -tatlicadiarzu-
evet itek hastaneye gıtcektı ne oldukı :gitme:
Temizlik bitti çok şükür Yarebbim inşallah kirleten olmaz kaydirigubbakcemile3 Araara okudum yazdıklarını sayfaları kaçırsamda olsun varsın tombul tombul :dance:
Kilolar yine başınız derdi olmuş en az en az 8 kilo alacaksınız demedi demeyin..Birde dün gece yattığımda aklıma Lütfen solunuza dönün yatın artık 3 aya kadar çok problem değildi ama bundan sonrası önemli rahat uyumanızı sağlayacaktır sola yatmanız zira böbrek dışarı atılacaklar ve bebeğin bu ara iyi beslenmesi için önemli :hooray:
Temizlik bitti çok şükür Yarebbim inşallah kirleten olmaz kaydirigubbakcemile3 Araara okudum yazdıklarını sayfaları kaçırsamda olsun varsın tombul tombul :dance:
Kilolar yine başınız derdi olmuş en az en az 8 kilo alacaksınız demedi demeyin..Birde dün gece yattığımda aklıma Lütfen solunuza dönün yatın artık 3 aya kadar çok problem değildi ama bundan sonrası önemli rahat uyumanızı sağlayacaktır sola yatmanız zira böbrek dışarı atılacaklar ve bebeğin bu ara iyi beslenmesi için önemli :hooray:
yok kız benim hiç öyle olmadı tamam şişti eski sütyenlere girmedi ama öyle daşmadım ben tuba için dedim
bende şey diyecektim solda yatmak bebeği daha iyi besliyor ablama doktor böyle söyledi
yok kız benim hiç öyle olmadı tamam şişti eski sütyenlere girmedi ama öyle daşmadım ben tuba için dedim
bende şey diyecektim solda yatmak bebeği daha iyi besliyor ablama doktor böyle söyledi
güle güle kirlet nazlıcım tavuklu yemeğini klipsoya attım tatlı yapıyorum bide bulgur pilavı tamamdır bende nazlı sağımdan başka tarafa yatamazım hamile olduğumu öğrendiğimden berii kendimi alıştırmaya çalışıyorum artık en rahat solda ediyorum hakikaten hatırlattğın iyi oldu ciicim herşey bebişler için.....kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?