2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlaar :) sıcaktan uyuyamıyozki artık yaa.bide ben yüzüstü yatmadan uyuyamam tabii şu durumda ne mümkün dediğiniz gibi yastık aldım 2 tane bir sağıma bir soluma kaydirigubbakcemile3 eeee yatakta ne kocişe ne bana yer kaldı yastıklardan:roflol:allahım daha 4 aylıkken böyleysem ben 5 ay napcam :roflol:

günaydın canlarımmmm ayy giremiyom doğru durust yau ufff şimdik geçmişe bakamıcam yarın tatil ya okur okur cevap yetiştiririm işallah herkeşe :)
hepinizi çokkkkkkkkkk özledimmmmmm opuyorumnanaktan bugun 3 lü sonucumu öğrencem çok tedirginimmmm :sinifsinif:

Cerincim hayırlı haberler inşallah cnm haber alır almaz sende yaz buraya bi karakızz bir senden başka sanki bugün gidecek birileri vardı yaa kimdiki :uhm:

günaydın herkese bugun nasılsınızgüzel anneler alkisalkisalkis

tedırgın olma bacım allahın izni ile tertemiz cıkar insallah delikafadulden delüüü bizde seni özledik :mymeka:

günaydın şekeriim :) tedirgin olma cnm yaa güzel haberler alırız :Saruboceq: dün gözükmedin valla bizde özledik :sinifsinif:

ben geldiiiiiiiiim arkidişler geçmişi okuyamayacağım ara ara bakarım artık 2 haftadır yoktum ama meraktayım tabi neler oldu diye

Cerincim hayırlı haberler inşallah cnm haber alır almaz sende yaz buraya bi karakızz bir senden başka sanki bugün gidecek birileri vardı yaa kimdiki :uhm:

nazlışım günaydın.krispi naptı onla aynı gun kan vermiştik sonuç aldı mı o geçmişe bakamadım.belki o da bugun alır eğer almadıysa

günaydın herkese bugun nasılsınızgüzel anneler alkisalkisalkis

tedırgın olma bacım allahın izni ile tertemiz cıkar insallah delikafadulden delüüü bizde seni özledik :mymeka:

ayyyy canım liziiimmmmmm çok ösledim çoookkkkkkkkk opuyorumnanaktan
minnoşum yaaaa cinsiyet belli oldumu senin? kızın olcak galbaaaaa acaaaiipppppppp derecede öyle geldi içimee nerden estiyse delikafadulden

canım niye o kadar heyecan yaptı Doğa ilk karnesimi sanki opuyorumnanaktan
vallahi bende anlamadım o arkadaşları neden burdalar diye
ayy karakızz ne zaman getirir haberleri acaba hayırlısıyla güzel haber getirecek inşallah

hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

günaydın şekeriim :) tedirgin olma cnm yaa güzel haberler alırız :Saruboceq: dün gözükmedin valla bizde özledik :sinifsinif:

gunaydın datttttlummmm buyrunnnnnnnnn işallah güzel güzel haberleri hemen yazarımmm...
kk ya giremeyince çok sinir oluyooooommm :umursamaz: öff bide canım sıkkındı iki gündür... çok sevdiğim bi arkadaşımdan istemiycem şeyler duydum bütün bir öğleden sora ağladım sora gözlerimin sızısından gece uyuyamadım falan kötü geçti ama şimdi iyiyim diyorumki benden ve kızımdan daha önemlisi yokkkk vereliniortak

Seviyor çocuklar karne heyecanını canım yaa biliyor hepsi 5 ama işin sonuda güzel gurur duyacak kendisiyle taktir alan az kişi var bütün sene uğraştı ee birde anne hazır olacak baba hazır hediyeler süprizlerkaydirigubbakcemile3Ben bile heyecanlanıyorum bambaşka birşey cnm yaa Rabbim hepinize yaşatsınkaydirigubbakcemile5

Kripsi cinsiyeti öğrenmişti ama sonuçları hatırlamadım cnm ya belki bugün ondanda haber gelir hmm ozaman bugün bayağı bir haber alacağız Cuma mübarek günü hayırlarla karşılaştırsın Allahım hepimizi..

Gelenler hoşgeldiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar naıslsınız bakalım itekcim gelmiş henüz kesin dgl cinsiyeti ama ne olursa olsun öenmli olan saglıklı olması..bşka haberler varmıydı unuttum ..ha elifcimde bir sıkıntı yokmuş şükür bebişi iyiimiş çok sevindim uamrım sende bende bulantıları kusmaları atlatırız biran önce.... kızlar ben dün 3 lü için doktora gittim çok şükür bebişim yine hareketli idi doktorum iyi buldugunu söyledi..3 lü için bize önderdi laboratuara kan verdim p.tesi muhtemelen alacaz...ayrıntılı içinde 10 gün sonra yaptırın dedi eyüpe giderseniz daha iyi olur dedi o iyi bakıyor diye önerdi...bugün arayıp randevu alacagız...tatil için güneş kremi kuallanabilirmiyim dedim .kullanabilecegimi ama güneşlenmemi pek istemedigini söyledi denize havuza girebilirsin dedi..zaten eger itedigimiz tarihte gidersek geldikten hemen sonra kontrolümüz olacak....

ayyyy canım liziiimmmmmm çok ösledim çoookkkkkkkkk opuyorumnanaktan
minnoşum yaaaa cinsiyet belli oldumu senin? kızın olcak galbaaaaa acaaaiipppppppp derecede öyle geldi içimee nerden estiyse delikafadulden
yok canım ya bellı deilbi 10 gune felan gıtcem nannn o esinti heçç geçmesin bebemmm senden zemuszemus lülülülülülü a.s. :teytey: :roflol: :hooray: :dance: hihoyyyt :jeyyar: alkisalkisalkis naniknanik delikafadulden

atın kendınızı serin sulara bakalım koçısde beni akşam deniz kıyısına götürecekti eee tabi unutmadıysa kaydirigubbakcemile3

valla canım neye üzülürsen üzül kendini değilde minnoşunu getir aklına,sen ağlarken onun ne kadar üzüldüğünü düşün.şuan onlardan önemli kimse yok tabikii :teselli:

ayy canım ya o karneyi biliyor nasılsa hepsi 5 diyosun hediyeler için sabırsızlanıyor olmasın opuyorumnanaktan bide tatil için tabikii ayy ne güzel bi duygu
canım benim gittimi şimdi okula

hadi gözün aydın canımm oohh git bakalım tatile bize tatil yok bu sene
ama bende istiyomm yüzmeyi havuzdn korkarım kirli olur diye deniz istiyommm :sinifsinif:

cnm bende sahil beldesinde yaşadığım için bu konuyu baya taktım kafaya.denize girebilirmiyim,ne süreyim falan die.doktorum Vichynin yüz kremini almamı, en az 50 faktörlükte vücut kremi sürmemi söyledi.nivea aldım bende vücuduma.yanlız şunu söylemeliyim sanada havuz kesinlikle yasak.özel havuzunda olsa girmeyeceksin dedi dr.çünkü çok daha hassasmışız şuan aklında olsun denize gir ama havuza girme bence.

Yok birtanem ben götürücem bugün servisim yok saat 1 e doğru okulda olacağız zaten öğlenciydi oğluşum opuyorumnanaktan Açıkçası azıcık hırsımız var okulda karneyi alıp herkeze gösterecek ya kaydirigubbakcemile3En başta onun heyeceanı hediyelerine çok sanmıyorum zira çok istediğide hani alınacak birşey yok normal oyunlar kıyafetler amaaaaa tatili dersen ondan çok ben bekliyorum:roflol: Özlüyorum ne yapayım birde yeğenlerim gelecek biz gideceğiz kalabalık şenlikli oluyor ..Dolayısıyla Doğamın en sevdiği kişiler geliyor birtanemkaydirigubbakcemile5

Tatil deniz mavişimmm Gidecek çok yer var bakalım neler yapacağız bu yaz:hooray:zemuszemus

Ayyyyyyyyyy bugun işallahh anacım gelio samsundannnnnnnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiii çok mutluyuummm anneme kavuşcam inşallahhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

Ayyyyyyyyyy bugun işallahh anacım gelio samsundannnnnnnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiii çok mutluyuummm anneme kavuşcam inşallahhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…