Ayyyyyyyyyy bugun işallahh anacım gelio samsundannnnnnnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiii çok mutluyuummm anneme kavuşcam inşallahhhhhhhh kaydirigubbakcemile2
Ayyyyyyyyyy bugun işallahh anacım gelio samsundannnnnnnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiii çok mutluyuummm anneme kavuşcam inşallahhhhhhhh kaydirigubbakcemile2
Yok birtanem ben götürücem bugün servisim yok saat 1 e doğru okulda olacağız zaten öğlenciydi oğluşum opuyorumnanaktan Açıkçası azıcık hırsımız var okulda karneyi alıp herkeze gösterecek ya kaydirigubbakcemile3En başta onun heyeceanı hediyelerine çok sanmıyorum zira çok istediğide hani alınacak birşey yok normal oyunlar kıyafetler amaaaaa tatili dersen ondan çok ben bekliyorum:roflol: Özlüyorum ne yapayım birde yeğenlerim gelecek biz gideceğiz kalabalık şenlikli oluyor ..Dolayısıyla Doğamın en sevdiği kişiler geliyor birtanemkaydirigubbakcemile5
Tatil deniz mavişimmm Gidecek çok yer var bakalım neler yapacağız bu yaz:hooray:zemuszemus
ayy beraber karne alacaksınız yanii inşallah hırsı hiçbir zaman geçmez canım
geçmesin ki çok iyi yerlere gelsin hayırlısıylaa :Saruboceq: delikafadulden
yaa ne güzel yaa tatiliniz başladı sizin gezin dolaşın tabii
tek yiğenlermi kardeşlerini de görecen ooohh hasret gidereceksiniz bolbol alkisalkisalkis Şeniz zemuszemus
bende mi tatil yapsam bu kurdan sonra ama zaten azcık daha ilerleyince
6-7 ay zaten çalışmayacam o yüzden tatili çok düşünmüyorum
sizleri görüncede kısmanmıyom desem yalan olur :gitme:
ooohh gözün aydın canımmAyyyyyyyyyy bugun işallahh anacım gelio samsundannnnnnnnnnnnnnn yuppiiiiiiiiii çok mutluyuummm anneme kavuşcam inşallahhhhhhhh kaydirigubbakcemile2
kızz sen nerelerdesin kaçak noldu neler yaptın bakalımBayanlar tabiiki size karışmak istemem ama ben Türkiyedeyken dr uma havuz konusunu sormuştum ve bana bebeğe hiçbir zararı olmadığını çünkü onu koruyan birsey olduğunu ama bizlerin bünyeleri normalden daha zayıf olduğu için mantar a yol açabileceğini söyleyip bana bir fitil önermişti. Her havuza girişinden sonra bu fitilden kullan hiçbirseycik olmaz demişti.
yaa benim tatilim yok ben yazın full çalışıyorum kurslar yoğun olduğu içincanlız aseba mureda sagolun kızlar..valal doktor söyledi ama benim zaten gittigim yerde deniz avr özel havuza da gitmedm zaten yazlık eve gidecez yani özel havuzu yok site gibi degil çünkü orası ..denize iki batar çıkaırm yüzmekten ehr zman korkumuşumdur omuzama gelecek şekilde giderim birileriyle biraz dururum sonra çıkarım...aseba tatil neden yok size zaten siz yakınsınız deniz hafta sonuda kaçın gidin degişiklik olur...valla bende geçen sene gidemedim inşallah bu sene planladıgım şekilde olur herşey..
Bayanlar tabiiki size karışmak istemem ama ben Türkiyedeyken dr uma havuz konusunu sormuştum ve bana bebeğe hiçbir zararı olmadığını çünkü onu koruyan birsey olduğunu ama bizlerin bünyeleri normalden daha zayıf olduğu için mantar a yol açabileceğini söyleyip bana bir fitil önermişti. Her havuza girişinden sonra bu fitilden kullan hiçbirseycik olmaz demişti.
nazlıcım ne güzel karne alacaksınız bugün..bizim yerimizede öp dogayı...biizm yan taraftada okul var konuşma falan yapıldı az önce sonra istiklal marşı hayırdır dagılıyorlarmı dedim acaba ..
Öperim mavişim Allahım hepinize nasip etsin bu güzel duyguyu teyzeleri valla ilk doğduğunda bakıyorduk okula gidenelere okadar büyücekmi acaba???Çok uzun zaman geliyor Ama günler su misali okula başladıı ilk heyecan hala aynı heyecan ve 4. sınıf bitiyor şükürler olsun..Bebişler doğduğunda anımsayacaksınız bu yazdığımı:asigim:
Bayanlar tabiiki size karışmak istemem ama ben Türkiyedeyken dr uma havuz konusunu sormuştum ve bana bebeğe hiçbir zararı olmadığını çünkü onu koruyan birsey olduğunu ama bizlerin bünyeleri normalden daha zayıf olduğu için mantar a yol açabileceğini söyleyip bana bir fitil önermişti. Her havuza girişinden sonra bu fitilden kullan hiçbirseycik olmaz demişti.
Valla pek iyi sayılmam, KK ya girmeyecegime eşime söz verdiğim için girmiyorum, bugünde kaçak olarak buradayım çaktırmayın:)
Ayrıntılıya henüz girmedim, normalde bu pazartesi girmem gerekiyor, dr un verdiği tarih buydu ama işin aslı biz daha dr bile bulamadık.
Ben Türkiyedeyken eşim çok kötü bir trafik kazası geçirmiş, kendisinde birsey yok Allaha şükür ama arabamız mahvolmus (cana gelecegine mala gelsin elbette) ama şimdide arabamız olmadığı için hiçbirsey yapamıyor durumdayız. Araba kiralama şirketlerinde araba bulabilince kiralıyoruz ama bugünlerde bütün ülkede araba yokSonuc olarak, araba olmayınca hastaneye gidip nerede ne var araştırmasıda yapamıyoruz. Anlayacağınız canım sıkkın yine.....
ayy çok geçmiiş olsun canım ya Allah korumuşValla pek iyi sayılmam, KK ya girmeyecegime eşime söz verdiğim için girmiyorum, bugünde kaçak olarak buradayım çaktırmayın:)
Ayrıntılıya henüz girmedim, normalde bu pazartesi girmem gerekiyor, dr un verdiği tarih buydu ama işin aslı biz daha dr bile bulamadık.
Ben Türkiyedeyken eşim çok kötü bir trafik kazası geçirmiş, kendisinde birsey yok Allaha şükür ama arabamız mahvolmus (cana gelecegine mala gelsin elbette) ama şimdide arabamız olmadığı için hiçbirsey yapamıyor durumdayız. Araba kiralama şirketlerinde araba bulabilince kiralıyoruz ama bugünlerde bütün ülkede araba yokSonuc olarak, araba olmayınca hastaneye gidip nerede ne var araştırmasıda yapamıyoruz. Anlayacağınız canım sıkkın yine.....
gözün aydın cnmm :teytey:benim annemde pazar günü gelcek 2 hafta yanımdalar :teytey:
anaacımmm nazlancam artık ona ooooohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?