Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye olcek ben çatlağımda ondan herhaldebaşta yapıyorlar xzaten hepatit testini canım yaa tahlillerle birlikte.acep sana niye o zaman yaptılar ki
karakızım
krispim
allaha şükürler olsun sonuçlarınız iyi çıkmış
çok sevindim valla.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
ne güzel haberler bunlar insanın içine su serpiliyo valla
yok kız ne evde hemde özel hastanede canım memleketim benim her şey sudan ucuz bu yüzden d.bakır halkım ha bire doğuruyor
niye olcek ben çatlağımda ondan herhalde
:roflol::roflol::roflol:
sağol kuşum yaa allah razı olsun
ewet böyle güzel sonuçlar alınca insanın içi rahatlıyor walla
kıslar göğüs ucu soyulan varmı
ah bende kara kara düşünüytom nasıl doğuracam diye valla öyle korkuyom ki
kıslar göğüs ucu soyulan varmı
aynen canım aynen
:roflol::roflol::roflol:
doğuma oraya gidek bariyok kız ne evde hemde özel hastanede canım memleketim benim her şey sudan ucuz bu yüzden d.bakır halkım ha bire doğuruyor
ooh hadi bakalımm oğluşuna afeerinn ne guzel karne o maşallah ...![]()
arabanız hayırlı olsun çoluk çocuk bol bol guzel guzel gezin işallahh..... gamyoncuiremsu
doktordan da hayırlı haberlerle NAZ'la beraber gelirsin işallahhhh :Saruboceq: :ecrin_bebek:
wannebaby güzünüz aydın hem karneniz hem arabanız için..allah kaza bela vermesin..siz bir sadaka verin yinede o belaları def eder..naz güzel isim yigenimin ikizlerden birinin ismi... krispi ohh şöyşe kızacaktım sana ama güzerl haberini gördüm rabbim saglıkla evlatlarımıza kavuşmak nasip etsin.
hadi byyy güzelim iyi tatiller bıdığa ve kendine iyi bak
ayyy bıdık demek karne aldı canım benim yaaa bende o günleri görecek miyim bak çok duygulandım şimcik
yeni arabanızda hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde bıdıklarınızla kullanırsınız inş![]()
Bizde Karneler elimizde taktirler cebimizde diye diye şarkılar eşliğinde eve geldik az önce birde güzel bir alışveriş şu bebişli t_shırtlerden buldum yaaa şirinmi şirin bişi birde evde rahat rahat giyeyim diye caprili takımlardan aldım onunda önünde meme emen bebiş resmi var ay hepsi çok cici bunların oğluşumada güzel bir yemek yedirdim psp oyunlarını aldımm süprizler yaptım deymeyin keyfimize kem gözlere şiş:)
Karakızz burayada yazıyorum tel beklemekten helak ettin beni aşk olsun görüşücez:)
wannacım yaaa bugün kaç kilo alldın canım
:roflol::roflol:
ben ben ben