2009 Kasm Anneleri

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız benim oğlum bu sabah çok hreketliydii yatırmadı benii

dün akşam eşimin arkadaşları eşleri yemeğe gittik hepimiz hamileyizz en büyüğümüzün 7.ayı bittii

6 kilo almış bebeğin başı çok küçükmüş falan karnı çok dar olduğu için beslenemiyormuşş sürekli takiptee ona üzüldüm hayırlısıyla sağlıkla doğsun tüm bebekler

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız benim oğlum bu sabah çok hreketliydii yatırmadı benii

dün akşam eşimin arkadaşları eşleri yemeğe gittik hepimiz hamileyizz en büyüğümüzün 7.ayı bittii

6 kilo almış bebeğin başı çok küçükmüş falan karnı çok dar olduğu için beslenemiyormuşş sürekli takiptee ona üzüldüm hayırlısıyla sağlıkla doğsun tüm bebekler

günaydın maşallah ya annesini uyutmamaya başladı demekki bende ilk nezaman hissedicem hareketlerini çok merak ediyorum. amin evet tüm bebekler sağlıkla dünyaya gelsin

günaydın kızlar ay çok kötü hava dündendir toprak yağıyor.sinir oldum ya evi sildim süpürdüm camları sildim üstüne toprak yağdı bu günde aynı hava tekrar evi sildim ama düzeleceği yok

ay canım kıyamam geçende hava çok güzeldi cam sildim tülleri yıkadım 2 odanın. ertesi gün yağdıı insan gıcık oluyor napcan boşver canım sağlık olsun

günaydın maşallah ya annesini uyutmamaya başladı demekki bende ilk nezaman hissedicem hareketlerini çok merak ediyorum. amin evet tüm bebekler sağlıkla dünyaya gelsin

evet ya bende çok merak ediyorum ne zaman hareket edecek diye sanki sabah bir pıt sesi geldi acaba bebiş mi dedim sonra yok oldu ses eşime söyledim sen hayal kuruyon dedi senin kaç haftalık ben bu gün 17 bitti hayırlısıyla:teytey:

inş çok yakın zamanda sende hisediceksin canım biraz daha sabır öyle deişikki her seferinde heyecanlanıyorum konuşmaya çalışıyorum
şimdi hafta hafta gebelik anlatımına bakıyordum rtık dış sesleri duymaya başlamışş

Rabbim isyeteyen bekleyen herkese bu güzelliği yaşatsın inşş

ay canım kıyamam geçende hava çok güzeldi cam sildim tülleri yıkadım 2 odanın. ertesi gün yağdıı insan gıcık oluyor napcan boşver canım sağlık olsun

yağmur yağmasına razıyım toprak her saat başı silmek gerekiyor evi sizin oralarda olur mu bilmem ama çok kötü insan nefes alamıyor şimdi bütün kapıları kapattım sadec mutfak kapısını açık bıraktım yemek yapıyorum diye yine toprak gelecek acaba bebiişşin adını toprak mı bıraksam

evet ya bende çok merak ediyorum ne zaman hareket edecek diye sanki sabah bir pıt sesi geldi acaba bebiş mi dedim sonra yok oldu ses eşime söyledim sen hayal kuruyon dedi senin kaç haftalık ben bu gün 17 bitti hayırlısıyla:teytey:

17+0 benim dr zayıfsın 18-19da hissedersin içinden bişey kayıyomuş gibi olacak dedi ama daha bişey yok

günaydın bıdıkcanlar :)
karakızzım gözümüz aydın tatlım :)

ben dün balığa gitmiştim, kıyıdan bişey vurmayınca, kayıkla açıldık, 9 tane balık (5 istavrit 4 mezgit) tutabildik. ama züpper bir deniz sefası yapmış olduk. Taze taze de yedim bi porsiyon balıkımı cokacimcoook
bir sonraki balık cumasını iple çekiyorum :)kaydirigubbakcemile4
(ballandırarak anlatam diyom belki birinizi kafalarım beraber de gideriz deyükaydirigubbakcemile3

ben dün balığa gitmiştim, kıyıdan bişey vurmayınca, kayıkla açıldık, 9 tane balık (5 istavrit 4 mezgit) tutabildik. ama züpper bir deniz sefası yapmış olduk. Taze taze de yedim bi porsiyon balıkımı cokacimcoook
(ballandırarak anlatam diyom belki birinizi kafalarım beraber de gideriz deyükaydirigubbakcemile3

afiyet olsun kendim tutar kendim yerim diyosun yani sizin balıkesir işi noldu nesli

slm kızlar nasılsınız bende geldim işe ama hiç keyfim yok buradada bizim gıcık yine boş işler pis işler verdi...neyse saat 1 olsada kaçabilsem diye oyalanıyorum...

anneye bak be bebişini kendi elleriyle besliyolülülülülülülülülülülülülülülülülülü
süpersin canım.bebişini de önce balık tutmayı öğretiyon herhaldezemuszemus

Back
X