hımmmm senmi buldun yoksa doktormu gönderdi seni oraya
hadi gözün aydın sendende çok kilo alan warmış:roflol:
benim gitmeme daha war yaa haziranın ilk haftası gidecem
doktor bana bebeğin kilosunu tam olarak söylemedi ben sordumboyunu kilosunu bana dedi bunun boyundan postundan ne olurki dedi ama 500 gr altında 400 felan tam olarak belli olmaz dedi ne bilem ben kızıma hamileyken her ay kilosunu öğürenirdim
selam kizlar nasilsiniz?
gecen gün acaip bisey oldu.. yataga erken girdim karnimi actim..bebisimi seviyordum.. birden sag tarafima bi agri girdi böyle sertlesir gibi oldu.. ilk günden beri bebegimi sagda hissediyordum sag tarafim hep doluydu.. sonra biseyler oldu aniden sag tarafimdaki agri gecti ve bosaldi..bu sefer ayni agri sol tarafima gecti.. ve o taraf sertlesti.. simdi melegim solumda.. sag tarafim yumusacik..bebisim yer degistirdi ve ben bunu cok net hissettim.. cok hosuma gitti ama bi yandanda bi tuaf oldum.. icimde neler oluyor diye.. ama orda bi can var ve ben artik varligini hissediyorum.. Rabbim ne büyüksün sen..
canim biraz daha buyusun kafasinin bir uctan diger tarafa gectigini birak hissetmeyi, ailecek oturup seyredeceksiniz. kaydirigubbakcemile3 ne kadar guzel bi duygu di mi, Rabbim'e sukurler olsun.
slm kızlar yerimseniben dilmuh hoşgeldin cnm..
beni doktor yonlendirdi ama ben bursdayim. fiyatlar degisiyordur herhalde. baska bir yere sormustum 120 dediler. en azindan doktorumu taniyan bir yer olsun.
islerine gelmiyo kilo soylemek. ben sormasam benimkide soylemiycek. inatla soruyorumda soyluyo.
slm kızlar yerimseniben dilmuh hoşgeldin cnm..
hoşbulduk canım nasılsın
kizlar ben yeni bisey duydum.. ama ne kadar dogru bilmiyorum.. cünki benim cinsiyet belli olmadi haala. sol göz kapaginizi biraz asagi cekince.. orda eger V seklinde bi damar olursa kiziniz olurmus.. bende aynen öyle bi damar var ama dedigim gibi cinsiyeti ögrenemedim henüz.. ögrenenler bi baksinlar bakalim.. dogrumu cikcak?
aleykümselam canım naber nasılsın
hafta sonu saknliğine bakarmısın kııııııııııııııı
bacım benim göz kapağımda alfabenin bütün harfleri mewcut kız orda bir sürü damar war nasıl harfe felan benzemiyo :roflol::roflol::roflol:
iyiyim cnm valla,geç uyandım bende arkadasıma geldim beraber kahvaltı yaptık oturuyoruz.sen neler yaptın cnm,iyiyisn demi artık :) buna şükür kıııı geçen hafta kimse yoktu hatırlasa..
ewet fiyatlar değişiyor olsun yaaa bebişimi seyredecem o sağlıklı sıhhatli olsunda para önemli değil allah kocişime sağlık wersin o bize para wermezse nerden bulupta weririm 275 lirayı bırak 275 kuruş weremem demi yani allah ewimizden işimizden bereketi eksik etmesin canım
valla bilmiyorum ki canim ama ben sol göz kapagimi indirince orda net bi V seklinde mavi ince damar görüyorum.. ama senin oglun olcak zaten belkide onun icin yokkaydirigubbakcemile3kizi olcaklar baksin hele bikaydirigubbakcemile5
iyiyim cnm sen nasılsın,toparlanmışsın hadi hayırlısı bakalım.Görümcenle ne oldu cnm varmı bi gelişme ?
baksınlar bakalım ben inanmam öyle şeylere
erkek olunca herhangi bi harf çıkmeyomu yaaa:dance:
valla canım geçen msn de konuştuk.vanda kiraların 500-600 olduğunu duyunca ben gelmeyeyim falan dedi ama şakamı ciddimi çözemedim.ama daha belli değil hiçbişey beklemedeyiiiiiiiiiimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?