walla top neynde yutmadım ama o kendine bi top bulmış herhalde almıştır benim yumurtaları oynuyordur içerde sanırsam şeyimin üstünüde kale yapmış oraya atıyor
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
12. haftada doktora gittiğimzde ben 1 ,2 günlük bişeyler hissetmeye başlamıştım ama belki o değildir diye fazla üstünde durmamıştım ama doktorda baktım kıpır kıpır doktor bi yerini ölçecek durmuyor doktor demişti bana seninkide yani canawar gibi bi şey ölçmeye müsade etmiyo kıpır kıpır sonra doktor ultrason aletini karnımda dürttü bastırdı ani bi şekilde bebeğimin ödü patladı bi görseydiniz iki boy hawaya atladı çocuk doktorda nasıl tepki werdi gördünmü dedi çok gülmüştüm
harbi ana çatlak oğlanda ona benzicek görüyon mu abbaooww enişteye yazık yauuu laelaelaelaelae
benim kızda çok zor büyüdü ama galiba bu daha fena olacak :1no2:
ayy şekerim geçmiş olsun inşallah olması ama artık yeter..göbüşünü gördüm maşallah belli etmiş kendini kaydirigubbakcemile3
uyyyiii kıyamam ben geçmiş olsun öyle jilet gibi hemen geçmezki bacım yawaş yawaş
ewet o konuda haklısın canım helede ben :dance::1hug:
delikafadulden anaaam kripiii koptum kıııı bu ne güzel şey böleee.:roflol::roflol:
ah canım geçmiş olsun.oluyo ya arada böyle.
bende bayıldım çok komik yaaaanann çıtırtı allah emi yaaa gülmekten kırıldım kaydirigubbakcemile3
heee yaaa bende koptumdelikafadulden anaaam kripiii koptum kıııı bu ne güzel şey böleee.:roflol::roflol:
yaw sen bide bana sor oğluştan çektiğimi kocişim çektirmedi bana hala gece uykusu yok düşün yani allahtan kocişim gece bakıyorda rahatlıyorum
krispim süpermiş ya
güldüm okurken:roflol::roflol:
valla çok akıllı bu yavrucaklar nerde nasıl davranacaklarını biliyorlar
bu da bize ders olsun bakem
bizde onları yanıltırız işte
her apladığında yanına gitmeyen arada bir gidersek meme olayı tamamdır:ecrin_bebek:
saol canım ben soğuk aldım galba ondan midem böle hoff
sen naptın kuşum görüşemedik bi türlü
iyi bacım işte bende toplandım biraz.bendede baş ağrısı ve mide yanması var.bazen deli oluyom ya
bende bayıldım çok komik yaaaa
heee yaaa bende koptum
oyyyy oyyyy ben yandım desene ozaman ya bu ikinci oğlunda kesin öle olacak inşallah kızın olur kııııı
mide yanman halamı devam ediyo gı senin
benim ilk üç ayda kötüydü allaha şükür şimdi yok
gaz sancısı da vardı o da bitti
şuanda bir belimden çekiyom bide uyurken bir türlü rahat edemiyom
kızlar ne işiniz var burda ya
gezmiyonuzmu evde pinekle pinekle nereye kadar yawww
kızlar şunu gördünüz mü bilmem bende buna koptum sesli dinleyin.. isterseniz sizde hazırlayabilirsiniz :)) bana arkadaş yapmış tam beni anlatiyyy kaydirigubbakcemile3
Pınar Beyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?