Dilmuh sen van damı yasıyosun?????
selam canlarımmm ya ben çok kötüyüm bulantılar geçti derken yeniden hortladı sabah çok feci çıkarttım sora saatlerce geçmedi hof yaa mafoldumben
aaaa krispim nie kayınpederinin hakkını yiyosun kaydirigubbakcemile3 adamcağız saydıya eline ultrason parasını kaydirigubbakcemile3
selam canlarımmm ya ben çok kötüyüm bulantılar geçti derken yeniden hortladı sabah çok feci çıkarttım sora saatlerce geçmedi hof yaa mafoldumben
uyyyiii kıyamam ben geçmiş olsun öyle jilet gibi hemen geçmezki bacım yawaş yawaşselam canlarımmm ya ben çok kötüyüm bulantılar geçti derken yeniden hortladı sabah çok feci çıkarttım sora saatlerce geçmedi hof yaa mafoldumben
siz şimdi bana iyi gelirsinizzz zemuszemus
merhaba kızlar,nasılsınız. perşembe günü kontrole gitmiştim. oğlum 246 gr şimdilik herşey normal. sizler neler yaptınız a.s.
cerıncım duydum sesini bacım yettim gariiiiiiiii opuyorumnanaktan günaydın
günaydın bıdıkcanlar :)
karakızzım gözümüz aydın tatlım :)
ben dün balığa gitmiştim, kıyıdan bişey vurmayınca, kayıkla açıldık, 9 tane balık (5 istavrit 4 mezgit) tutabildik. ama züpper bir deniz sefası yapmış olduk. Taze taze de yedim bi porsiyon balıkımı cokacimcoook
bir sonraki balık cumasını iple çekiyorum :)
(ballandırarak anlatam diyom belki birinizi kafalarım beraber de gideriz deyükaydirigubbakcemile3
kızlar bu aralar çok depresifim ya kendimi çirkin hissediyorum kalınlaştım vücudumu inceliyorum devamlı çatlak patlak avındayım oooof napcam ben doğumdan sonra eski halime dönebilirmiymki göğüslerim sarkıcakmı yırtık mutlaka olucak ayyyyy napcam ya tüğlerdede bi artış oldu göbeğim tüğlendi mafoldumben
canım lizim sabah sen yetmişinde bene görememişimm çok midem bulanıyo ya :gitme:
kızlar bu aralar çok depresifim ya kendimi çirkin hissediyorum kalınlaştım vücudumu inceliyorum devamlı çatlak patlak avındayım oooof napcam ben doğumdan sonra eski halime dönebilirmiymki göğüslerim sarkıcakmı yırtık mutlaka olucak ayyyyy napcam ya tüğlerdede bi artış oldu göbeğim tüğlendi mafoldumben
canısı hiç canını sıkma doğumdan sonra cillop gibi olacaksın ben ilk hamileliğimde 10 kilo almıştım,popom çıkmıştı doğumdan 15 gün sonra eski kiloma kavuştum.tüğler desen mağara adamı gibi lmuştum ama hepsi döküldü göğüsler emzirmeyi bırakınca eski formuna dönüyor tek kalanlar çatlak oluyor inş sende de olmaz
ya güzelim bak böle şeylere takma off beli sen hastalıkla bulantı falan uğraşmıyon sapıttın neye taksam deyüklava:
hamilelik harika bi olay tadını çıkar o göbeğin herşeyin giyin suslen puslen biz hamileykende guzeliz hiç çirkin anne gördün mü sennnnn yasakkelime
ahh kuzum yine mi geldi öööğğğler.ne yaptı annen geldi mi:uhm:
evet bıdığım öğğğler geldi hemde nasıl gelmekk anacım da geldi şukurler olsun ama çaktırmadım ona yol yorgunu daha yerleşmeden benle uğraşmasın didim canım benim çokkk özlemişimmmmm ayy annişim bana iki tane gömlek almış çok cicişşşşşş nası tatlı oldu anlatamam hele bi tanesi böle iice hamiş olduğum belli oldu hehe bi ara foto çeker koyarım işallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?