anacım slm :) 2 saat kaybolduk albimlerde yer almış resimler.maşallah iki hatunda birbirinden güzel.ayrıca itekcim harbiden oğluşun sana benziyo bakma sen cerine kaydirigubbakcemile3
bacım ben esenyurttayım da o taksim tarafındaki adam buraları bilmes avcılar daha biilindik deyü öle yazdım 10 dk falan uzaktayıs biz avcılara
kıızzzzz dilmuhhhhhh şaka maka tickerine baktım daaaaaa 5. ayı deviriyon heee maşallahh maşşallahhhhh
hee yaa kıskanıyo kaydirigubbakcemile3 cerin sende göster kıı kendini :)
hee gördüm,anam maşallahbu kasım analarının hepsi bi başka güzel beee kaydirigubbakcemile2
kızııııııııımmm yanluş annaşuldum nr kıskanacam iteki cücükkkkkkkk ama oğlu ayrı bi varlıkkkkkkkkk ben onu kimmmmmmmmselere benzetememmmmmmm yirim onu yaaaaaaaa
kızlar napıyosunuz bakim
bende misafirlerimi yolladım canım sıkıldı yaaa
offf dizilerimiz de tatile girdi napças bakalım bundan sonra.
kıs biliyoruz takılıyoruz işte teyzesi o daha melek yaa ondan öle güzel gelsin bakam benim yaşıma görürüz koca herifi:roflol::roflol:
slm yiwrım of pinekliyos napakk :umursamaz:
naniknanik hani hani senin albumde bişi yoooookkkkk :mymeka:
cerın nan sabah ben geldım sen gıttın senağlama sımdı bıttı işim anca geldümm nettınız kızlar nasılsınız
kızlaar biz birazdan çıkıcaz yola izmirin yollarına opuyorumnanaktan annemleri alıp gelcez,kardeşimin finalleri bitti 2 hafta bendeler tatile geliyolar kaydirigubbakcemile2
cerin canım sen facete yokmusun
bende birileri ekli ama kimin kim olduğunu hep karıştıyrıyorum bir
türlü öğrenemedim..
ohhh hadi bakalım kazasız belasız gidin gelin işallah şimdiden gözün aydın canimmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?