neden olmasin canim. ama monitorleriniz catir catir catlar simdiden soyliyim.sırnaşık şey
tamam canım beklerimneyse du bakem çalışırken zorda yıllık izindeyken bi delülük yaparım bakarsın
hadi sesiniz çıksın gacılar
karuya bakın hele incecik yaaaa
senağlama
şşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttt kızlar ne yapıyonuz bakem.ay bende internetten reçel tarifi arıyom ilk defa yapcamda bi bakem nasıl olcek
selam kızlar, nasılsınız
ohh ne güsel şimdiden afiyet olsun güzelim walla annem yazdan bana üzüm.çilek,şeftali,vişne reçeli yaptı daha onları kullanıyorum
hoşgeldin güzelim iyiyiz kaynatıyoruz işte sen nasılsın bakalım
yok sen çok şişkosun sankiii şişko seni ben o fotoda oğluşuma 5 aylık hamileydim
sağol canım.ya bende ilk defa yapcam inşallah tuttururum.ay bu sitelerde ne çok yemek tarifi var ya baktıkça acıktım offfffffffcokacimcoook
oh iyi yapmışsın valla bende öğle uykusuna iyi alıştım yatmazsam bütün gün sersem gibi geziyorumallah'a şükür iyiyim, biraz uzanmışım kalktım bakim dedim
yok şişk değelimde normalim yawrum çıtıpıtı değilim işte idare ediyok
ama sen çıtır pıtırsın ne güzel bende bir zamanlar 51 kiloydum yaaa ay aklıma geldikçe keçileri kaçırıyom delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ayyy sorma tarifleri yaaaa vakit bulsam hemen yapacağım emme geçti onlar bizden.haa bu arada görümcen sizle gelmiyormuş herhalde gözünaydın:lepi:bende acıktım şimcikte kocişi bekliyorum gelsinde beraber yiyelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?