2009 Kasm Anneleri

kızlaaarrr bu gün 15 yi feci yoğunum size laf yetiştiremiyom bu gün ama akşam gircem bi yere kaybalmayın haaa anaaammmm eve laptop aldım yaaaaasositososito:lepi: kocişi kandırdım

amaaaaaaaan bu adamlar bizim gibi ince düşünmüyo işte onların yapısı bizimkinden o kadar farklı ki.aslında onlarda bizim gibi önemsiyo ama belli edemiyolar.ben bazen kocişe kızıyorum hani sevinmedinmi her hangi bi olay için sevindim diyo ama sakin.ben hoplayıp zıplıyorum çığlık atıyorum.olmuyto işte onlar bizim gibi

yaa bana da benim kociş diyoo ne kaa tepkisizsin diyee bişey annatıyoz hiç tepki vermiyon diyo yaa oof o da beni mi şikayet ediyo acep bi yerlerde şimdi :roflol:

kızlaaarrr bu gün 15 yi feci yoğunum size laf yetiştiremiyom bu gün ama akşam gircem bi yere kaybalmayın haaa anaaammmm eve laptop aldım yaaaaasositososito:lepi: kocişi kandırdım

hadee bakem eyisin vallahi hayırlı olsun güle güle kullan
evde bilg başına geçmek istemiyom bile
sizin naal içinizden geleyoo evde de bilg başına oturmak
benim kocişte beni kandırırsa laptop alacak :roflol: :roflol:
ama istemeyom işi olunca gidip içerde yapıyooo
eğer laptop alırsa işi çok acil olmasa bile uğraşacak oyun felan yükler bide
bende çıldırırım kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı

applearzu gelmiş kızlar manyaqqq karı korkuttu beni nan nerdeyse 1 aydır ortada yok neyse kötü bişi yokmuş allahtan

bizim evde hem desktop hem laptop var ama akşam ikimizin de aklına gelip açmıyoz valla hiiç göresim bile gelmiyo

yaa bana da benim kociş diyoo ne kaa tepkisizsin diyee bişey annatıyoz hiç tepki vermiyon diyo yaa oof o da beni mi şikayet ediyo acep bi yerlerde şimdi :roflol:

hehe dur bi bakalım erkekler kulubu diye bi yer varmı.varsa senin kociş kesin ordadır haaaaaaaakaydirigubbakcemile3

yaa sivilcem var diye fondoten sürüyom fondoten sürdükçe sivilcem çıkıyo bu kısır döngü nereye kadar devam etcek annamıyomm yaa kafamçokkarıştı
ayy vallahi bende de dolu sivilceler emme heç dert etmiyom
hamile olduğumdan beri fondöten kullanmıyom akşam bi yere gidersem
makyaj yapıyom yoksa iş yerinde onu bile yapmıyom

hehhheee senin kocişte erkekler klulübünde seni şikayet ediyodur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol:

bizim evde hem desktop hem laptop var ama akşam ikimizin de aklına gelip açmıyoz valla hiiç göresim bile gelmiyo

yoo benim kociş masaüstü bilg. yaa bu odaya getirelimde senin yanında girim bilg deyoo izin vermeyom dizüstüne de yelteniyoo amma benden ses çıkmıyooo soruyoo bu iyimi baksana diye yok işlemcisi iyi deel deyom kandırıyom kaydirigubbakcemile3

krispicim aynı dert bende de var üstelik benim eşim bir kez olsun benimle bebeğimizi görmek için bile olsun işinden izin alıp gelmedi yani daha bebişimizi sadece resimlerde gördü hastanede herkes eşiyle geliyo bi ben sap gibi tek başıma oluyorum (( doktordan dönünce yada tahlillerimi alınca hiç aramıyo akşam ben anlatmasam sormuyo bile bende kızıyorum madem sormadın yok sana bebişin resmi falan görme diyorum intikamım acı oluyor yanilülülülülülü

unutmasin banane ya, o kadar gereksiz seyleri hatiliyor ki bunu da hatirlayiversin bi zahmet. bak simdi cikicam ben telefon bile etmedi yani coktan unuttu. tabi bu burnundan fitil fitil getirilecek daha sonra.kötükedihüso

sen naptin, recel yaptin mi?

ben simdi cikiyorum, 5'te ultrasonda olucam. Insallah hayirli haberlerle donerim bana dua edin.

gelince firsat bulursam anlatirim, olmadi yarin sabaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…