:roflol::roflol: ayyyyyyyy krize girdim vallaha tıhandım haaaaaaaa
kızlaaarrr bu gün 15 yi feci yoğunum size laf yetiştiremiyom bu gün ama akşam gircem bi yere kaybalmayın haaa anaaammmm eve laptop aldım yaaaaasositososito:lepi: kocişi kandırdım
çok şey beklemeyin adamlardaaaan aman yauwww
ewt bacım bu konuda sna hak weriyom
benimde randewularımı tahlil sonuçarımı hiiiiç hatırlamaz geçen tahlil sonuçlarımı aldım burda okadar sewindim sizlerle paylaştım sizler bile merak ediyosunuz ama o gecede diyorum yarın tahlil sonuçlarımı alacam dedim amma hiiiç hatırlamadı bile dedim ona insan bi merak eder neden telefon açıp sormuyorsun ne oldu sonuçlar nasıl çıktı diye bana ne dese beğenirsiniz kötü çıksaymış ben onu hemen ararmışım demekki iyi çıkmışki aramadın diyoo sinirlerimi daha çok gerdi bende daha ona söylemiycem hiç bişeyi
valla ben kendimi kötü hissettikçe süsleniom ii gelioo :)))))
yaa sivilcem var diye fondoten sürüyom fondoten sürdükçe sivilcem çıkıyo bu kısır döngü nereye kadar devam etcek annamıyomm yaa kafamçokkarıştı
amaaaaaaaan bu adamlar bizim gibi ince düşünmüyo işte onların yapısı bizimkinden o kadar farklı ki.aslında onlarda bizim gibi önemsiyo ama belli edemiyolar.ben bazen kocişe kızıyorum hani sevinmedinmi her hangi bi olay için sevindim diyo ama sakin.ben hoplayıp zıplıyorum çığlık atıyorum.olmuyto işte onlar bizim gibi
kızlaaarrr bu gün 15 yi feci yoğunum size laf yetiştiremiyom bu gün ama akşam gircem bi yere kaybalmayın haaa anaaammmm eve laptop aldım yaaaaasositososito:lepi: kocişi kandırdım
kız siwilceyi kendi haline bıraksana ne kapatıyon mazallah başka biyerinden fırlayacak :roflol:
hadee bakem eyisin vallahi hayırlı olsun güle güle kullan
evde bilg başına geçmek istemiyom bile
sizin naal içinizden geleyoo evde de bilg başına oturmak
benim kocişte beni kandırırsa laptop alacak :roflol: :roflol:
ama istemeyom işi olunca gidip içerde yapıyooo
eğer laptop alırsa işi çok acil olmasa bile uğraşacak oyun felan yükler bide
bende çıldırırım kaydirigubbakcemile3 kafamçokkarıştı
yaa bana da benim kociş diyoo ne kaa tepkisizsin diyee bişey annatıyoz hiç tepki vermiyon diyo yaa oof o da beni mi şikayet ediyo acep bi yerlerde şimdi :roflol:
ayy vallahi bende de dolu sivilceler emme heç dert etmiyomyaa sivilcem var diye fondoten sürüyom fondoten sürdükçe sivilcem çıkıyo bu kısır döngü nereye kadar devam etcek annamıyomm yaa kafamçokkarıştı
yaa bana da benim kociş diyoo ne kaa tepkisizsin diyee bişey annatıyoz hiç tepki vermiyon diyo yaa oof o da beni mi şikayet ediyo acep bi yerlerde şimdi :roflol:
çatlaaakk :mymeka:
yok nan zaten kendi halinde de süslenem diyince yapıyom bi tek bu işi hergün deel
bizim evde hem desktop hem laptop var ama akşam ikimizin de aklına gelip açmıyoz valla hiiç göresim bile gelmiyo
ewt bacım bu konuda sna hak weriyom
benimde randewularımı tahlil sonuçarımı hiiiiç hatırlamaz geçen tahlil sonuçlarımı aldım burda okadar sewindim sizlerle paylaştım sizler bile merak ediyosunuz ama o gecede diyorum yarın tahlil sonuçlarımı alacam dedim amma hiiiç hatırlamadı bile dedim ona insan bi merak eder neden telefon açıp sormuyorsun ne oldu sonuçlar nasıl çıktı diye bana ne dese beğenirsiniz kötü çıksaymış ben onu hemen ararmışım demekki iyi çıkmışki aramadın diyoo sinirlerimi daha çok gerdi bende daha ona söylemiycem hiç bişeyi
ya aslında bu kocişleride anlamak lazım ya.mesela benim doktor randevum oluyo ben hazırlanayım diyom nereye gidiyoz diyo unutmuş oluyo randevuyu.onlarında kafalarında bi ton şey var unutuyolar.ya onlar bizim gibi değil işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?