şşşşşşşşştttttttttttttttt fıstıklar nabersiniz bakemzemuszemus
sağol bacım bu arada teklifini kabul ettim canım :1hug:
sen kaç modeldin canım ben 81 modelim ama kendimi hiç o modelde hissetmeyom :roflol:
82 modelim ben yiwrııımmmmm ama tabi değişen parça yok orjinalim ulan bennnnnnnnn :roflol:
ay gene damarlarımı geyik muabbeti kapladıııııııııııı
:içelim:
iyiyiz şekerr senden nbrr
ay bugün kociş ne zaman taşınacağımızı öğrencekmiş.ayyyyy böyle havada kaldık yaaaa gitsek gidemiyoz kalsak kalamıyoz.görümce işide askıda kaldı belli değil.ama ben bu kocişi ikna etcem diye düşünüyom.ayyyyyy yada o beni ikna etmesin abowwwwww:umursamaz:iyilik canım senden ne haber
naptın ne zaman taşınacaksınız ve şu görümce işi netleşti mi
ooooooooo yiwrıımmmmm van gölü cenevarımızda gelmüşşşşşş kaydirigubbakcemile3
hoşgeldün datlummmm napiyenn gıı
82 modelim ben yiwrııımmmmm ama tabi değişen parça yok orjinalim ulan bennnnnnnnn :roflol:
ay gene damarlarımı geyik muabbeti kapladıııııııııııı
ulen dilmuh gacisi senin şu görümce meselesi bütün topici gerdi falla haaa :)))
ayyyyyyyy o mesele beni deli etti ya valla.ama kocişte tık yok hiç bahsetmiyo bende bişey diyemiyom bekliyom bakalım van ilçe olursa gelmeyecekmiş hatun.-tatlicadiarzu-
hatuna da yer beğendiremiyo< :roflol: :roflol:
canlarım ilgilinize alakanıza çoooook teşekkürler. ya sanki eşim benimle eskisi kadar ilgilenmiomuş gibi gelio beni azarlıyo arada bir bide çok tipsizleştim yaaa çok köreldim burda hiç arkadaşım yok dertleşiceğim. kendimi çok yalnız hissediyorum böyle salak oldum ben çok aktiftim bide gazeteciyim yaaa tüm kariyerimi bi köşede bırakıp evlendim arkadaşlarım şu an ingilterde filan master yapıolar beni insanların içinde çocuk gibi azarlıyo kızıncada sen kendine bak falan dio fiziki değişimde beni çok etkiledi kendime olan güvenim gitti ben bi araba kullanırdım erkek gibi kaldırımlara çıkıp park yapardım ama şimdi sanki direksiyona ilk kez geçmiş gibi oluyorum ayyyyyy anlat anlat bitmez hamileliğimden bile bişey anlamadım mafoldumben
ayyyyyyyy o mesele beni deli etti ya valla.ama kocişte tık yok hiç bahsetmiyo bende bişey diyemiyom bekliyom bakalım van ilçe olursa gelmeyecekmiş hatun.-tatlicadiarzu-
vuruk ezik de mi yok gıı :jeyyar:
nan krispii ne yedin gene piknikte obur gacııı cokacimcoook
canlarım ilgilinize alakanıza çoooook teşekkürler. ya sanki eşim benimle eskisi kadar ilgilenmiomuş gibi gelio beni azarlıyo arada bir bide çok tipsizleştim yaaa çok köreldim burda hiç arkadaşım yok dertleşiceğim. kendimi çok yalnız hissediyorum böyle salak oldum ben çok aktiftim bide gazeteciyim yaaa tüm kariyerimi bi köşede bırakıp evlendim arkadaşlarım şu an ingilterde filan master yapıolar beni insanların içinde çocuk gibi azarlıyo kızıncada sen kendine bak falan dio fiziki değişimde beni çok etkiledi kendime olan güvenim gitti ben bi araba kullanırdım erkek gibi kaldırımlara çıkıp park yapardım ama şimdi sanki direksiyona ilk kez geçmiş gibi oluyorum ayyyyyy anlat anlat bitmez hamileliğimden bile bişey anlamadım mafoldumben
canim, dunyanin en guzel olayini yasadigini sakin unutma. kendini nasil iyi hissediyorsan onlari yap. mesela hafif makyaj, hosuna giden renklerde kiyafet, sacini yaptir vs...
esinlede otur seni uzen seyleri konus ama cokda takma derim ben. benimkide cok farkli degil. bak bugun detayli ultrasonum var adim gibi eminim hatirlayip gelmiycek. ben yine oglusumla gidicem. ama hic moralimi bozamam, bebisimi gorucem.opuyorumnanaktan
ya aslında bu kocişleride anlamak lazım ya.mesela benim doktor randevum oluyo ben hazırlanayım diyom nereye gidiyoz diyo unutmuş oluyo randevuyu.onlarında kafalarında bi ton şey var unutuyolar.ya onlar bizim gibi değil işte
kızım o nasıl orjinal olsun o bebek nerden çıktı o zaman orjinal kız oğlan kıza derler:roflol:
piknikte börek yaptım patates salatası yaptım termosuma çay koydum hamağımıda aldımgittim hepsini kocişle afiyetle yadik walla kocişe az geldi yemekler bu kadarmı getirdin deyo sonra sonunu getiremedi manyek:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?