2009 Kasm Anneleri

hissetim kıı walla zaten doktordada kıpırkıpırdı bebişim

bencede kilosuna fazla takılma çok yanıltıcı oluyor

BİRAZ ÖNCE BEBEĞİM BANAPITPIT YAPTI :asigim:....... İŞ YERİNDE HİÇ HİSSETMEMİŞTİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ YAAAAA

:dance::dance:

hadi gözünaydın şekerim
o küçük pıt pıtlar ilerde sert tekmelere döneceka.s

olllllllllllduuu canımmmmmmm başkaaaaaaaaaaaa
aman dikkat et de sipariş kağıdı karışmasın manyağın başkanı yaaaaaaaaaa lülülülülülü

hheeeeyyyyy herkese selam göbişli gacılar
dünden beri yoktum ben
dün pikniğe gittik bugünde öğlene kadar net bağlantısı yoktu eee nasılsınız bakem

nazlıcım boşver uğraşma artık cinsiyet için doğunca öğrenirsin a.s. a.s.

Ama ama ciciler alacağım hoş bizimkiler başlamış yeşilli kırmızılı heriki cinsiyetede uyar cinsinden ama olsun yaaturkbayragiturkbayragikaydirigubbakcemile3
gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
süper bir haber oldu bu... Bir şey olmadığını hepiniz biliyoruz ama genede illa elimize kağıt vermeleri gerekiyor dimi........
çok sevindim cabım çokkkkkkkk
Canımm benim pıtpıtlar demek bende o pıtpıtları yerimmmm bizde hergün konuşuyoruz artık bizdee oğlumm kızımmm neysin bilmiyorum amaaa canımın içii pıt cvp geliyor:)))alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

oy oy prenses denizemi girdi maşallah annesi
bu arada canım hiç merak etme detaylı ultrasonda herşey güzel çıkacak emin ol allhın izni ile

zemuszemus hihoyyyt
işte bu gözün aydın canımın içi :teytey:

hheeeeyyyyy herkese selam göbişli gacılar
dünden beri yoktum ben
dün pikniğe gittik bugünde öğlene kadar net bağlantısı yoktu eee nasılsınız bakem
oooh gezdin eğlendin demeeekk
biz de gidecedük dün ama cts akşamı deli gibi yağmur yağınca vazgeçtiik
olllllllllllduuu canımmmmmmm başkaaaaaaaaaaaa
aman dikkat et de sipariş kağıdı karışmasın manyağın başkanı yaaaaaaaaaa lülülülülülü

niye yaa olmamıı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de konuşcam bebişimle yaa ama eve gidince ağzımı açcek halim kalmıyoo burda gevezelik yapmaktan heralde kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiniz nazlıcığım ve krispii
nazlı bebişin sonuçlarinin hepsini almışsın gözün aydın kuzum
dr a kontrole ne zaman gitcen canım haftaya mı

he walla gezdim temiz hawa aldımama çok yoruldum yaaa pikniktede fazla kaçırmışım dokundu bana cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…