mavi deniz ona bakarsan ye ekşiyi doğur ayşeyi diolar ben hamile kaldıgımdan beri limon vb şeylerden başka bişe yemiom hep ekşi yiyom hurafe bunlar ama benimde oğlum olacak :)
ayy ne güzeeelll çok sevindiimmmmvalla benimde eşim farketti bu karnın ne die bi baktık bizim oğlan ora senin bura benim depişip duuro maşallah 21 haftadayız işte sanırsam büyüdükce daha netleşecek bunlar
ah hiçte bile her hamile dünyanın en güzel kadını bencee fiziksel deişsede ruhen bambaşka bir haldee kaydirigubbakcemile2
lan benim uşak betmi olucakk yoksammkaydirigubbakcemile3
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookya bu kardanesi de çok fena haaaa....deli ediyo beni ...birilerini hep kıskandırıyo , hep beni dövüyo... al bende sana vurcam işte:mymeka:
ben de çıkıyorum kızlar... iyi akşamlara.s.
ya bende 2 kilomu neyin aldım hatta bana kalçan küçülmüş diyolar anlamadım.her gören ne kadar güzelleşmişsin diyor ama benim kızım olck anlamadım ben b u işten o yüzden inanmıyorum ben o hurafelere öncedende güzldim emme şimdi daha bir güzel gelmeye başlamışım milletin gözüne 75 yaşındaki patron bile dedi oglunmu olacak güzelleşmiş cazibe olmuş diye vayy be dedim içimden.. arkadaşlar eminmisin kız olacagına diyorlar..
ayy ne güzeeelll çok sevindiimmmm
bilmem artık :roflol:
kız halaya erkek dayıya benzer derler valla kardeşim çok yakışıklıı eşimde öyle
çirkin bile olsa ben onu çok seviyorum kıss çirkin ördek yavrum benim:dance:
ay benim ne kız ne erkek kardeşim var oğlum kime benziycek bana benzesinnnn inşallah babası gibide gözleri renkli maviş maviş olsunnnnnnnnnnnnnnn
al benden de o kaaa tatlı mı öğğğğ irenççç erik yesem ekşi elma limon ohhhhh hani ayşe nann hakkı gelio kısmetsemavi deniz ona bakarsan ye ekşiyi doğur ayşeyi diolar ben hamile kaldıgımdan beri limon vb şeylerden başka bişe yemiom hep ekşi yiyom hurafe bunlar ama benimde oğlum olacak :)
al benden de o kaaa tatlı mı öğğğğ irenççç erik yesem ekşi elma limon ohhhhh hani ayşe nann hakkı gelio kısmetse
ayyy çok ösledim kıs senii gitmeeeee ya da akşam gir gene görüşek hııı olmaz mı falla ben eşşekten düşmüş gibiyimmmm çok yoğundum çokkyaa nerdesiniiizz gitcem bak yarım saat sora sonra çok ararsınız beni
yazsanızaaa
yaa nerdesiniiizz gitcem bak yarım saat sora sonra çok ararsınız beni
yazsanızaaa
ne bilem tiksindim datlıdann ayyy benim sıpam inat mı olcek nee?yanlış yemişsin anam sen aaa niye ekşi yedirdin çocukcaazaa kaydirigubbakcemile3
yanlış yemişsin anam sen aaa niye ekşi yedirdin çocukcaazaa kaydirigubbakcemile3
ayyy çok ösledim kıs senii gitmeeeee ya da akşam gir gene görüşek hııı olmaz mı falla ben eşşekten düşmüş gibiyimmmm çok yoğundum çokk
gelirim belki gıı siz yeterki isteyiinebiscecim kartnesi gelmez akşamları benim kociş bırakırsa ben gelirimm vallaa
kız kartanesi ne diycem baksanaa ikimizde aynı gündeyiz bende yanlız 143 gün yazıyo sende 173 nasıl oluyo anlamadım biri geçen günüü biride kalanımı yazmışşCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?