2009 Kasm Anneleri

mavi deniz ona bakarsan ye ekşiyi doğur ayşeyi diolar ben hamile kaldıgımdan beri limon vb şeylerden başka bişe yemiom hep ekşi yiyom hurafe bunlar ama benimde oğlum olacak :)

mavi deniz ona bakarsan ye ekşiyi doğur ayşeyi diolar ben hamile kaldıgımdan beri limon vb şeylerden başka bişe yemiom hep ekşi yiyom hurafe bunlar ama benimde oğlum olacak :)

bende hep ekşi ve acı tuzlu yedim tatlı pek istemiyorum benimde oğlum olucakk nasipsee

hurafe dediğin gibii çoğu şey canım bizimki eğlencee..

valla benimde eşim farketti bu karnın ne die bi baktık bizim oğlan ora senin bura benim depişip duuro maşallah 21 haftadayız işte sanırsam büyüdükce daha netleşecek bunlar
ayy ne güzeeelll çok sevindiimmmm
ah hiçte bile her hamile dünyanın en güzel kadını bencee fiziksel deişsede ruhen bambaşka bir haldee kaydirigubbakcemile2

lan benim uşak betmi olucakk yoksammkaydirigubbakcemile3

bilmem artık :roflol:

ya bu kardanesi de çok fena haaaa....deli ediyo beni ...birilerini hep kıskandırıyo , hep beni dövüyo... al bende sana vurcam işte:mymeka:

ben de çıkıyorum kızlar... iyi akşamlara.s.
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

ya bana ne yaaaa
ben niye çirkinleştim o zamaaan

ay benim ne kız ne erkek kardeşim var oğlum kime benziycek bana benzesinnnn inşallah babası gibide gözleri renkli maviş maviş olsunnnnnnnnnnnnnnn

kız halaya erkek dayıya benzer derler valla kardeşim çok yakışıklıı eşimde öyle

çirkin bile olsa ben onu çok seviyorum kıss çirkin ördek yavrum benim:dance:

biz de hala yok vallaa
oğlan olsa dayıya benzeyebilirdi zira kardeşcaazım pek yakuşukluuu
ama önceki sayfalarda zati siparişimi verdimdi ben :roflol:

al benden de o kaaa tatlı mı öğğğğ irenççç erik yesem ekşi elma limon ohhhhh hani ayşe nann hakkı gelio kısmetse

tekim ben kartanesi önüm arkam saklanmayan ebe sobe hahaha ::) önümde arkamda kimse yok dyecektim saklanbaç geldi aklıma :)

yaa nerdesiniiizz gitcem bak yarım saat sora sonra çok ararsınız beni
yazsanızaaa

yazıyoz canımcım kızma ya ben bugün derse giderkenn çok hızlı yürüdüm bide yokuş çıkıyorumki peh kasıklarıma ağrı girdi bebiş okadar hareketlendii fazla adrenalinmi oldu nee
panikledim hatta ama şimdi geçti şükürr

yanlış yemişsin anam sen aaa niye ekşi yedirdin çocukcaazaa kaydirigubbakcemile3

ebiscecim kartnesi gelmez akşamları benim kociş bırakırsa ben gelirimm vallaa

kız kartanesi ne diycem baksanaa ikimizde aynı gündeyiz bende yanlız 143 gün yazıyo sende 173 nasıl oluyo anlamadım biri geçen günüü biride kalanımı yazmışşCADIARZU

ayyy çok ösledim kıs senii gitmeeeee ya da akşam gir gene görüşek hııı olmaz mı falla ben eşşekten düşmüş gibiyimmmm çok yoğundum çokk

gelirim belki gıı siz yeterki isteyiin
seninkinde 143 gün kaldı yazıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…