2009 Kasm Anneleri

Günaydıın cnm,benimde 1 kişi anladı bugüne kadar hamile olduğumu oda ağdaya gittiğim kuaför :roflol: senin komsuda ultrason aleti gibimiş bilmiş kadın :)
Nesli günaydın cnm

sorcam bakalım cnm bende gidince dr.a inşallah bi daha olmaz yaaa.
Aseba cnm ben varya hergün 1 lt.süt içiyorum daha nasıl eksik olsun bu kalsiyum kaydirigubbakcemile3 azaltmammı lazimki neyse dr.a sorcaz artıkın

EVY BABY - Hamilelikte Kramplar
burda yazıyo kramp için neler yapılmalı diye ama diğeriyle biraz çelişkili
http://www.e-gebelik.net/gebelik_sikayetleri/bacak_kramplari.asp
burda da var yapılması gerkenler ama diğeriyle süt konusunda pek anlaşamıyorlar

Son düzenleme:
juliiiiiii gözün aydın canım yeni gelenler hoşgeldiiiiiii
canlizzzzzzz napiyon gıııı ne zamandır senle iki lafın belini kıramıyos hee

Günaydıın cnm,benimde 1 kişi anladı bugüne kadar hamile olduğumu oda ağdaya gittiğim kuaför :roflol: senin komsuda ultrason aleti gibimiş bilmiş kadın :)
Nesli günaydın cnm

:roflol::roflol:ewet walla doğru deyon bebeklerin cinsiyetini bilmiyenler benim komşuya gelsin bi bakışta anlar

günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün annemle alışverişe çıktık taşıncaklarya yeni oturma gruplarına falan baktık bebişe çoğu şeyi annem istdaki halama sipariş ettii o çok gezer ve anlar önceden bebek eşyaları satan dükkanı vardı beşiğin içini almış nevresim takımı falan mantarlı falan ağaçlı çok şeker dedi netten göster dedim olmaz dedii gelince görürsün dedi mafoldumben sonra annemle penye battaniye aldık penye yelek aldık ev ayakkabısı aldık tavşanlı falan çok şeker kuzenimin bebişinede aldım annem pikocuya uğradı mutfak takımı diktiriyor orda da bi baktım örülmüş satılıyor bebek patikleri converse tarzı tewk kalmış erkek için olan 3 ytl ye ondan aldım annemde hep bebişe aldık dedii ebruli bi r eşarp aldı bana dün çok yorucu ve güzel bir gündü aldıklarıma foto çekebilirsem akşam gösterririm sizede birazda annemlere kolillemeye yardım ettim ktapları falan yarın yeni evi temizliycez inşş

ayy daha artabilirmiş görüyomusun senağlama bunların hepsini yapabilirim ama soluma yatamıyorum.zaten öyle ızdıraplı yatıyorumki iki yanımda yastık yüzüstü dönmeyim diye şimdiden böle ben 2-3 ay sonra napcam bilmem.

günaydınnnnnnnnnnnnn
len kartanesi şu ümitköyü de merak ettim haaaaaaa eccük pahalı bi yer heral :jeyyar:

hee eccük ööledir şakkıdı villalar neyim var alkisalkisalkis
ama bizimki bu kızların dediği gibi diil gıı eccük ümitköyün gerisindee kafamçokkarıştı

ooo senin bebişte cicilendi desene cnm,ne temizliğiii kııı yorma kendini sen.
hee bide hani bebişlere aldıklarımızı topic yapcaktık orda göstercektik ne oldu o iş yaa.

adamım başbaşa kalmışık leynn bu sabah
adamım kaldıydık başbaşa amaa giremedümküüü
şimdi anca girdim

hıı şeker oralar
ama daha yapılıyo zaten iki yıl sonra taşıncaz kafamçokkarıştı

neslıcım bu lısteye bır göz atsana canım Şeniz ne durumdayız kızlar gecemedımı daha

juliiiiiii gözün aydın canım yeni gelenler hoşgeldiiiiiii
canlizzzzzzz napiyon gıııı ne zamandır senle iki lafın belini kıramıyos hee

burdayım yavrıımm gel krek belinide kırarık bacanıda delikafadulden

günaydın tatlı kasım annişleri
dün ikili test sonucunu aldım
1/10000 cıktı doktor 3lüye bile gerek yok dedi
sevincimi sizlen paylasmak istedim
bebişler iyidir insallah
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

merhaba cnm nasılsın?sonucun iyi çıkmasına sevindim doktorun gerek yok dediyde yaptırma o halde...valla ben yaptırdım hepsiniz 2 lide 3 lüde hiç birinde sorun yoktu şükür .hadi hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz..kaydirigubbakcemile5

günaydın tatlı kasım annişleri
dün ikili test sonucunu aldım
1/10000 cıktı doktor 3lüye bile gerek yok dedi
sevincimi sizlen paylasmak istedim
bebişler iyidir insallah
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
oooh ohh hadi baalım tam gaz ileriii kaydirigubbakcemile2
2 hafta sonra gidicem sorayım bari cnm sağol.o kadar cnm yandıki anlatamam eşim ovduda açıldı ama ağladım acısından senağlama
yaa heryerde bişi yazıyo onla ilgili uzmantv diye bi site var biliyomusunuz
dr.lar birsürü konu hakkında yorumlar yapıyolar video olarak
orda da var kramp iiçin napmalı diye ama ben bakmadım
evet nan istanbulun boğaz ı kimin yanee çayyolu 1 ümitköy 2 kaydirigubbakcemile3
:sm_cool: :sm_cool:
ooohh güle güle kullansın miniş sen de güle güle kullann
yorma kendini bee bi oraya bi buraya ev taşımaya gidiyon hee

günaydın kıslaaaar

evet nan istanbulun boğaz ı kimin yanee çayyolu 1 ümitköy 2 kaydirigubbakcemile3

:1shok: vay kartanesüüüüüüüü vaayyyyyyyyyyyyyy şakkıdı o yüzden dünden berü bi ümitköyü duyan bi kala kalıyo hımm kızııımm ben size diyem cumhurbaşkanlığı konutunu bilene alır bu karuuuu :roflol:

eee kızım ondan mı hesaplıyoz herbişeyi :roflol:
bir sonraki hedefim cymhurbaşkanlığı konutu zatii :roflol:

saol canım tüm bebişlerin güzel giysileri olsun sevgi dolu büyüsünler inş annem de dün diyor çok rahat yürüyosun baya dolaştık ya kolay doğurucan diyo inş

mureda kartanesi bilmiyonuzbelkim annemler hemen yanımdaki binaya taşıncaklar yarın temizilikçide tutcak annem hep bi koldan girişcez işte bende çayın yanına bişeyler yapıcam

nan cinsiyeti belli olmayanları da bi ellesin senin komşu:roflol:

canlız ne haber senlede pek görüşemiyorum bu ararlar hep yogunsun msndede yazışamıyoruz online oluyorsun emme.. yaz geldi milleti bol bol yolıuyon dimi..ayy bende malum yeri yoldurayım diyorum ama utanıyorum açamamki kaldı ki açtım nasıl acır bacagım bile çok acıyor gebelikten sonra iyice hassaslaştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…