heee aynen öle oldu walla
bide milletin ortasında nasıl utandım yaaaa
canliz gacisiiiiiiii o lakap deel bi keremmmmmmm benim mesleğüümmmmmm :mymeka: :dilcikar:
haksızmıyım dkdilo memuru işte kaydirigubbakcemile3
sende ağda memurukaydirigubbakcemile3
sen ne memurusun gıı o zaman
sende yemek memuru ol sırnaşık şey
heh ii dedin gız aseba yemek memuru deel hatta pis boğaz memuru krispi allan çıtırtısı nolcak nası karıştırıyo ortalığı mikserrrr kaydirigubbakcemile3
pis boğaz memuru seniolsun yavrımm kıpır ol tabııı kız bu kızz ohh ohh kaydirigubbakcemile5
dakdilo memuruuuuuuuuuu yürü beeee güzel lakap :teytey:
haksızmıyım dkdilo memuru işte kaydirigubbakcemile3
sende ağda memurukaydirigubbakcemile3
:jeyyar:
daktulocumun nannn eyy mi hee kıyak iş yaz gızım hesabımı yanüü sositosositocanliz gacisiiiiiiii o lakap deel bi keremmmmmmm benim mesleğüümmmmmm :mymeka: :dilcikar:
ay huyum kurusun karıştırırım
ay kızlar aklıma şöyle incecik sarılmış yaprak dolması geldi üzerinede accuk limon sıkacan ooohhh ay olsada yesem yaaa aşerdim ben cokacimcoookcokacimcoook
senin herzaman ki halin bacım aş maş ermedin yani :teytey: hep böleydın sen :roflol: :roflol:
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar.
ayyyyyyyyy dün doktora gittim ve kuzumu gördüm.ayyy maaşallah çok büyümüş şok olduk kocişle.kıpır kıprdı.doktor çok yaramaz olacak oğlunuz dedi.çok şükür iyiydi.
2 temmuzda 4 boyutlu ultrasonum var ve şeker yükleme testim var.onlarda çok heyecanlandırıyo beni.
bu arada ishal salgını varmış.doktorum bilmediğin yerde meyve sebze salata kesinlikle yeme dedi.sizde dikkat edin emi.
ay huyum kurusun karıştırırım
ay kızlar aklıma şöyle incecik sarılmış yaprak dolması geldi üzerinede accuk limon sıkacan ooohhh ay olsada yesem yaaa aşerdim ben cokacimcoookcokacimcoook
ulannnnnnnnn çıtırtı yerim seni zaten şişigiz nann dah aneremiz şişee :roflol: :roflol:üleynn yaprak dolması dedim herkes sustu ne oldu yaa kızlar bi yerinizmi şişti
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar.
ayyyyyyyyy dün doktora gittim ve kuzumu gördüm.ayyy maaşallah çok büyümüş şok olduk kocişle.kıpır kıprdı.doktor çok yaramaz olacak oğlunuz dedi.çok şükür iyiydi.
2 temmuzda 4 boyutlu ultrasonum var ve şeker yükleme testim var.onlarda çok heyecanlandırıyo beni.
bu arada ishal salgını varmış.doktorum bilmediğin yerde meyve sebze salata kesinlikle yeme dedi.sizde dikkat edin emi.
ooooo gözünaydın canım habu erkekler çok yaramaz olcek demedi demeyin haaaaaaaaaaaa
eee biz kasım anası onlarda kasım erkeği
ulannnnnnnnn çıtırtı yerim seni zaten şişigiz nann dah aneremiz şişee :roflol: :roflol:
günaydın canım ıyı oglusunuda gördün opuyorumnanaktan
pis boğaz memuru seni
:jeyyar:
daktulocumun nannn eyy mi hee kıyak iş yaz gızım hesabımı yanüü sositososito
senin herzaman ki halin bacım aş maş ermedin yani :teytey: hep böleydın sen :roflol: :roflol:
yooo ben böle değeldim kasım anaların ageldim benim boğazım açıldı
a.sa.s
alır tabe delü kimin birikim yapiyy söllim de paraları bana getürsün bareee mevduat hedefim var 750.000-tl:1shok: vay kartanesüüüüüüüü vaayyyyyyyyyyyyyy şakkıdı o yüzden dünden berü bi ümitköyü duyan bi kala kalıyo hımm kızııımm ben size diyem cumhurbaşkanlığı konutunu bilene alır bu karuuuu :roflol:
kıs sussana kim yapcek bize şinci o dediğinden ana yok ata yok bi başımıza alla alla çalışıyoz da zaman yok ki yapak haftasonuna da çok var daha üstelikay huyum kurusun karıştırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?