2009 Kasm Anneleri

hayırlı olsun canım annen sen ve bebişinde iyi günlerinizde kullanırsınız inşallah

canım daha artacak olursa dr ilaç verecektir merak etme
ama benim korkum arabada felan kramp girmesi
evde o kadar da önemli değil benim için acıyı çekeceez artık

ayy benim de girdi bi ara dün yaa sızmıştım koltukta herzamanki gibi
tam kalkcam bi kramp girdi ama çok şükür kısa sürdü

ceriiin aldın mı o oyun halısını sen?
ben evdeki oyun halısının fotosunu çekem de koyam yeni açacağımız bebişe aldıklarımız topicine ama cıngıldakları yok tepesinde

herkese günaydın kızlarr
maşşaallah bu sabah ne kaddar kalabalığız
ay dünden beri bi hoşumsırnaşık şey kızım olcek ya ondan dolayızemuszemus. ayyy böle içim kıpır kıpır:dance: bide bugün rüyamda behlülü gördüm acaba içimin böle kıpır kıpır olmasında bu rüyanın bi etkisi var mı ki acaba

ya bu gacılar abarttı yaa biz o semt civarında ev aldık da ama daha yapılıyo yaani
2 yıl soora bitcek a.s

anladım canım hayırlısı olsun inşş bebişte büyümüş olur rahat rahat yerleşirsinn

kızlar kramplar için bol bol yeşil sebze fasulye çıktı zeytinyağlı yapıcan acılı yiyecen ohhh

bol bol marul salataa banada bi kez oldu ölüyorum sandım gece çok zor yatıyom bende

hep sağa yatan ben 2 aydır sola yatmaya çalışıyorum bebişte soluma döndüğümde kuduruyor

karnımdan çıkıcak sankim uytmuyo beni gülerek uyanıyorum erkendenn

günaydın tatlı kasım annişleri
dün ikili test sonucunu aldım
1/10000 cıktı doktor 3lüye bile gerek yok dedi
sevincimi sizlen paylasmak istedim
bebişler iyidir insallah
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Canımmmm gözümüz ayndın birtanem..Maşallahınız var cnm yaa valla Alllaha emanet çok çok sevindim hep böyle devam edin inşallah:1hug::1hug::1hug:

Hepinize Günaydın ya gecenin 4 bir uyanıyorum önce wc sonrada acıkıyorum akşam yemeklerini azar azar yiyorum çok iyiyim şükür ama birden öyle çok çok yemek yiyemiyorum nolur nolmaz sonundada bu durum başladı gecenin4 hadi bakalım Nazlı kalk peynir ekmek yemden uyutmuyor:kedi::kedi::asigim:a.s.a.s.a.s.

eee kızım ondan mı hesaplıyoz herbişeyi :roflol:
bir sonraki hedefim cymhurbaşkanlığı konutu zatii :roflol:
yakısım bacım müdür bilem oluruk biz demı naniknanik delikafadulden

nan cinsiyeti belli olmayanları da bi ellesin senin komşu:roflol:
benide ellesin gııı

ıyı mavişim ya yogunum evet bu aralar yolduran yoldurana dermısın tatıle gelenler falan fılan derken sükür baya yogunum aman olsun bebeısıme cıcıkler alam :lepi:

ya bu gacılar abarttı yaa biz o semt civarında ev aldık da ama daha yapılıyo yaani
2 yıl soora bitcek a.s
hayırlı olsun canım bende parısten alcam bırtane tatıl ıçin :roflol: şart yanı
ellesin bacım ellesin

benim komşu erkekmiş dermişim :roflol::roflol:

klava: biz onu ellerik :dance:

ayy benim de girdi bi ara dün yaa sızmıştım koltukta herzamanki gibi
tam kalkcam bi kramp girdi ama çok şükür kısa sürdü
ben sabah 5 te uyanmıştım onun acısıyla bağırmışım kociş yataktan fırladı
bişey mi oldu diye biraz masaj yaptı ama felaket bi ağrı
sen yine şanslısın kısa sürmüş

ayy o kramp felaket bişeymiş yaa uyurken korkuyorum yine olursa diye

ya bu krispi karısı manyak haa erkek derrrrmişim deyo ulan senin popoyu mu ellemişti o zaman bu erkek komşu bakemmm :roflol:

anam onun neresini elleyecez kalsın töbe töbe
:roflol::roflol:
ya bu krispi karısı manyak haa erkek derrrrmişim deyo ulan senin popoyu mu ellemişti o zaman bu erkek komşu bakemmm :roflol:
üleyynnn habu karuda şakadan anlameyo dakdilo memuru seni:jeyyar:

ceriiin aldın mı o oyun halısını sen?
ben evdeki oyun halısının fotosunu çekem de koyam yeni açacağımız bebişe aldıklarımız topicine ama cıngıldakları yok tepesinde

aa unutmuştum kız ben onu alam dur ii hatırlattınnn
bu arada öyle bir topic mi açıcas ya rebbbimmmmm ne topic delüsü gacileris yauwwww hah ahan bende görmemiş topic manya kasım anaları deyü bi topic açacam herkesi beklerün yaneee :roflol:
yewrum çekte koy sen fotolarıııı okiş miiiiiii

olsun yavrımm kıpır ol tabııı kız bu kızz ohh ohh kaydirigubbakcemile5

anam onun neresini elleyecez kalsın töbe töbe
:roflol::roflol:
alkisalkisalkis
üleyynnn habu karuda şakadan anlameyo dakdilo memuru seni:jeyyar:
dakdilo memuruuuuuuuuuu yürü beeee güzel lakap :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…