2009 Kasm Anneleri

bizim yerimizide uyu nazlıcım sabahları kalkmak o kadar zor geliyor ki 5 dknın hesabını yapıyorum her sabah

Kıyamam size ya şu izinleriniz bir başlasada az rahat rahat dinlenseniz :Saruboceq::Saruboceq:

Bu arada kızlar ayak bacak ağrıları olanlar dün doktorum sormuştu var dedim ve bana demir hapı feramat verdi akşam çok rahat uyudum haberiniz olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gozun aydin canim. saglicakla gelsin hepsi insallah.

ay bu arada sabah servise bindim serviste bayan bana direk cinsiyeti belli mi die sordu abbaooww demek ki dışardan kabak gibi anlaşılıyo artık hamiş olduğum yauww :1shok: kız da dedim nerden anladın çok mu şaftım kaydı dedim kadıncaz güldü yani belli oluyo duruşundan falan didi nası duruyom acep :jeyyar: valla sabah uykulu gözler şiş akşamda bezgin bekir modundayım kaydirigubbakcemile3

insanin ne kadar hosuna gidiyor di mi gobek degilde bebek oldugu anlasilmaya baslandigi zaman. insan hep bebisini konusmak istiyor. bu arada bende bugun bezgin bekir gibiyim nedense.

ebiss cnm gözümüz aydıın.maşallah

maşallah canım, gözün aydın a.s.

eee yavaş yavas göbişler cıktıı
herkes artık banada dıyor hamiş olduğun bellii
bıde ben ördek gibi paytak paytak yürür oldum :kedi:

ebisce çok sevindim gözün aydın canım anemlerin evini temizlemeye gidiyoruz kadında tuttu bizde bişeyler yaparız artık öptüm sizleriii

Ebisim gözün aydın birtanemmm çok ama çok sevindim..Allahım hepimize böyle güzel haberler nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanÖptümm senide yakışıklıyıda Şeniz
sağol nazlım inşallah hpimiz ağlıklı nurtopu gibi evlatlar kucaklarız
cnm benim sigortam karşıladı 30 tl para verdim 25 dk sürdü renkli de bakıyo siyah beyaz da tek tgek tüm organlarını kontrol ediyo bebeğinn
ebiss cnm gözümüz aydıın.maşallah
sağol kuşum darısı tüm arkadaşlara inşallah.

eee yavaş yavas göbişler cıktıı
herkes artık banada dıyor hamiş olduğun bellii
bıde ben ördek gibi paytak paytak yürür oldum :kedi:
yaaa sabah 1 saat yol ayakta gittim otobüste ya kimse anlamadı ya da anladılarda oralı olmadılar bilmiyom falla
ebisce cnm gözün aydın darısı bizim başımıza:Saruboceq:
sağol cnm aminn inşallah hayırlısıyla
ebisce çok sevindim gözün aydın canım anemlerin evini temizlemeye gidiyoruz kadında tuttu bizde bişeyler yaparız artık öptüm sizleriii
tşk.ederim kuzum çok yorma sakın kendini emi ?

canım görmemişlerdir yaa takılma bebişin mi kıpraşmış canım benim
herkes birbirine aynı mesafede canım düşünme öle şeyler
benim bıdık naal bilmeyom dünden beri kasıklarımda çok ağrı var
akşam çıkışta dr a gidecem galibaaa :sinifsinif:

kizlar ya, benimde sabaha kadar hafif hafif kasiklarim agridi. moralim cok bozuk bugun.:sinifsinif:
ayy benimde dünden beri var ağrım dr a gidecem akşam
bide midemde çok bulanıyo korkuyorum yaaaa dr gitmeyede
hadi bişe olduysa diye :sinifsinif: mafoldumben

canım sen iyi olda aman serum vurulsun muhim değil
kendinede prensesimizede iyi bakk opuyorumnanaktan

herkeze günaydın ben geldim anam salıyı falan bekleyemedim doktora gittim ve topıgımıze bir prens daha gelıyormuş doktorumuz öle dedi
oohhhh hayırlı olsun kız diye şaştıydın inşallah prens küsmemiştir sana
gözün aydın canım sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

hoşglmişsin canım ooohhh ne güzel uyuyun bizim yerimizede
ayy bende her sabah yatsam diyee düşünüyomm
hafta sonu gitmicem bi yere uyuyacam evde :sinifsinif:

gözün aydın canım sağ salim hepimiz atlatırız şu ayrıntılıyı inşallah

Teşekkürler arkadaşlar. İnşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
gözün aydın canım seninde prenses varmış :lepi:

iyi olmuş eline sağlık hepimiz eşitiz burdaa
sınavında başarılar kuzum Allah zihin açıklığı versin

kartanesi nerde ya girdi mi bugun hiç ?
yokk gııı çok yoğun galibee gelmedi heeç

yaaa sabah 1 saat yol ayakta gittim otobüste ya kimse anlamadı ya da anladılarda oralı olmadılar bilmiyom falla
?
yok şeker kımsede ınsanlık kalmamıssss walla
kımse kımseye vermiyor.gözlerının ıcıne soksan karnını
kafalarını başka yere ceviriyolar.
tabi insan halınden anlayanlar da var
onların hakkınıda yememek lazım
ama onlarda 1 eldeki parmak sayısını geçmiyor maaleseff

Kıslar aşkolsun bende beişimin kıs olduğunu söylemiştim ama kimse eklememiş listeye yaaa bende beceremiyom belki erkek sayısını geçeriz diyom:jeyyar:

cevap verdiğin için çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…