selam kızlaar ben geldiiim
ayrıntılı ultrason dan geliyorum herşey normal çıktı çok şükür böbrek mide mesane ağız burun el ayak heryere baktık oğluş çok iyi darısı gideceklerin başına
canliiizzz tebrik ederim prens geliomuşşş kaydirigubbakcemile5
bizim yerimizide uyu nazlıcım sabahları kalkmak o kadar zor geliyor ki 5 dknın hesabını yapıyorum her sabah
nazlıcım bu arada senin kız mı oluyomuş öyle bi gördüm sanki biri yazarkene o nazlı sensin dimi :)
ayrıntılı ultrason dan geliyorum herşey normal çıktı çok şükür böbrek mide mesane ağız burun el ayak heryere baktık oğluş çok iyi darısı gideceklerin başına
ay bu arada sabah servise bindim serviste bayan bana direk cinsiyeti belli mi die sordu abbaooww demek ki dışardan kabak gibi anlaşılıyo artık hamiş olduğum yauww :1shok: kız da dedim nerden anladın çok mu şaftım kaydı dedim kadıncaz güldü yani belli oluyo duruşundan falan didi nası duruyom acep :jeyyar: valla sabah uykulu gözler şiş akşamda bezgin bekir modundayım kaydirigubbakcemile3
sağol nazlım inşallah hpimiz ağlıklı nurtopu gibi evlatlar kucaklarızEbisim gözün aydın birtanemmm çok ama çok sevindim..Allahım hepimize böyle güzel haberler nasip etsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanÖptümm senide yakışıklıyıda Şeniz
cnm benim sigortam karşıladı 30 tl para verdim 25 dk sürdü renkli de bakıyo siyah beyaz da tek tgek tüm organlarını kontrol ediyo bebeğinnarkadaşlar birşey soracağım. bu ayrıntılı usg nin fiyatı nekadar ve nerede yaptırdınız? Fazla olmazsa birde bu usg renkli mi ben daha yaptırmadımda merak ediyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler vereliniortak
sağol kuşum darısı tüm arkadaşlara inşallah.ebiss cnm gözümüz aydıın.maşallah
yaaa sabah 1 saat yol ayakta gittim otobüste ya kimse anlamadı ya da anladılarda oralı olmadılar bilmiyom fallaeee yavaş yavas göbişler cıktıı
herkes artık banada dıyor hamiş olduğun bellii
bıde ben ördek gibi paytak paytak yürür oldum :kedi:
sağol cnm aminn inşallah hayırlısıylaebisce cnm gözün aydındarısı bizim başımıza:Saruboceq:
tşk.ederim kuzum çok yorma sakın kendini emi ?ebisce çok sevindim gözün aydın canım anemlerin evini temizlemeye gidiyoruz kadında tuttu bizde bişeyler yaparız artık öptüm sizleriii
canım görmemişlerdir yaa takılma bebişin mi kıpraşmış canım benimaseba bu alınganlık degil ben sadece sevincimi paylaşmak ve hissettigim şeyin dogru oldugundan emin olmak istedim bi sorun yok..ama burada o kadar kişi konuşup bir birine yorum yaparken insan da beklemiyor degil..neyse dedim ya unutttum ben artık bazı şeyleri söylemek için yeterince yakın olamamışım..görmemekmi neyse yaa...ee sen ney yaptım bıdık nasıl?
ayy benimde dünden beri var ağrım dr a gidecem akşamkizlar ya, benimde sabaha kadar hafif hafif kasiklarim agridi. moralim cok bozuk bugun.:sinifsinif:
canım sen iyi olda aman serum vurulsun muhim değilherkese merhaba kızlar
kasımın en güzel anneleri en güzel bebekleri
herkes nasıl ben yeniden işimin başına dönmüş bulunmaktayım p.tesi işbaşı yapmıştım ama işyerindeki dr işbaşı yapmamı uygun bulmadığı için yeniden istirahat yazdı bana kan serumu veriyolar bana hergun o nedenle çok şükür iki serum kaldıda bende kurtuldum ya onlarıda hafta sonu taktıracağım
sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokkene
prenslermi prenseslermi çoğunlukta listemiz ne alemde bakalım
oohhhh hayırlı olsun kız diye şaştıydın inşallah prens küsmemiştir sanaherkeze günaydın ben geldim anam salıyı falan bekleyemedim doktora gittim ve topıgımıze bir prens daha gelıyormuş doktorumuz öle dedi
hoşglmişsin canım ooohhh ne güzel uyuyun bizim yerimizedeGünaydınnn Kasımın Bademleri ve badem içleri a.s. a.s. a.s.
Ya biz bir uyuyoruz oğluşumla yok böyle birşey mışıl mışıl ne olacak bu halimiz bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
Canlizim gözün aydın tatlımm Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kısacası hepimize hayırlı uğurlu olsun bademler Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayıda nasip etsin..a.s. a.s.
NSE canım seninde gözün aydın..Allaha emanetsiniz..
gözün aydın canım sağ salim hepimiz atlatırız şu ayrıntılıyı inşallahselam kızlaar ben geldiiim
gözün aydın canım seninde prenses varmış :lepi:Teşekkürler arkadaşlar. İnşallah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
iyi olmuş eline sağlık hepimiz eşitiz burdaabıdıklılar, son güncellemeyi de yaptım garii!
KARAKIZZZZ bu senin içindi loo, amma ve lakin getmişin, yakalayamadım a.s
ben sınava gider, giderken de hepinizi öpüveririmmma.s.
(not: nazarları kaldırmak zorunda kaldım zira 50 den fazla karaktere izin vermiyordu, haksızlık olacağına yoksunluk olsun didim :sinifsinif:)
yokk gııı çok yoğun galibee gelmedi heeçkartanesi nerde ya girdi mi bugun hiç ?
yok şeker kımsede ınsanlık kalmamıssss wallayaaa sabah 1 saat yol ayakta gittim otobüste ya kimse anlamadı ya da anladılarda oralı olmadılar bilmiyom falla
?
sağol nazlım inşallah hpimiz ağlıklı nurtopu gibi evlatlar kucaklarız
cnm benim sigortam karşıladı 30 tl para verdim 25 dk sürdü renkli de bakıyo siyah beyaz da tek tgek tüm organlarını kontrol ediyo bebeğinn
sağol kuşum darısı tüm arkadaşlara inşallah.
Kıslar aşkolsun bende beişimin kıs olduğunu söylemiştim ama kimse eklememiş listeye yaaa bende beceremiyom belki erkek sayısını geçeriz diyom:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?