2009 Kasm Anneleri

slm kasım anneleri nasılsınız bakalım bebiişlerr nasıllll...
buara çok yoğunum kızlar haftaya misafirim gelıyo 2 hafta burda olamam heraldeee.
dün 4lü test için kan verdım cumartesi en geç p.tesi sonuçları elımde olucak bakalım beklıyorumm sabırla..geçmiş almış başını gitmiş herkes iyi demı:CüvCüv:

:1shok::1shok:Olmazki ama meleğimmm ara ara uğra naptın nasılsın onu yaz bari hiç habersiz bırakma ama bak bende düşünüyorum gitmeyi misafirler gelecek sonra ama 2 günde bir selam versen iyiyim desen yeter cnm yaa..Sonuçlarında hayırla gelsin birtanemmm ŞenizŞenizŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:

canım benım uğramaya çalışırım daha burdayımm..sizler hep aklımdasınız hergece dua ediyorum hepimiz için,tüm hamişler içinnn...:Saruboceq:

canım geçmiş olsun...bende geçenlerde hastane dönüşü yolda yaşadım onu... tansiyonun düşmüş olabilir... ayaklarını yukarda tutup uzan biraz

zaren rana karayalçın doktorum dogumda orada olacak ebiscem özel oda felan tutcaz eskisi gibi degil diyorlar eskşiden daha kötü imiş şimdi odalar temiz falan.

benimkide hüseyin yeşilyurt...

hastanede iki bölüm var orada... randevulu hastalar ve normal hastalar.. randevulu hastalar dediği bizim gibi doktorun özeline gidenler oluyor... diğer hastaların muayene odaları da ayrı bir binada... ben zaten hastanede hiç muayene olmadım..çünkü doktor kendi muayenehanesinde muayene ediyor hastaneye sadece tahlilleri yaptırmak ve sonuçları göstermek için gidiyorum.....

normal tacın üstünü kırmızı kurdela ile kaplamışlar...bir tarafınada güzel bir fiyonk tutturmuşlar... öyle bişey işte canım......

nazlım dün yazdım ama sen heyecandan görmedin galiba seni mazur gördüm zaten ...dün ilk hareketini hissettim kıvrılma dalgalanma gibi..bugün sabahta oldu..zaten benim bıdık çok hareketli doktor söylemişti..

nazlışım siyah demir taç üstünde kırmızı pullu kurdalesi var çok tatlı kıssss :)

sağol canım önemli değildir diye düşünüyorum ama aklıma takılıyo
hadi önemli bişeyse bebişime bişey olduysa diye
vallahı dün pazar vardı evin önünde hemde inemedim kociş gidip
bir iki bişeler aldı lazım olursa manava giderim dedim vallahi

canım siyah demir oluyo üzerinde kırmızı satenden fiyonk oluyo öle tac

Tamamdır Zerencim inşallah bulabilirim bende çok tşk ederim cnm a.s. a.s.

canım benım uğramaya çalışırım daha burdayımm..sizler hep aklımdasınız hergece dua ediyorum hepimiz için,tüm hamişler içinnn...:Saruboceq:
Tamam canım ben işimi garantiye alayım sen beni habersiz bırakmada kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

zaren evet dedigin gibi oraya muayene için gitmiyorum 2 katta odası var d bolk tu sanırım başka dokotrlarında var odası oraya gidiyorum kayıt yaptırım aynı katta saat erken saatte çünkü sonra ya servise yada ameliyata gidiyorlar bulamıyorsun testler için gidiyoruım ondada işte ne testleri istiyorsa yazıyor onalrı yaptırıyorsun bende muane için tunusta yeri var oraya gidiyorum .ama dogum orada olur malum ssk ve doktorum oranın doktoru tabii doguma nasıl denk gelir bilmem ama yardımcı olacaktır hiç konuşmadık çünkü normal olursa girme şansıları düşük nöbetine denk gelmesi lazım yoksa asistanlara kalıyorsun yada başka doktora bende açıkcası korkuyorum bir son ayımıza gelelim dogum şeklimiz belli olsun konuşuruz..

canlarım nasılsınız bakıyım ebisim gözün aydın gitmişsin ayrıntılıya.canliziminde oğluşu oluyormuş yerim ben onuuuu erkekler aldı başını gidiyor walla.ayy bu aralar bende fena uyku var yaaa öğle uykusuna yatıyorum ancak kalkabildim.akşamda 10 olsun pineklemeye başlıyorum

Mavişimm canım hayırlı olsun bundan sonra sık sık duyacaksın o minik tekmeleri yada kıvrılmaları dönüyor demekki biryandan biryana Maşallah canım yaa

Asebam tamam birtanem muhakkak bakacağım yarında bakabilirim zaten çarşıya çok yakınım ben günlük ara ara gidip bakabiliyorum a.s.

Karakızzım olmuş olmuş pekte şeker olmuş pamuk prenses:)zemuszemus

Mavişimm canım hayırlı olsun bundan sonra sık sık duyacaksın o minik tekmeleri yada kıvrılmaları dönüyor demekki biryandan biryana Maşallah canım yaa

Asebam tamam birtanem muhakkak bakacağım yarında bakabilirim zaten çarşıya çok yakınım ben günlük ara ara gidip bakabiliyorum a.s.

Karakızzım olmuş olmuş pekte şeker olmuş pamuk prenses:)zemuszemus

mavi deniz ilerleyen günlerde hatta bir iki güne kadar daha çok hisseymeye başlayacaksın. gerçekten çok harika bir his ama başlarda bebiş kıpırdarken için tuhaf oluyor sonra alışıyorsun

her zaman oluyodu kasık ağrım ama bu sefer fazlalaştı
mide bulatımda çok o yüzden korktum dr gidecem akşama
inşallah iyidir bebişim
evet sizler inişe geçtiniz bakalım darısı bizlere

iyi sonuçlarla gelirsin inşallah canım misafirlere iyi bakcam diye de kendini yorma
tatlım senin dr ne dedi ilaç konusunda sonuçlandı mı o

kızlar merhaba herkese. ben şuan 16. haftadayım 5 aralık doğumum belki önce gelir kasıma kayabilir. Umarım herkes iyidir. Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

ya hanımlar uyudum uyucam gibi laflar etmeyün yaaaaaaaa yatan var yatamayan var dimi amaaa :bbo:
ulen itek bu sanaydı ve diğer uykuculara lülülülülülü
bacılar çok yorgunum ama delüler gibi çalışıyoruz şu an varya ölecez yaa binlerce dosya var işlemlerini yapıyoruz indir kaldır evrak hazırla tebligat çıkar falan helak olduk :sinifsinif:

tatlım dr.la şimdiden konuş bence ben önceden konuşmuştum normal doğum olsa bile sizi istiyorum diye.benim doğumum bayrama denk geliyordu bayram günü bile gelirim dedi.pazar günü oldu doğumum sabahtan aradık geldi hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…