wanne bu saatlerde gitme pazar tam sıcakta gidiyorsun kuzum sende..aman uzan biraz.
slm kasım anneleri nasılsınız bakalım bebiişlerr nasıllll...
buara çok yoğunum kızlar haftaya misafirim gelıyo 2 hafta burda olamam heraldeee.
dün 4lü test için kan verdım cumartesi en geç p.tesi sonuçları elımde olucak bakalım beklıyorumm sabırla..geçmiş almış başını gitmiş herkes iyi demı:CüvCüv:
:1shok::1shok:Olmazki ama meleğimmm ara ara uğra naptın nasılsın onu yaz bari hiç habersiz bırakma ama bak bende düşünüyorum gitmeyi misafirler gelecek sonra ama 2 günde bir selam versen iyiyim desen yeter cnm yaa..Sonuçlarında hayırla gelsin birtanemmm ŞenizŞenizŞeniz:Saruboceq::Saruboceq:
canim, sanada gecmis olsun. doktordan gelince haber et bakalim ne diycek bu agrilar icin. benimde sabaha kadar hafif hafif sizladi. sabah moralim sifirdi ya.
ara ara cok hafif mide bulantisi bende de oluyor. az once pazardan geldim. yolda midem bulandi, basim dondu bayilicam zannettim.mafoldumben bir daha pazara giden ne olsun.
zaren rana karayalçın doktorum dogumda orada olacak ebiscem özel oda felan tutcaz eskisi gibi degil diyorlar eskşiden daha kötü imiş şimdi odalar temiz falan.
Ya taç dediğiniz normal kırmızı taçmı???Çok güzel fikir valla geçen gün aldığım pijama takımının vardı kırmızı kurdela bandanası onu sakladım çarşıdan inşallah bulurum dediğiniz gibi bir taç bende:kedi:
Ya taç dediğiniz normal kırmızı taçmı???Çok güzel fikir valla geçen gün aldığım pijama takımının vardı kırmızı kurdela bandanası onu sakladım çarşıdan inşallah bulurum dediğiniz gibi bir taç bende:kedi:
sağol canım önemli değildir diye düşünüyorum ama aklıma takılıyocanim, sanada gecmis olsun. doktordan gelince haber et bakalim ne diycek bu agrilar icin. benimde sabaha kadar hafif hafif sizladi. sabah moralim sifirdi ya.
ara ara cok hafif mide bulantisi bende de oluyor. az once pazardan geldim. yolda midem bulandi, basim dondu bayilicam zannettim.mafoldumben bir daha pazara giden ne olsun.
canım siyah demir oluyo üzerinde kırmızı satenden fiyonk oluyo öle tacYa taç dediğiniz normal kırmızı taçmı???Çok güzel fikir valla geçen gün aldığım pijama takımının vardı kırmızı kurdela bandanası onu sakladım çarşıdan inşallah bulurum dediğiniz gibi bir taç bende:kedi:
canım geçmiş olsun...bende geçenlerde hastane dönüşü yolda yaşadım onu... tansiyonun düşmüş olabilir... ayaklarını yukarda tutup uzan biraz
benimkide hüseyin yeşilyurt...
hastanede iki bölüm var orada... randevulu hastalar ve normal hastalar.. randevulu hastalar dediği bizim gibi doktorun özeline gidenler oluyor... diğer hastaların muayene odaları da ayrı bir binada... ben zaten hastanede hiç muayene olmadım..çünkü doktor kendi muayenehanesinde muayene ediyor hastaneye sadece tahlilleri yaptırmak ve sonuçları göstermek için gidiyorum.....
normal tacın üstünü kırmızı kurdela ile kaplamışlar...bir tarafınada güzel bir fiyonk tutturmuşlar... öyle bişey işte canım......
Tamam canım ben işimi garantiye alayım sen beni habersiz bırakmada kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktancanım benım uğramaya çalışırım daha burdayımm..sizler hep aklımdasınız hergece dua ediyorum hepimiz için,tüm hamişler içinnn...:Saruboceq:
her zaman oluyodu kasık ağrım ama bu sefer fazlalaştıWanna canım asebam dikkat edin bu ayların özelliklerinde bile var kasılmalar doğum yada başka birşey sanmayın genişleme esneme oluyor diyor bütün yazılarda...Ani kramplar bacak ağrıları ve başlayan bel ağrıları yoğun bir şekilde hissedilecek..
Nilkancım benimde sezeryan canım nasip olursa ekimin sonu olacak ama doğum tarihi şimdilik 2- Kasım bakalım şaka bir yana inişe geçtik kızlar yolun yarısı öyle böyle derken bitti..Rabbim tamamına erdirsin inşallah..
iyi sonuçlarla gelirsin inşallah canım misafirlere iyi bakcam diye de kendini yormaslm kasım anneleri nasılsınız bakalım bebiişlerr nasıllll...
buara çok yoğunum kızlar haftaya misafirim gelıyo 2 hafta burda olamam heraldeee.
dün 4lü test için kan verdım cumartesi en geç p.tesi sonuçları elımde olucak bakalım beklıyorumm sabırla..geçmiş almış başını gitmiş herkes iyi demı:CüvCüv:
zaren evet dedigin gibi oraya muayene için gitmiyorum 2 katta odası var d bolk tu sanırım başka dokotrlarında var odası oraya gidiyorum kayıt yaptırım aynı katta saat erken saatte çünkü sonra ya servise yada ameliyata gidiyorlar bulamıyorsun testler için gidiyoruım ondada işte ne testleri istiyorsa yazıyor onalrı yaptırıyorsun bende muane için tunusta yeri var oraya gidiyorum .ama dogum orada olur malum ssk ve doktorum oranın doktoru tabii doguma nasıl denk gelir bilmem ama yardımcı olacaktır hiç konuşmadık çünkü normal olursa girme şansıları düşük nöbetine denk gelmesi lazım yoksa asistanlara kalıyorsun yada başka doktora bende açıkcası korkuyorum bir son ayımıza gelelim dogum şeklimiz belli olsun konuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?