benim sıpam da bana eziyet ediyo.. doktora da söyledim, yürürken falan sancı giriyo. Magnezyuma başlattı, bir haftadır içiyorum ama hala aynı..
bebek ağırlık yapıyordur, ondan farklı farklı ağrılar hissediyorsun diyolar.
Valla ben bazen sürahi hanım gibi yürümek zorunda kalıyorumkaydirigubbakcemile3
Bu arada benim dımbıllardan birer gün arayla su gibi bişey gelmeye başladı. Üretim tesislerini denemeye erken başladım herhal naniknaniksırnaşık şey
herkeze günaydın ben geldim anam salıyı falan bekleyemedim doktora gittim ve topıgımıze bir prens daha gelıyormuş doktorumuz öle dedi
herkese merhaba kızlar
kasımın en güzel anneleri en güzel bebekleri
herkes nasıl ben yeniden işimin başına dönmüş bulunmaktayım p.tesi işbaşı yapmıştım ama işyerindeki dr işbaşı yapmamı uygun bulmadığı için yeniden istirahat yazdı bana kan serumu veriyolar bana hergun o nedenle çok şükür iki serum kaldıda bende kurtuldum ya onlarıda hafta sonu taktıracağım
sizler nasılsınız neler yaptınız ben yokkene
prenslermi prenseslermi çoğunlukta listemiz ne alemde bakalım
herkeze günaydın ben geldim anam salıyı falan bekleyemedim doktora gittim ve topıgımıze bir prens daha gelıyormuş doktorumuz öle dedi
evet karakız yolu yarılamışın ilk zmanlar geçmez zaman diyordum..benimde az kaldı yarılamaya
saol canım hayırlısı ıle gelsın ınsallahcanlizz cnm hayırlı uğurlu olsun :dance: ,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kasım bebelerinde erkekler egemen olcak kesin :teytey:
ay ne diyim ben sana kuzu, hayırlı uğurlu ola , anam haklı çıktı he mükaydirigubbakcemile3
büyük sözü dinle!!!:CüvCüv:
gozun aydin canim. saglicakla gelsin insallah.
kızlar hafiyelik yapıyorum 5-6 kişinin daha cinsiyetini ekledim.
ozlenozlem burdaymışsın hazır söyle bakalım belli olmadı mı cinsiyet??a.s
bende hepkız hıssedıyordum ama oglus gelıyormuz kaydirigubbakcemile5canlız gözün aydın pembemisin mavimi diye merak ediyordun..evemureda sanırım bir tek sen yazmıştın dün ..wanne tabii ki herkeste farklıdır bende hissedemem daha diyordum ama ..kız dedigin gibi uzun süre sol yatıp sırt üstü dönüyorsam oda uykuda oluyor o yüzden anlamıyorumdur..karakız hoşgeldin boşver anacım dinlenmem daha uygun olur..bende c.tesi günü ayrıntılıya gidecem ..
verecen mı kız kızını alkisalkisalkisoohhhh bi pipili daha geliyoo:teytey: damat adaylarımız çoğaldızemuszemus canlızım gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
canlizcim gözün aydın, hayırlı olsun
ya doktor bize erkek dedi ama içimden hep kız olduğunu hissediyom, sonra da kendime kızıyom.... niye böyle oluyo yaaa
bana da öl egelıyo ama erkek dah akesın bılıyorlar valla olsun beeeeeee oglan olsun turkbayragi
neyse ben yemeğe gidiyom....afiyet olsun hepinize
canım benimde kızım olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?