2009 Kasm Anneleri

o tip ağrılar bendede başladı neslicim hatta eşim sende hamile yürüyüsü yavaş yavaş oturmaya başladı diyo :roflol:
Senin denemelerde çabuk başlamış kaydirigubbakcemile3

slm cnm iyi olmana sevindim,biter o iki serumda senle kızçen iyi olunda yeterki

canlız gözün aydın pembemisin mavimi diye merak ediyordun..evemureda sanırım bir tek sen yazmıştın dün ..wanne tabii ki herkeste farklıdır bende hissedemem daha diyordum ama ..kız dedigin gibi uzun süre sol yatıp sırt üstü dönüyorsam oda uykuda oluyor o yüzden anlamıyorumdur..karakız hoşgeldin boşver anacım dinlenmem daha uygun olur..bende c.tesi günü ayrıntılıya gidecem ..

kızlar hafiyelik yapıyorum 5-6 kişinin daha cinsiyetini ekledim.
ozlenozlem burdaymışsın hazır söyle bakalım belli olmadı mı cinsiyet??a.s

herkeze günaydın ben geldim anam salıyı falan bekleyemedim doktora gittim ve topıgımıze bir prens daha gelıyormuş doktorumuz öle dedi

oohhhh bi pipili daha geliyoo:teytey: damat adaylarımız çoğaldızemuszemus canlızım gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

mavicim muredacım teşekkür ederim kızlar gerçektende bol bol dinlendim
şimdi allahıma şükür çok iyiyim pamuk şekeriminde iyi olduğunu ve sağlıklı olduğunu bliyorum ya allaha şükür daha iyiyim

canlizcim gözün aydın, hayırlı olsun

ya doktor bize erkek dedi ama içimden hep kız olduğunu hissediyom, sonra da kendime kızıyom.... niye böyle oluyo yaaa

neyse ben yemeğe gidiyom....afiyet olsun hepinize

canlizz cnm hayırlı uğurlu olsun :dance: ,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Kasım bebelerinde erkekler egemen olcak kesin :teytey:
saol canım hayırlısı ıle gelsın ınsallah
ay ne diyim ben sana kuzu, hayırlı uğurlu ola , anam haklı çıktı he mü kaydirigubbakcemile3
büyük sözü dinle!!!:CüvCüv:

hee yaaa anan bıldı valla benım bebegı senın kızdı demı neslı tuzun kuru anam konuşşşşşşş zemuszemus

gozun aydin canim. saglicakla gelsin insallah.

tesekkur ederım kızlar kızı olanlar korkun bizden :jeyyar: :jeyyar:

bende hepkız hıssedıyordum ama oglus gelıyormuz kaydirigubbakcemile5

oohhhh bi pipili daha geliyoo:teytey: damat adaylarımız çoğaldızemuszemus canlızım gözün aydın Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
verecen mı kız kızını alkisalkisalkis

canım benimde kızım olacak inşallah

senınde hayırlıolsun seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…