kızlar ben kaçar babalar günü hediyesi almaya kocişe hade byby
doğru diyorsun ama ne bıleyım aslında sankı hıc doğum yapmayacak gb davranıyorumcanim, korkunun eceler faydasi yok ki. kendini normal veya sezeryan diye sartlandirma. mesela cevremde kendini normal doguma sartlayan herkes sezeryan olmak zorunda kalinca cok zor atlatmislardi, psikolojik olarak hazir olmadiklari icin. hayirlisini dile, ama ikisine de yer ac.a.s.
senin ilk doğum mu kısmetse
yaa bende öle istiyordum ama pazar gününe denk gelince anestesi uzmanları yokmuş kısmetse bunda istiyorumhayırlısıyla ilk olacak aslında epidurale takmış durumdayım
ayy, canim cekti simdi goruyormusun. yapmayin ya, yemek ismi vermeyin.
yaa bende öle istiyordum ama pazar gününe denk gelince anestesi uzmanları yokmuş kısmetse bunda istiyorum
bak ben birşey demedim kuzum siz lahana soğan pirinç falan demişsiniz bende hepciğini birleştirdim işte benim suçum yoook:kedi::roflol:
aslında boyle bır rıske gerek yok dıyolar ama bakalımyaa bende öle istiyordum ama pazar gününe denk gelince anestesi uzmanları yokmuş kısmetse bunda istiyorum
bak ben birşey demedim kuzum siz lahana soğan pirinç falan demişsiniz bende hepciğini birleştirdim işte benim suçum yoook:kedi::roflol:
yaa bende öle istiyordum ama pazar gününe denk gelince anestesi uzmanları yokmuş kısmetse bunda istiyorum
ama biz sadece malzemeleri saydik ya. simdi kime yaptircam ben. mecbur esime soyliycem dolma yapan lokanta bulsun. baslarda da lokanta lokanta damak tadima uygun patlican ariyorduk.:roflol:
ilk ismi neki kıs söyle bakim hele
ohhh canıma değsin pis boğazzzzalkisalkisalkis:roflol::roflol:
ben yaklasik 5 ayda 7 kiloyu nasil aldim saniyorsun sen.:roflol::roflol:
100 e tAmamlarsın bajım bu boğazlaaaaa:roflol::roflol:
tamamlarsam hic sasmam.kaydirigubbakcemile3 ama aklim hala lahana dolmasinda, canim harbiden cok cekti ya.cokacimcoook
benle dalga gectiler arkadas lahana iii gelir cıbana dedi bunlarda costu domates pirinç dolma diyip duruolardı ohh ii oldu dolma haaaa
abooooowww senin damak tadına uygun lokanta mı arayacak kocan şimdi vahh garibeeeama biz sadece malzemeleri saydik ya. simdi kime yaptircam ben. mecbur esime soyliycem dolma yapan lokanta bulsun. baslarda da lokanta lokanta damak tadima uygun patlican ariyorduk.:roflol:
100 e tAmamlarsın bajım bu boğazlaaaaa:roflol::roflol:
pis boğazlarr işte heemmdeee nepiss ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:roflol:
abooooowww senin damak tadına uygun lokanta mı arayacak kocan şimdi vahh garibeee
cidden yaw benim canım çekiyor ama sadece çekmekle kaldı şimcik :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?