2009 Kasm Anneleri

doğru diyorsun ama ne bıleyım aslında sankı hıc doğum yapmayacak gb davranıyorum

hayırlısıyla ilk olacak aslında epidurale takmış durumdayım
yaa bende öle istiyordum ama pazar gününe denk gelince anestesi uzmanları yokmuş kısmetse bunda istiyorum
ayy, canim cekti simdi goruyormusun. yapmayin ya, yemek ismi vermeyin.

bak ben birşey demedim kuzum siz lahana soğan pirinç falan demişsiniz bende hepciğini birleştirdim işte benim suçum yoook:kedi::roflol:

benle dalga gectiler arkadas lahana iii gelir cıbana dedi bunlarda costu domates pirinç dolma diyip duruolardı ohh ii oldu dolma haaaa

aslında boyle bır rıske gerek yok dıyolar ama bakalım

ama biz sadece malzemeleri saydik ya. simdi kime yaptircam ben. mecbur esime soyliycem dolma yapan lokanta bulsun. baslarda da lokanta lokanta damak tadima uygun patlican ariyorduk.:roflol:

ama biz sadece malzemeleri saydik ya. simdi kime yaptircam ben. mecbur esime soyliycem dolma yapan lokanta bulsun. baslarda da lokanta lokanta damak tadima uygun patlican ariyorduk.:roflol:

ohhh canıma değsin pis boğazzzzalkisalkisalkis:roflol::roflol:

abooooowww senin damak tadına uygun lokanta mı arayacak kocan şimdi vahh garibeee
100 e tAmamlarsın bajım bu boğazlaaaaa:roflol::roflol:

cidden yaw benim canım çekiyor ama sadece çekmekle kaldı şimcik :dilcikar:

abooooowww senin damak tadına uygun lokanta mı arayacak kocan şimdi vahh garibeee

cidden yaw benim canım çekiyor ama sadece çekmekle kaldı şimcik :dilcikar:

ız ben yerimden kalkamıom acımm kocam gelsin di bekliomm nerde kaldı dolmaaa heyyyy :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…