2009 Kasm Anneleri

yetiştim imdadınıza omo baby var ben ondan kullanıyorum.biraz pahalı ama olsun bizim bıdığın cildi hassas biraz.birde yıkarken asla kendi çamaşırlarınızla karıştırmayın
hıı tamam şimdi annadııımmm o zaman hem ana kucağı hem oto koltuğu alcaz ama ilk başlarda ana kucağını otoya koyabiliriz sonra biraz büyüyünce de oto koltuğunu kullancaz
kuzum ana kucağı denilen şeyi sadece 3-4 ay kullanabiliyorsun bebek hareketlenince hayatta durduramazsın orada
evet kilolara göre yapıyorlar.ben oğluşumunkini hala kullanıyorum
şeyimde koca cıban cıktı geberiommmmmmmmmmmmmmmm

aboooow geçmiş olsun kuzum yaa:teselli:

çok geçmiş olsun insallah sıkıntı olmadan atlatırsın sezeryandan daha cok korkuyorum ben

evet aslında uymasa da olur, önemli olan ismin güzel olması, manası a.s.

biz bulduk galiba cnm büyük ihtimalle Ege koyucaz oğluşumuzun adını opuyorumnanaktan

canım Ege de çok güzel bir isim allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Ege ni

güzel isim canım.biz de daha isim bulamadık, eşim bulduklarımı beğenmiyi.

canım ya üzülme elbet güzel bir isim bulursunuz ortak bir şekilde merak etme sen opuyorumnanaktan

Ben hep normal istiyordum ama birkaç gün önce bende göbek fıtığı çıkınca sanırım sezaryan olmak durumunda kalacağım. Ne diyeyim hayırlısı olsun bakalım:)
geçmiş olsun hayırlısıyla rahat bir doğum olur ben sezeryandan daha çok korkuyorum

canım, benim ilki sezeryan bu da mecbur öyle olacak

canim, ilki sezeryan olunca ikincide olucak diye birsey yok. benim oglumda sezeryanla dunyaya geldi ama ters oldugu icin. doktorum catinda sorun yok, ikinci normal olabilir demisti. tabi bu dedigim yurt disinda. burda biraz da rahatlarina ve paraya bakiyorlar.

bu arada teyzeee olmusum hasta yatarken hbrim olmadı en yakın arkadasım demiştim ya bebek küçük kalmıs die doğmuş Doğa kızımızzz sağlıklıymış drısı basımızaaaa
ohh gözünüz aydın nasıl iyi bebiş değil mi merak ettim bak şimcik
doğumunuz hakkında ne düşünüyorsunuz tercihiniz hangisi
kısmetse normal doğum
İtek nerdesin anacım sen yaa özledik opuyorumnanaktan

geldiiimm kuzum yaaa komşu gacısı geldi rehin aldı.hee yetiştim bak lahana demişsiniz canım zeytinyağlı lahana dolması çekti şimcikcokacimcoook

senin ilk doğum mu kısmetse

geçmiş olsun hayırlısıyla rahat bir doğum olur ben sezeryandan daha çok korkuyorum

canim, korkunun eceler faydasi yok ki. kendini normal veya sezeryan diye sartlandirma. mesela cevremde kendini normal doguma sartlayan herkes sezeryan olmak zorunda kalinca cok zor atlatmislardi, psikolojik olarak hazir olmadiklari icin. hayirlisini dile, ama ikisine de yer ac.a.s.

kızlar ben kaçar babalar günü hediyesi almaya kocişe hade byby

bye bye cnmm

saol cnm iyiymiş ufakmıs birz ama sağlık sorunu yokmusss cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…