canlar ben çıkıyorum haftasonu da gelmem büyük bi ihtimalle pazartesi görüşürüz
minicik canlarıma iyi bakın hepinizi tocaman öpüyorum Şeniz opuyorumnanaktan
yetiştim imdadınıza omo baby var ben ondan kullanıyorum.biraz pahalı ama olsun bizim bıdığın cildi hassas biraz.birde yıkarken asla kendi çamaşırlarınızla karıştırmayınebişim granül matik o dediğim şeyy ama o da makinayı bozuyomuş gııı
30 derecede falan çözünmeden hoop aşağıya inip tıkıyomuş her bi yeri :gitme:
zaten servis demişti sabun kullanmayın sakın deyuuu
o zaman bebe deterjanı mı alcez
sölesin tecrübeli anneler bizee
kuzum ana kucağı denilen şeyi sadece 3-4 ay kullanabiliyorsun bebek hareketlenince hayatta durduramazsın oradahıı tamam şimdi annadııımmm o zaman hem ana kucağı hem oto koltuğu alcaz ama ilk başlarda ana kucağını otoya koyabiliriz sonra biraz büyüyünce de oto koltuğunu kullancaz
evet kilolara göre yapıyorlar.ben oğluşumunkini hala kullanıyorumanacım artık almaya gidince anlatırlar sanaa
ben sormuştum oto koltukları nekaa diye kadın kaç aylık dedi :1shok: daha ben de karın bilem yok :roflol:
daha doğmadı dedim oto koltukları 6 ay mı dei 9 ay mı dedi bişeyden sonra kullanılır dedi
ama chicconun özel bi modeli var dedi onu doğar doğmaz kullanabiliyosun dedi
böle içinde biraz daha küçük bi kısım var orda yatıyo sonradan onu çıkartabiliyosun o aklıma yatmıştı benim
haa bi de bebek arabalarının oto koltuklu olanı vardı ikisi içiçe delikafadulden
şeyimde koca cıban cıktı geberiommmmmmmmmmmmmmmm
canlar ben çıkıyorum haftasonu da gelmem büyük bi ihtimalle pazartesi görüşürüz
minicik canlarıma iyi bakın hepinizi tocaman öpüyorum Şeniz opuyorumnanaktan
gözün aydın canım hayırlı olsun darısı bizlerinde sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucaklamamıza
canım şu adrese bi baksana Çıban Nedir - Tedavisi Nelerdir
çok geçmiş olsun insallah sıkıntı olmadan atlatırsın sezeryandan daha cok korkuyorum bencanim ille uymasi gerekir mi? benim hic oyle takintilarim yoktur. mesela benim oglumun adi Kaan. ikincide erkek olsaydi hic ona uyan bir isim aramazdim. hatta birbirine uyan kardes isimlerini yaraticiliktan uzak buluyorum nedense. tabiki secim sizin.a.s.
ebisce, cok guldurdun beni. nerdeyse 10 sayfadir lahana geyigi donuyor, sen hala lahana diyorsun. cok yasa emi.kaydirigubbakcemile3
canim ille uymasi gerekir mi? benim hic oyle takintilarim yoktur. mesela benim oglumun adi Kaan. ikincide erkek olsaydi hic ona uyan bir isim aramazdim. hatta birbirine uyan kardes isimlerini yaraticiliktan uzak buluyorum nedense. tabiki secim sizin.a.s.
ebisce, cok guldurdun beni. nerdeyse 10 sayfadir lahana geyigi donuyor, sen hala lahana diyorsun. cok yasa emi.kaydirigubbakcemile3
evet aslında uymasa da olur, önemli olan ismin güzel olması, manası a.s.
biz bulduk galiba cnm büyük ihtimalle Ege koyucaz oğluşumuzun adını opuyorumnanaktan
güzel isim canım.biz de daha isim bulamadık, eşim bulduklarımı beğenmiyi.
doğumunuz hakkında ne düşünüyorsunuz tercihiniz hangisi
geçmiş olsun hayırlısıyla rahat bir doğum olur ben sezeryandan daha çok korkuyorumBen hep normal istiyordum ama birkaç gün önce bende göbek fıtığı çıkınca sanırım sezaryan olmak durumunda kalacağım. Ne diyeyim hayırlısı olsun bakalım:)
canım, benim ilki sezeryan bu da mecbur öyle olacak
ohh gözünüz aydın nasıl iyi bebiş değil mi merak ettim bak şimcikbu arada teyzeee olmusum hasta yatarken hbrim olmadı en yakın arkadasım demiştim ya bebek küçük kalmıs die doğmuş Doğa kızımızzz sağlıklıymış drısı basımızaaaa
kısmetse normal doğumdoğumunuz hakkında ne düşünüyorsunuz tercihiniz hangisi
İtek nerdesin anacım sen yaa özledik opuyorumnanaktan
ne alacaksın kıs :jeyyar:kızlar ben kaçar babalar günü hediyesi almaya kocişe hade byby
senin ilk doğum mu kısmetseohh gözünüz aydın nasıl iyi bebiş değil mi merak ettim bak şimcik
kısmetse normal doğum
geldiiimm kuzum yaaa komşu gacısı geldi rehin aldı.hee yetiştim bak lahana demişsiniz canım zeytinyağlı lahana dolması çekti şimcikcokacimcoook
geçmiş olsun hayırlısıyla rahat bir doğum olur ben sezeryandan daha çok korkuyorum
kızlar ben kaçar babalar günü hediyesi almaya kocişe hade byby
ohh gözünüz aydın nasıl iyi bebiş değil mi merak ettim bak şimcik
kısmetse normal doğum
geldiiimm kuzum yaaa komşu gacısı geldi rehin aldı.hee yetiştim bak lahana demişsiniz canım zeytinyağlı lahana dolması çekti şimcikcokacimcoook
geçmiş olsun hayırlısıyla rahat bir doğum olur ben sezeryandan daha çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?