2009 Kasm Anneleri

bu arada teyzeee olmusum hasta yatarken hbrim olmadı en yakın arkadasım demiştim ya bebek küçük kalmıs die doğmuş Doğa kızımızzz sağlıklıymış drısı basımızaaaa

uleynnnn kızı olacaklarrr benim oğlumdan tırssınlarrrrrr saldıray yapcem onu haha
alla alaaa alaaa saldıray gelıyorrr soh haşin bir isim hımm güzel degısık opuyorumnanaktan

ıkinci isim listemiz şöyle şimdilik:)

ıpek
ıdil
Duru
ızgi: ıyi güzel adaletli
ıyem: Güzellik
Nil:
Öykü
Özge
Rana
Rüya
Sena
Seza
Şule
Tara
Azra
Mina
Rana
Işık
ımge: Zihinde tasarlanan/ düş hayal gibi gerçekleşmesi özlenen şey
Işın: Bir ışık kaynagından çıkan ışık demeti
Alin
Alya Gökyüzü
Nisa

ay cnm gecermi dersin cok beterim yaaa saol bitanemmm
geçer gülüm bende çocukluğumdan beri çıban hiç eksik olmaz annem hep lahana sarardı çok iyi geliyo
hay yarebbiimm daha neler öğreneceyüük bu ebisce garusundan
bilmediği de yok maşallah :tomato:
maaşşallah tabe bana komple karıyım kızım bennn her halttan habarım var nann.
kara lahanamii sarip yaticak? tobe tobe, daha neler duyucam.kaydirigubbakcemile3
efet cicimm tecrübeyle sabittir
he valla kaydirigubbakcemile3 lokman hekim :roflol:
naniknanik

bu arada teyzeee olmusum hasta yatarken hbrim olmadı en yakın arkadasım demiştim ya bebek küçük kalmıs die doğmuş Doğa kızımızzz sağlıklıymış drısı basımızaaaa

gözün aydın canım hayırlı olsun darısı bizlerinde sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucaklamamıza
canım şu adrese bi baksana Çıban Nedir - Tedavisi Nelerdir

canlar ben çıkıyorum haftasonu da gelmem büyük bi ihtimalle pazartesi görüşürüz
minicik canlarıma iyi bakın hepinizi tocaman öpüyorum Şeniz opuyorumnanaktan

ege ismi çok güzel. benim büyük oğlumun adı emre, ona uygun isimler istiyorum ama işte eşime beğendiremedim
canim ille uymasi gerekir mi? benim hic oyle takintilarim yoktur. mesela benim oglumun adi Kaan. ikincide erkek olsaydi hic ona uyan bir isim aramazdim. hatta birbirine uyan kardes isimlerini yaraticiliktan uzak buluyorum nedense. tabiki secim sizin.a.s.

geçer gülüm bende çocukluğumdan beri çıban hiç eksik olmaz annem hep lahana sarardı çok iyi geliyo

ebisce, cok guldurdun beni. nerdeyse 10 sayfadir lahana geyigi donuyor, sen hala lahana diyorsun. cok yasa emi.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…