cok guzel bir isim canim. adi gibi duru bir kizin olur insallah.
inşallah canım opuyorumnanaktan
duru sositososito cok güzellll
opuyorumnanaktan ayy çok teşekkür ederim ya
ya evet çok güzel bir isim bende çok beğeniyorum Duru yu hem etrafımdada yok hiç kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Karakızzz Duru ismi bizimde listemizde var ama biz ikinci isim olarak düşünüyoruz eşim 2 isim diye tutturduda, ilk isme daha evlenmeden vermiştik kararımızı:)
alla alaaa alaaa saldıray gelıyorrr soh haşin bir isim hımm güzel degısık opuyorumnanaktanuleynnnn kızı olacaklarrr benim oğlumdan tırssınlarrrrrr saldıray yapcem onu haha
acıtasyon haaa :jeyyar:acıoooo kocm gelsin die bekliommm cnmmm
büyük konusmamak lazımmm kork işteeeeeee korkkkkkkkkkkkkkkkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benım oglumdan da korkun isimsiz yavrumdan :1shok:
bu arada teyzeee olmusum hasta yatarken hbrim olmadı en yakın arkadasım demiştim ya bebek küçük kalmıs die doğmuş Doğa kızımızzz sağlıklıymış drısı basımızaaaa
alla alaaa alaaa saldıray gelıyorrr soh haşin bir isim hımm güzel degısık opuyorumnanaktan
acıtasyon haaa :jeyyar:
benım oglumdan da korkun isimsiz yavrumdan :1shok:
kızım deliii nbenim oğlanında ismi yok saldıraymı koycam sandın delüüüüüüüüüüüüüüü
biz bulduk galiba cnm büyük ihtimalle Ege koyucaz oğluşumuzun adını opuyorumnanaktan
hadi gozunuz aydin. cok guzel bir haber, cok sevindim.opuyorumnanaktan
geçer gülüm bende çocukluğumdan beri çıban hiç eksik olmaz annem hep lahana sarardı çok iyi geliyoay cnm gecermi dersin cok beterim yaaa saol bitanemmm
maaşşallah tabe bana komple karıyım kızım bennn her halttan habarım var nann.hay yarebbiimm daha neler öğreneceyüük bu ebisce garusundan
bilmediği de yok maşallah :tomato:
efet cicimm tecrübeyle sabittirkara lahanamii sarip yaticak? tobe tobe, daha neler duyucam.kaydirigubbakcemile3
naniknanikhe valla kaydirigubbakcemile3 lokman hekim :roflol:
bacım sen bana bakarsan bu sade lahana ve domatesle olmas ya cok sade oldu ıcıne taze sovan ve zeytın yagı tuz da atalım bence delikafadulden[/QUOTE) oldu canım kısır yapalım istersen yarın öbür gün başınıza gelirse gelmeyin ne edecem aman bi çare diye :1closedeyes:
bu arada teyzeee olmusum hasta yatarken hbrim olmadı en yakın arkadasım demiştim ya bebek küçük kalmıs die doğmuş Doğa kızımızzz sağlıklıymış drısı basımızaaaa
geçer gülüm bende çocukluğumdan beri çıban hiç eksik olmaz annem hep lahana sarardı çok iyi geliyo
maaşşallah tabe bana komple karıyım kızım bennn her halttan habarım var nann.
efet cicimm tecrübeyle sabittir
naniknanik
bacım sen bana bakarsan bu sade lahana ve domatesle olmas ya cok sade oldu ıcıne taze sovan ve zeytın yagı tuz da atalım bence delikafadulden[/QUOTE) oldu canım kısır yapalım istersen yarın öbür gün başınıza gelirse gelmeyin ne edecem aman bi çare diye :1closedeyes:
anaam ebisceem ben seni destekledim ya kııı dene dedim bi bildiği vardır dedim aşkolsun yaav..
geçer gülüm bende çocukluğumdan beri çıban hiç eksik olmaz annem hep lahana sarardı çok iyi geliyo
maaşşallah tabe bana komple karıyım kızım bennn her halttan habarım var nann.
efet cicimm tecrübeyle sabittir
naniknanik
inşşş gecer cnmmmm bebeğe zarar verirm aceppp
saol bebeğimmmmmohh şükürler olsun cnm,allah analı babalı büyütsün.
en ilkel olanını isitommmm normal doğumdoğumunuz hakkında ne düşünüyorsunuz tercihiniz hangisi
allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza inşallah a.s.
amin cnm saolll
gözün aydın canım hayırlı olsun darısı bizlerinde sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucaklamamıza
canım şu adrese bi baksana Çıban Nedir - Tedavisi Nelerdir
doğumunuz hakkında ne düşünüyorsunuz tercihiniz hangisi
canlar ben çıkıyorum haftasonu da gelmem büyük bi ihtimalle pazartesi görüşürüz
minicik canlarıma iyi bakın hepinizi tocaman öpüyorum Şeniz opuyorumnanaktan
canim ille uymasi gerekir mi? benim hic oyle takintilarim yoktur. mesela benim oglumun adi Kaan. ikincide erkek olsaydi hic ona uyan bir isim aramazdim. hatta birbirine uyan kardes isimlerini yaraticiliktan uzak buluyorum nedense. tabiki secim sizin.a.s.ege ismi çok güzel. benim büyük oğlumun adı emre, ona uygun isimler istiyorum ama işte eşime beğendiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?