2009 Kasm Anneleri

hoşgeldın tatlımmm anam kızlar listeye bir kişi daha eklendı kasım anaları kaç kişi,bitane daha prens gelıyo hayırlısı olsun tatlım.sağlıkla gelsinler....:CüvCüv:

zeytinim ben buradayım bu gacılar kesin evde benim gibi çalışan yok bugün sanursam uyuyorlardır ...bende dün geç uyudum uykum var hala...nasılsın cnm?

kızlaaaaaaaar nasılsınız.bugün kimsecikler yok.bende kalkıp evi toparlayacam ama tembellik yapıyoooooom.ühüüüüüüüüüü bi haftam kaldı bu ev nasıl taşıncak yaaaaaaaaaamafoldumben

Slm kızlar günaydıııın opuyorumnanaktan
canım boşver bzoma moralini bebiş sağlıklı olsun kilolar verilir hemen.oohh maşallah bizimki daha uyutmıcak kadar olmadı kaydirigubbakcemile3 ama kıpır kıpır tabii

kızlaaaaaaaar nasılsınız.bugün kimsecikler yok.bende kalkıp evi toparlayacam ama tembellik yapıyoooooom.ühüüüüüüüüüü bi haftam kaldı bu ev nasıl taşıncak yaaaaaaaaaamafoldumben

slm dilmuh,iyidir valla cnm bende ölcem sıcaktan valla.
Toplanır cnm olmaz bişe,şirket taşımıcakmı şekerim?

zeytinim ben buradayım bu gacılar kesin evde benim gibi çalışan yok bugün sanursam uyuyorlardır ...bende dün geç uyudum uykum var hala...nasılsın cnm?

Günaydın mavicim,çalışanlarda uyuyo ev hanımlarıda baksana kaydirigubbakcemile3.
havada sıcak dahada uykulu yapar seni cnm soğuk bişeyler iç.

yok be zeytinim işten çıkınca ki 1 de çıkacam o saatte kadar birşeycigim kalmaz 1 buçukta ayrıntılı ultrasona girecem bebişimi görcem..sonrada biraz turlarız kızılayda ablam falan var..dmek senin ablanın kınası var hadi bgakalım kolay gelsin iyi eglen fotorlarını bekliyorum ..benim ablamında 1 ya kadar sonra nikahı olacak biizde o zman eglencez inşallah..

slm dilmuh,iyidir valla cnm bende ölcem sıcaktan valla.
Toplanır cnm olmaz bişe,şirket taşımıcakmı şekerim?

valla kociş bişeyler ayarlıyodu şirket gibi bişey herhal.gelip evden kamyonla alıyolarmış sonra ambarlarda tıra yükleniyomuş.hiiiiiiiiiç mantıklı gemedi bana ama son günlerde kociş barut gibi bende saldım herşeyi uğraşamıyom valla.

valla klima açık ama sanki üflemiyor gibi yani benim tarafa çok gelmiyor nasıl yandım burada anlatamam daraldım valla..off çok sıcak bşrazdan limonata yapayım kendime sogukçana birazda kitap okuyayım makyajımı yapayım bebişimi görmeye gidecez biraz bakımlı gideyim kızıma çoktandır kendimi saldım valla canım bir şey yapmak istemiyordu..

Hoşgeldin ahmelege buyrunnnnnnnnn,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm oğlanların atağı devam ediyorkaydirigubbakcemile3

neyse cnm boşver sen halletsin bakalım kocişin.Ama o iş biraz zor olur yaa direk bi taşıma şirketi olsaymış iyiymiş.

Ayy canım benide dr.a giderken bi görsen saçıma fön bile çektiriyorum :roflol: kociş dio dr.a değil düğüne gidioz sanki ama olsun bakımlı olmak iyidir :roflol:

neyse cnm boşver sen halletsin bakalım kocişin.Ama o iş biraz zor olur yaa direk bi taşıma şirketi olsaymış iyiymiş.

aman valla herşeye sinirlenir oldu bende hiiiiiiiç uğraşmıyom.bencede zor iş ama ben dedim saçma bu eğer öyle olacaksa sen adamların peşinden gitcen sürekli diye.ama bu şirkette her şehirde deposu varmış.şimdi biz ev bulamadık ya vanda biz gidince bulamazsak eşyalar depoda durcak bulana kadar.o kadar zorki bu tayin işi vanda hiç kimsemiz yok ev bulamadık netten baktık bilmiyom hayırlısı artık

günaydın dilmuhcum. allah kolaylık versin sana ev taşımak zor iş. bu arada görümcenin seninle gelip gelmiceği belli oldu mu?

canım allah tamamına erdirsin:Saruboceq: walla bende bende bugün 17+6 yım ama ben hala hissedemiyorum bişey. bence şikayet etme o pıt pıtlardan. biz dört gözle bekliyoruz o pıt pıtların olmasını:1shok:

günaydın dilmuhcum. allah kolaylık versin sana ev taşımak zor iş. bu arada görümcenin seninle gelip gelmiceği belli oldu mu?
sağol canım zor valla.görümce konusunuda kociş hiç bahsetmiyo bende bişey demiyom bakalım ne olcak ama hiç bir gelişme yok bende merak içindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…