merhaba herkese. Ben burayı yenİ keŞfettİm.
17.haftam bugÜn bİttİ. Tahmİnİ d.t:27 kasım
4 yaŞında bİr oĞlum var.gÖnlÜmÜz kızdan yanaydı ama geÇen hafta bununda erkek olduĞunu ÖĞrendİm.herkese hayırlı hamİlelİkler ve doĞum dİlİyorum.
zeytinim ben buradayım bu gacılar kesin evde benim gibi çalışan yok bugün sanursam uyuyorlardır ...bende dün geç uyudum uykum var hala...nasılsın cnm?
slm kızlar....
19.haftama girdim.
ama fazlasıyla kg aldım.
o yüzden moralim bozuluyo...
benim bebiş çok oynuyo,kendini çok hissettiriyo 4 5 gündür.
sizde de öyle mi...
geçen gece zor uyudum pıt pıt....gamyoncuiremsu
kızlaaaaaaaar nasılsınız.bugün kimsecikler yok.bende kalkıp evi toparlayacam ama tembellik yapıyoooooom.ühüüüüüüüüüü bi haftam kaldı bu ev nasıl taşıncak yaaaaaaaaaamafoldumben
zeytinim ben buradayım bu gacılar kesin evde benim gibi çalışan yok bugün sanursam uyuyorlardır ...bende dün geç uyudum uykum var hala...nasılsın cnm?
slm dilmuh,iyidir valla cnm bende ölcem sıcaktan valla.
Toplanır cnm olmaz bişe,şirket taşımıcakmı şekerim?
merhaba herkese. Ben burayı yenİ keŞfettİm.
17.haftam bugÜn bİttİ. Tahmİnİ d.t:27 kasım
4 yaŞında bİr oĞlum var.gÖnlÜmÜz kızdan yanaydı ama geÇen hafta bununda erkek olduĞunu ÖĞrendİm.herkese hayırlı hamİlelİkler ve doĞum dİlİyorum.
valla kociş bişeyler ayarlıyodu şirket gibi bişey herhal.gelip evden kamyonla alıyolarmış sonra ambarlarda tıra yükleniyomuş.hiiiiiiiiiç mantıklı gemedi bana ama son günlerde kociş barut gibi bende saldım herşeyi uğraşamıyom valla.
valla klima açık ama sanki üflemiyor gibi yani benim tarafa çok gelmiyor nasıl yandım burada anlatamam daraldım valla..off çok sıcak bşrazdan limonata yapayım kendime sogukçana birazda kitap okuyayım makyajımı yapayım bebişimi görmeye gidecez biraz bakımlı gideyim kızıma çoktandır kendimi saldım valla canım bir şey yapmak istemiyordu..
neyse cnm boşver sen halletsin bakalım kocişin.Ama o iş biraz zor olur yaa direk bi taşıma şirketi olsaymış iyiymiş.
kızlaaaaaaaar nasılsınız.bugün kimsecikler yok.bende kalkıp evi toparlayacam ama tembellik yapıyoooooom.ühüüüüüüüüüü bi haftam kaldı bu ev nasıl taşıncak yaaaaaaaaaamafoldumben
slm kızlar....
19.haftama girdim.
ama fazlasıyla kg aldım.
o yüzden moralim bozuluyo...
benim bebiş çok oynuyo,kendini çok hissettiriyo 4 5 gündür.
sizde de öyle mi...
geçen gece zor uyudum pıt pıt....gamyoncuiremsu
sağol canım zor valla.görümce konusunuda kociş hiç bahsetmiyo bende bişey demiyom bakalım ne olcak ama hiç bir gelişme yok bende merak içindeyim.günaydın dilmuhcum. allah kolaylık versin sana ev taşımak zor iş. bu arada görümcenin seninle gelip gelmiceği belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?