ayy kuzum onlar çok iyi oluyor yaa gelip evi topluyorlar birde ne nereye yerleştirilecekse oraya koyuyorlar.biz taşınırken öle yaptık çok rahat oldu wallavalla kociş bişeyler ayarlıyodu şirket gibi bişey herhal.gelip evden kamyonla alıyolarmış sonra ambarlarda tıra yükleniyomuş.hiiiiiiiiiç mantıklı gemedi bana ama son günlerde kociş barut gibi bende saldım herşeyi uğraşamıyom valla.
sağol canım zor valla.görümce konusunuda kociş hiç bahsetmiyo bende bişey demiyom bakalım ne olcak ama hiç bir gelişme yok bende merak içindeyim.
ayy kuzum onlar çok iyi oluyor yaa gelip evi topluyorlar birde ne nereye yerleştirilecekse oraya koyuyorlar.biz taşınırken öle yaptık çok rahat oldu walla
oooo konu açılmıyorsa bitmiştir bu işzemuszemuszemuszemus
bana kirletme demeyin yaaaa yarın ev eski haline dönecek onu biliyorum:sinifsinif:hoşgeldinn kuzucuum hadi güle güle kirlen
hadi bakalım inşallah bitmiştir ve gelmez.
gıııııı biz bu eve taşınırken bizde o şirketlerle getirdik eşyaları.herşeyi kırmışlar.bide gösteriyoz ne nereye diye adamlar kafalarına göre yaapıyo ve evin taşınması saatler sürmüştü bide okadar para vermiştik.bu biraz daha iyi ya taaaa van için
kızlar bugün çıkıp kocişe babalar günü hediyesi alcamda sizce traş seti varya nasıl iyi dimi ya.hangi marka alsam hiç anlamam.
aman valla herşeye sinirlenir oldu bende hiiiiiiiç uğraşmıyom.bencede zor iş ama ben dedim saçma bu eğer öyle olacaksa sen adamların peşinden gitcen sürekli diye.ama bu şirkette her şehirde deposu varmış.şimdi biz ev bulamadık ya vanda biz gidince bulamazsak eşyalar depoda durcak bulana kadar.o kadar zorki bu tayin işi vanda hiç kimsemiz yok ev bulamadık netten baktık bilmiyom hayırlısı artık
kızlar bugün çıkıp kocişe babalar günü hediyesi alcamda sizce traş seti varya nasıl iyi dimi ya.hangi marka alsam hiç anlamam.
canım allah tamamına erdirsin:Saruboceq: walla bende bende bugün 17+6 yım ama ben hala hissedemiyorum bişey. bence şikayet etme o pıt pıtlardan. biz dört gözle bekliyoruz o pıt pıtların olmasını:1shok:
bana kirletme demeyin yaaaa yarın ev eski haline dönecek onu biliyorum:sinifsinif:
yok bizimkinde bi sorun yoktu inş eşyalarına birşey olmadan gidersiniz:Saruboceq:
philips güzel canım tavsiye ederim hani başlığı böle yuvarlak olan varya ondan.
tatil yaa uyuyodur belkim gacııı
cnm sakın netten falan ev bulmayın.ben marmarise gelceğimizde netten bir sürü ev buldum birgün içinde gelip baktık,böyle bişey olamaz yaa kesinlikle yalan oluyo bütün resimler.gözünle görmeden sakın ev tutayım deme.
bizimkide braun kullanıyo cnm.İçine bi jel var onu alıp koyuyo benim kocişin cildi çok hassas sadece ıonu kullanabiliyo.Bende kapri aldım yaa kocişime.
Dilmuh buradamısın????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?