bugün 20 haftya geçmiş bulunuyorum c.tesi doktor demiştide valla sürtünür ittirir gibi hareketler hisssettim yani bagırsak hareketi gibi degildi.. bu arada.c.tesi ayrıntılı ultrsaona gittik her şeyi tam yerinde ne eksigi ne fazlası var bebegimin nasıl bir görüntüydü anlatamam ilk defa bu kadar net gördüm bebegimi. burnu küçüktü kuzumun ....250 gram 21 cm boyu varmış uzun boylumu olacak minigim keyif yapıyordu bir ara ellerini başının arkasına atmış ..duurm böyle alışverişe başlayabilirsiniz herşey güzel gidiyor dedi aman maşşallahı olsunda kuzumun...
sizede mutlu yıllar canikom ömür boyu bebişlerinizle beraber geçirmeniz
birbirinizden hiçç ayrılmamanız dileğiyle zemuszemus
ya kızlar alışverişe başladınızmı bebişler için ben henüz bişi almadım listemi yapsak acaba neler alacağımıza dair yada daha erkenmi liste için yetiştirebilirmiyiz 4 ayda herşeylerini ay kafam allak bullak oldu
oh mavişim maşallah diyelim sana ne güzel ya benim ayrıntlı için daha çok var uf anca sıra ayarlandı o da tam 23.haftanın sonu yani aslında geç biraz ama napem anca o gunu bulduk
Kızlaaar günaydıın herkesee opuyorumnanaktan
Mavideniz cnm gözün aydınne güzel herşey yolundaymış,
Cerincim allah nicee 50 yılları göstersin şekercim,
Meyzey seninde doğum günü kutlu olsun....hihoyyyt
cerin ve mevzey ikinizi de tebrik ederim... Nice mutlu ve sağlıklı yıllara ve beraberliklere a.s.[/QUO
SAOL CINIIMMMMMMMMM Şeniz
Kızlar bugün benim doğum günüm 28 yaşıma girdim yaaaa en güzel tarafı anesinin gülüne kavuşacak olmam 28 yıl geçmesi gerekiomuş neyse hayırlısıyla gelsinde neyse harkese günaydınnnn
günaydın canımm
iyi dileklerin için çok saol canımm
sen napyonn annecin yanında mı hala daha dorusu hala temüzlük mi yapiy kadıncazz kaydirigubbakcemile3
benim anacım da haftasonu geldi 2 gün evi temizledi canım anneler yaaa :asigim:
Cerin cnm sen söle bana,
şimdi senin normalde girdiğin ultrason nasıl bişeykii?
valla canım al bendede o kadar,şu listeyi acaba bi topic açarakmı yapsak.Tecrübeli annelerde bize yardım etse..
tatlım normalde girdiğim normal doktorun odasında olan ultrason ne sordun annayamadım falla :kedi:
23 temmuzda randevu aldığım da 2.düzey ultrason olcek kısmetse
bur arada cerin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun mevzeyim dogum günün kutlu olsun...bende sabahtan beri sarhoş gibiyim bulantı ilacı aldım uyku yaptı sersem gibi oldum hala kendime gelemedim..
Kızlar bugün benim doğum günüm 28 yaşıma girdim yaaaa en güzel tarafı anesinin gülüne kavuşacak olmam 28 yıl geçmesi gerekiomuş neyse hayırlısıyla gelsinde neyse harkese günaydınnnn
ayy kıslarr biliyonus muu bugun bizim evlilik yıldönümümüzzzz zemuszemus opuyorumnanaktan :asigim:
bugün 20 haftya geçmiş bulunuyorum c.tesi doktor demiştide valla sürtünür ittirir gibi hareketler hisssettim yani bagırsak hareketi gibi degildi.. bu arada.c.tesi ayrıntılı ultrsaona gittik her şeyi tam yerinde ne eksigi ne fazlası var bebegimin nasıl bir görüntüydü anlatamam ilk defa bu kadar net gördüm bebegimi. burnu küçüktü kuzumun ....250 gram 21 cm boyu varmış uzun boylumu olacak minigim keyif yapıyordu bir ara ellerini başının arkasına atmış ..duurm böyle alışverişe başlayabilirsiniz herşey güzel gidiyor dedi aman maşşallahı olsunda kuzumun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?