2009 Kasm Anneleri

gözün aydın canım maşallah tabi en rahat yerde keyif yapmazmı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etmiş

Kızlaaar günaydıın herkesee opuyorumnanaktan
Mavideniz cnm gözün aydın ne güzel herşey yolundaymış,
Cerincim allah nicee 50 yılları göstersin şekercim,
Meyzey seninde doğum günü kutlu olsun....hihoyyyt

valla canım al bendede o kadar,şu listeyi acaba bi topic açarakmı yapsak.Tecrübeli annelerde bize yardım etse..

sgumus ve mureda sagolsun canlarım ..rabbim saglılkla gelemlerinide nasip etsin..sırada şeker testi var oda sanırım 4 5 hafta falan sonra var gerçi daha ...

günaydın canımm
iyi dileklerin için çok saol canımm
sen napyonn annecin yanında mı hala daha dorusu hala temüzlük mi yapiy kadıncazz kaydirigubbakcemile3
benim anacım da haftasonu geldi 2 gün evi temizledi canım anneler yaaa :asigim:

Selam bayanlar, bende allah nasip ederse sizler gibi Kasım annesi olacağım.
Aranızda Ankaradan olan var mı ? Ankarada hangi doktora gidiyorsanız paylaşırsanız sevinirim.

bur arada cerin evlilik yıldönümünüz kutlu olsun mevzeyim dogum günün kutlu olsun...bende sabahtan beri sarhoş gibiyim bulantı ilacı aldım uyku yaptı sersem gibi oldum hala kendime gelemedim..

Burdalar cnmcım hala.ve annemde nonstop devam ediyor.şimdi kahvaltı hazırlıyo bi yandanda sıralıyo neler yapcağını,(aspiratör ciflencek,koltuk yüzleri yıkancak vb..) :roflol:sözde tatile geldi anacım ama huyu böle duramıyo.
Bide senede 1-2 kere geliyo yaa ondan.
Senin anacığınında ellerine sağlık şekerim olmasalar napardık yaa.

Cerin cnm sen söle bana,
şimdi senin normalde girdiğin ultrason nasıl bişeykii?

tatlım normalde girdiğim normal doktorun odasında olan ultrason ne sordun annayamadım falla :kedi:

23 temmuzda randevu aldığım da 2.düzey ultrason olcek kısmetse

tatlım normalde girdiğim normal doktorun odasında olan ultrason ne sordun annayamadım falla :kedi:

23 temmuzda randevu aldığım da 2.düzey ultrason olcek kısmetse

Ayy sekerim ben doğru soramadım.Yani bebişi nasıl gösteriyo,siyah beyaz falanmı,görüntü net değilmi?benimki ayrıntılıdan bahsetmedi ondan soruyom.

Kızlar bugün benim doğum günüm 28 yaşıma girdim yaaaa en güzel tarafı anesinin gülüne kavuşacak olmam 28 yıl geçmesi gerekiomuş neyse hayırlısıyla gelsinde neyse harkese günaydınnnn

İyiki doğdun mevzeyimm çok tbrk ederim canım Nice yıllara inşallah.. opuyorumnanaktan
ayy kıslarr biliyonus muu bugun bizim evlilik yıldönümümüzzzz zemuszemus opuyorumnanaktan :asigim:

cerincimm tebrik ederim tatlım senide bir ömür mutluluklar diliyorum..50 yıllara inşallahh opuyorumnanaktan

Mavişim gözün aydın tatlım seninde Allaha emanet kuzucun ikinize maşallah diyelimopuyorumnanaktan

Hepinize iyi haftalarrr tatlı anneler ve tatlıları ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…