2009 Kasm Anneleri

Canım sabah 10 gıbı gebelık polıklınıgıne randevu aldım
yarın saat 15.00 e randevu aldım.
perınotolojiye burdan sevk yazıolarmıs.
bakalım yarın ne dıcekler.

kızlar benim ayağımın altı ağırıyor geceleri üstüne basamıyorum çokta gezen biri değilim normalmidir acaba bilginiz var mı

cerencim benim de evlilik yıl dönümüm 22 kasım en güzel yanı bebişimin tahmini doğum tarihi

aa ne kaaa güzel inş o gün doğar sağlıklı sıhhatli bundan daha guzel bi hediye olamaz heralde :)

benimde kocişin doğum gunu 10 kasım belki diom bebişim babasının doğduğu gun gelir dunyaya opuyorumnanaktan

ebişşş hoşgeldin yawrııımmmmmmmmmmm naparsınnn
yaa kartanesi nerde gıııı biliyon mu özledim danayı beeeeeeeeeee :gitme:

ay bu arada nehiriver nerde kıs ona bi teşekkür etcemm
ben babalar gununde hediye duşunmuyodum çunku kocişim anneler gununde bişi yapmadıı sora nehir dediki hediye aldım paket yaptım bide not koydum bebişten babasına die onu gördüm gaza geldim bende yaptım nehirin yazdığı notuda birebir çaldım heheh ama kociş bi duygulandı bi sevindi anlatamammm opuyorumnanaktan t-shirt almıştım bütün gün babalar gunu lafını duydukça bi t-shirtu bide karnımı öptü durdu heheh

kızlar ya, dun tuvalete girmiştim çok afedersiniz büyük abdest için, silince kağıda çok açık pembe kan geldi. temiz bir kağıtla önden sildim gelmedi yani vajinadan gelmediğine eminim. zaten tekrar etmedi. bugün doktora ilaç yazdırmaya gidicem, gidince anlatıcam durumu ama çok korktum ya. senağlama

anaaam tek hırsız ben değilmişim :roflol::roflol: bende nehirden duydumdu yaa,kapri almıştım kocişime içine yazdım not 'babacığım babalar günün kutlu olsun seneye inşallah kucağında olacağım oğluşun Ege'diye ağladı benim kocişim :roflol: kıyamam ben onaa notuda aldı aynamızın önüne yapıştırdı..

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

ayy kıslarr biliyonus muu bugun bizim evlilik yıldönümümüzzzz zemuszemus opuyorumnanaktan :asigim:

canım kocişin ve bebişinle sağlıklı mutlu niceeeeeeeee senelere
Kızlar bugün benim doğum günüm 28 yaşıma girdim yaaaa en güzel tarafı anesinin gülüne kavuşacak olmam 28 yıl geçmesi gerekiomuş neyse hayırlısıyla gelsinde neyse harkese günaydınnnn

iyiki doğdun canım.kociş ve bebişle uzun senelereeeeeeee
sgumus ve mureda sagolsun canlarım ..rabbim saglılkla gelemlerinide nasip etsin..sırada şeker testi var oda sanırım 4 5 hafta falan sonra var gerçi daha ...

gıııııııı benim bu perşembe hem ayrıntılı hem şeker yüklemesi var.ayyyyyyyyy erkenmi bilemedim ama neyse gitmeden yapcak doktorum

fıstığım basurun varmı.eğer varsa ondan olmuştur

wannacım sivilce falan olmasın aynı şeyi bende yaşadım da aklım gidiyodu yine kanamam başladı diye ama bi baktım çok munasebetsiz bi yere konuşlanmış sivilce gerizekalısı lmaz:
yada basur falan olmasın kıs ?

Hayırlı haberle gel inşallah cnım.Birşey olmadığı ortada zaten ama tedbir senden..Korkma cnm haklısın ilk gördüğünde insan elinde değil ama kabızlık oluyor basur oluyor vsvsvs bir sürü sebep olabiliyor aşırı kanama olmadığı sürece sorun yok diyorlar..Allahımda korusun seni ve bebişinide..

wanna anlık bişey olabilir cnm bence,ben çok acı yersem bendede oluyo..sorarsın yinede dr.a tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…