günaydın tatlımmmm
perinatolojiden randevuyu 2.düzey ultrason için mi almaya çalışıyosun canım?
benim arkadaşım şu an orda görevli dr ama dedi ki hiçççççççççç yer yok dedi önümüzdeki 2 ay full dolu bana zorla şerle rica minnet randevu aldı teee 23 temmuza düşün yani sen bu şartlarda biraz zor alırsın gibi gelio
Ayy sekerim ben doğru soramadım.Yani bebişi nasıl gösteriyo,siyah beyaz falanmı,görüntü net değilmi?benimki ayrıntılıdan bahsetmedi ondan soruyom.
canım normal siyah olandan ama o cihazdan diil bu ayrıntılıyı yapacak kişi önemli
ooooo bu arada maşallah banaabugün 5.ayımı doldurmuşum hihoyyythihoyyyt
Daha dün gibi bee ne çabuk geçmiş ..
cerencim benim de evlilik yıl dönümüm 22 kasım en güzel yanı bebişimin tahmini doğum tarihi
bende bendehihoyyythihoyyythihoyyyt
ay bu arada nehiriver nerde kıs ona bi teşekkür etcemm
ben babalar gununde hediye duşunmuyodum çunku kocişim anneler gununde bişi yapmadıı sora nehir dediki hediye aldım paket yaptım bide not koydum bebişten babasına die onu gördüm gaza geldim bende yaptım nehirin yazdığı notuda birebir çaldım heheh ama kociş bi duygulandı bi sevindi anlatamammm opuyorumnanaktan t-shirt almıştım bütün gün babalar gunu lafını duydukça bi t-shirtu bide karnımı öptü durdu heheh
ebişşş hoşgeldin yawrııımmmmmmmmmmm naparsınnn
yaa kartanesi nerde gıııı biliyon mu özledim danayı beeeeeeeeeee :gitme:
ayy kıslarr biliyonus muu bugun bizim evlilik yıldönümümüzzzz zemuszemus opuyorumnanaktan :asigim:
Kızlar bugün benim doğum günüm 28 yaşıma girdim yaaaa en güzel tarafı anesinin gülüne kavuşacak olmam 28 yıl geçmesi gerekiomuş neyse hayırlısıyla gelsinde neyse harkese günaydınnnn
sgumus ve mureda sagolsun canlarım ..rabbim saglılkla gelemlerinide nasip etsin..sırada şeker testi var oda sanırım 4 5 hafta falan sonra var gerçi daha ...
kızlar ya, dun tuvalete girmiştim çok afedersiniz büyük abdest için, silince kağıda çok açık pembe kan geldi. temiz bir kağıtla önden sildim gelmedi yani vajinadan gelmediğine eminim. zaten tekrar etmedi. bugün doktora ilaç yazdırmaya gidicem, gidince anlatıcam durumu ama çok korktum ya. senağlama
kızlar ya, dun tuvalete girmiştim çok afedersiniz büyük abdest için, silince kağıda çok açık pembe kan geldi. temiz bir kağıtla önden sildim gelmedi yani vajinadan gelmediğine eminim. zaten tekrar etmedi. bugün doktora ilaç yazdırmaya gidicem, gidince anlatıcam durumu ama çok korktum ya. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?