fıstığım basurun varmı.eğer varsa ondan olmuştur
wannacım sivilce falan olmasın aynı şeyi bende yaşadım da aklım gidiyodu yine kanamam başladı diye ama bi baktım çok munasebetsiz bi yere konuşlanmış sivilce gerizekalısılmaz:
yada basur falan olmasın kıs ?
Hayırlı haberle gel inşallah cnım.Birşey olmadığı ortada zaten ama tedbir senden..Korkma cnm haklısın ilk gördüğünde insan elinde değil ama kabızlık oluyor basur oluyor vsvsvs bir sürü sebep olabiliyor aşırı kanama olmadığı sürece sorun yok diyorlar..Allahımda korusun seni ve bebişinide..
wanna anlık bişey olabilir cnm bence,ben çok acı yersem bendede oluyo..sorarsın yinede dr.a tabi
anaaam tek hırsız ben değilmişim :roflol::roflol: bende nehirden duydumdu yaa,kapri almıştım kocişime içine yazdım not 'babacığım babalar günün kutlu olsun seneye inşallah kucağında olacağım oğluşun Ege'diye ağladı benim kocişim :roflol: kıyamam ben onaa notuda aldı aynamızın önüne yapıştırdı..
,dilmuhh saol tatlımm
hoşgeldinnnnnn napıyon kıs belli oldumu ilçe durumu ?????????
günayydıın dilmuhh hoşgeldiin a.s.
,
hoşbulduuuuuuuuuk.heyoooooooo belli oldu çok şükürki sonunda.merkez çıktı bacım.bu hafta cumaya kadar yanınızdayım donra gidip neti iptal ettircem ühüüüüüüü konuşamayacaz bay bi süre.cumartesi yada pazarda gidiytom ben vanıma:gitme:
hoşbulduk bacım
hadi bakalım hayırlısı cnm inşallah orayada çabuak alışırsın.baya görüşemicez öyleysee ordada ev bulup bağlanana kadar anaaam özleriz biz seni yaa :gitme: ara sıra biyerlerden durumunu yazarsın.
aaaaaa sağol bitanem bende sizi çooook özleyecem.gerçi eve geçin ilk işimden bizi interneti bağlatmak olcak ama yinede ben biyerlerden girerim.
kızlar kafayı yiycem ben iki gündür.bu 20lik dişim tamamen çürümüş sadece kökü kalmış şimdide kenarı dilimi kesiyoooo deli olcam ya offfffffffffff
ayy geçmiş olsun cnm diş ağrısı inanaılmaz zordurr.bi dişçiye gösterebilirsin,doktorundan fikir alıp müdahale yapıyorlar,bi arkadasımında oldu çünkü çektiler.
geçmiş olsun canım kabızlık varsa eğer ondandır ya sıkma canınıkızlar ya, dun tuvalete girmiştim çok afedersiniz büyük abdest için, silince kağıda çok açık pembe kan geldi. temiz bir kağıtla önden sildim gelmedi yani vajinadan gelmediğine eminim. zaten tekrar etmedi. bugün doktora ilaç yazdırmaya gidicem, gidince anlatıcam durumu ama çok korktum ya. senağlama
hadi gözünaydın görümce işi noldu belli mi bişey,
hoşbulduuuuuuuuuk.heyoooooooo belli oldu çok şükürki sonunda.merkez çıktı bacım.bu hafta cumaya kadar yanınızdayım donra gidip neti iptal ettircem ühüüüüüüü konuşamayacaz bay bi süre.cumartesi yada pazarda gidiytom ben vanıma:gitme:
kızlar kafayı yiycem ben iki gündür.bu 20lik dişim tamamen çürümüş sadece kökü kalmış şimdide kenarı dilimi kesiyoooo deli olcam ya offfffffffffff
geçmiş olsun canım kabızlık varsa eğer ondandır ya sıkma canını
inşallah iyi haberlerle gelirsin
hadi gözünaydın görümce işi noldu belli mi bişey
inşallah sağ salim sıkıntısız bir şekilde evini bulup yerleşirsin canım
çok özletme kendinilmaz:
geçmiş olsun canım dilinde ister istemez oraya kaçıyoo dimi :sinifsinif:
Dilmuh canım benim gözün aydın birtanesi..Allahım hayırlısını nasip etsin senide çok özlüycez canım yaa ..İşlerin yolunda gitsin hep duacıyım Allah yardımcın olsun tatlımm çabuk gel emi a.s. a.s.
kızşar ben sağlık ocağına gidicem sevk almak için.... yarın da beyin cerrahiye gitcem... görüşürüza.s.
beyin cerrahında ne işin var şekerim hayırdır.
kızlar ben sağlık ocağına gidicem sevk almak için.... yarın da beyin cerrahiye gitcem... görüşürüza.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?