2009 Kasm Anneleri

fıstığım basurun varmı.eğer varsa ondan olmuştur

öyle rahatsız edici bir basurum yok. sivilce falan da olsa acırdı herhalde. bende acaba kılcal damarlardan birine mi denk geldi diye düşündüm ama akşamdan beri kafayı yiycem.

neyseki bebeğim kığır kıpır maşallah. sanki annecim ben burdayım sen üzülme der gibi.

wanna anlık bişey olabilir cnm bence,ben çok acı yersem bendede oluyo..sorarsın yinede dr.a tabi

İnsallah dediğiniz gibi anlık birşeydir. aslında doktoruma söylemeye de korkuyorum, daha önce kayıplarım olduğu için kadın benden panik. bakalım ne diycek.:gitme:

:enbuyukkk:

dilmuhh saol tatlımm
hoşgeldinnnnnn napıyon kıs belli oldumu ilçe durumu ?????????
,

hoşbulduuuuuuuuuk.heyoooooooo belli oldu çok şükürki sonunda.merkez çıktı bacım.bu hafta cumaya kadar yanınızdayım donra gidip neti iptal ettircem ühüüüüüüü konuşamayacaz bay bi süre.cumartesi yada pazarda gidiytom ben vanıma:gitme:

günayydıın dilmuhh hoşgeldiin a.s.

hoşbulduk bacım

hadi bakalım hayırlısı cnm inşallah orayada çabuak alışırsın.baya görüşemicez öyleysee ordada ev bulup bağlanana kadar anaaam özleriz biz seni yaa :gitme: ara sıra biyerlerden durumunu yazarsın.

hadi bakalım hayırlısı cnm inşallah orayada çabuak alışırsın.baya görüşemicez öyleysee ordada ev bulup bağlanana kadar anaaam özleriz biz seni yaa :gitme: ara sıra biyerlerden durumunu yazarsın.

aaaaaa sağol bitanem bende sizi çooook özleyecem.gerçi eve geçin ilk işimden bizi interneti bağlatmak olcak ama yinede ben biyerlerden girerim.

kızlar kafayı yiycem ben iki gündür.bu 20lik dişim tamamen çürümüş sadece kökü kalmış şimdide kenarı dilimi kesiyoooo deli olcam ya offfffffffffff

ayy geçmiş olsun cnm diş ağrısı inanaılmaz zordurr.bi dişçiye gösterebilirsin,doktorundan fikir alıp müdahale yapıyorlar,bi arkadasımında oldu çünkü çektiler.

ayy geçmiş olsun cnm diş ağrısı inanaılmaz zordurr.bi dişçiye gösterebilirsin,doktorundan fikir alıp müdahale yapıyorlar,bi arkadasımında oldu çünkü çektiler.

yaaaaaa ama benimki 20lik diş hemde gömülü.beni deli etti.ya yutkunamıyorum valla.ben doktoruma bi soram bakalım ne diycek

geçmiş olsun canım kabızlık varsa eğer ondandır ya sıkma canını
inşallah iyi haberlerle gelirsin

hadi gözünaydın görümce işi noldu belli mi bişey
inşallah sağ salim sıkıntısız bir şekilde evini bulup yerleşirsin canım
çok özletme kendini lmaz:

kızlar kafayı yiycem ben iki gündür.bu 20lik dişim tamamen çürümüş sadece kökü kalmış şimdide kenarı dilimi kesiyoooo deli olcam ya offfffffffffff

geçmiş olsun canım dilinde ister istemez oraya kaçıyoo dimi :sinifsinif:

sağol canım inşallah.ya sorma bu dişim yutkunmamı bile engelliyo.

Dilmuh canım benim gözün aydın birtanesi..Allahım hayırlısını nasip etsin senide çok özlüycez canım yaa ..ışlerin yolunda gitsin hep duacıyım Allah yardımcın olsun tatlımm çabuk gel emi a.s. a.s.

sağol canım allah razı olsun.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.çok sağol

kızlar ben sağlık ocağına gidicem sevk almak için.... yarın da beyin cerrahiye gitcem... görüşürüza.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…