2009 Kasm Anneleri

zeren06 çok geçmiş olsun bende de bel ve bacak ağrısı çok fazlası ile vardı. Bebeğin bası yaptığını dinlenmem gerektiğin söylediler. Umarım sizinde öyledir.

slm kızlar yarım saat sonra evden çıkıp 4 lü sonucumu göstermeye gidicem doktoraaa...haber vereyım dedim.geçmişi okuyamadım ama inş hersey yolundadır.herkesi ve bebişleri çokk öpüyorummm

çok geçmiş olsun cnm a.s.,inşallah fıtık falan demez :Saruboceq:

zeren06 çok geçmiş olsun bende de bel ve bacak ağrısı çok fazlası ile vardı. Bebeğin bası yaptığını dinlenmem gerektiğin söylediler. Umarım sizinde öyledir.

zaren inşallah önemli birşey çıkmaz..güzel hayırlı haberlerle gel..

teşekkür ederim kızlar... ben artık çıkıyorum.. size iyi sohbetler görüşürüza.s.

slm kızlar yarım saat sonra evden çıkıp 4 lü sonucumu göstermeye gidicem doktoraaa...haber vereyım dedim.geçmişi okuyamadım ama inş hersey yolundadır.herkesi ve bebişleri çokk öpüyorummm

ya anacım 4 lü ne beee bıktım haa ben daha 3lüyü yeni yaptırdım 2.düzeye randevu aldım bide 4 lü çıktı haaa :) o neden oliy dr özellikle mi istedi meleğim ?

ya anacım 4 lü ne beee bıktım haa ben daha 3lüyü yeni yaptırdım 2.düzeye randevu aldım bide 4 lü çıktı haaa :) o neden oliy dr özellikle mi istedi meleğim ?

hee ben daha ayrıntılı bile yapmadım,bide 4lümü çıkcak kııı kaydirigubbakcemile3biz bu tıbbın hızına yetişemicez anacıım

Kusura bakmayın bilinçli yapılmış bir durum değil. Yaklaşık 4-5 yıldır kullandığım bir nick.ılk defa burada böyle bir durumla karşılaştım :)

len MUREDA haini bu arada annneni almaya gittiğin gün bi foto koymuştum yorumumu gördün mü bilmem ama beni delirttin len burda hain köfteeeeeeeeee o nası bi manzara uleyynnnnn orda mı yaşıyosun sen ne kaaaaaaaaa güzel yaa cennet gibiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…