len MUREDA haini bu arada annneni almaya gittiğin gün bi foto koymuştum yorumumu gördün mü bilmem ama beni delirttin len burda hain köfteeeeeeeeee o nası bi manzara uleyynnnnn orda mı yaşıyosun sen ne kaaaaaaaaa güzel yaa cennet gibiiiiiiiiiiiiiii
boşver canım ya kötü espriydi
ya yok ne değişcen biraz dikkatli yazar okuruz nolcek fazla olan muredamız olsun dimi ama kaydirigubbakcemile5
Kusura bakmayın bilinçli yapılmış bir durum değil. Yaklaşık 4-5 yıldır kullandığım bir nick.İlk defa burada böyle bir durumla karşılaştım :)
Teşekkür ederim. Biraz önce 3 lü test yaptırdım demiştiniz, sonucu nasıl çıktı. Bir problem yoktur inş. Benimki problemli çıktıda onun için sordum.
yok bee sende ne kusuru allah aşkınaa kaydirigubbakcemile3
bende hep MUREDA kullanırım Murat kocacım Eda da ben kısaltması mureda işte kaydirigubbakcemile3
Kızım olaydı koyardım belkim adını kaydirigubbakcemile3
anam neyse cerin kaçar herkesi öptüm
hayırdır ne problemi çıktıki?
dilmuhhhhhhhh kızz merkeze çıkmışşş eee görümcen de gelio bu durumda öyle miiiiiiiiiii
Trisomi 21 yani down sendromu riski 79/1 çıktı. Sonucu öğrenince baya yıkıldım ama yapacak birşey yoktu. Geçen çarşamba amnio sentez yaptırdım şimdi sonucu bekliyoruz.
gıııı gelcem yolcam saçını başını.ben unutmuşum aklımdan çıkmış ne güzel.ayyyyyyyy kocişten hiç ses yok bu konuda ne etceklerki acepfisfisfis
bu arada kızlar sağlık ocağına gittim aşımı oldum geldim kolum ağrıyo gerçi normalmiş.bir ay sonra tekrar yapılacakmış.ayyyy hava sıcak son işleri halledem dedim gez gez anam ağladı offfffff
çıkmaz bişey merak etme bu topicte çok yaptıran oldu amniosentez çok şükür kimsede bişey çıkmadı sende çıkmaz inşallah :Saruboceq:
geçmiş olsun cnm,ağrı oluyomuş yaa vurulduğu gün.Çok yorma bak kendini cnm dinlen dinlen öle yap.
Kııı cerin haklı senin görümce merkez olursa gelirim dediydi yaa :sinifsinif:
dilmuhhhhhhhhhhhhh lülülülülülü
napim kızıımmmm benim hiç aklımdan çıkmıyoki kadın sanki benim yanıma gelcek haa :roflol:
canım hiç üzülme sonuç gayet iyi çıkçak 2 li testin nasıldı? bi arkadaşım 2 li yaptırmadı 3 lü testte de 80/1 risk çıktı çok üzüldü ama amniyosentes temiz çıktı hiç canını sıkmaTrisomi 21 yani down sendromu riski 79/1 çıktı. Sonucu öğrenince baya yıkıldım ama yapacak birşey yoktu. Geçen çarşamba amnio sentez yaptırdım şimdi sonucu bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?