2009 Kasm Anneleri

anaaam görmedimdi kıı.he gülüm aynen orda yaşıyorum ben işte :roflol:.marmaris içmeler orası cnm.Süper bi yer yaa cennet gibi bi yer.oraya 10 dk.mesafede benim evde işte,dağ manzaralı bizim ev ama deniz değil.:roflol:

boşver canım ya kötü espriydi
ya yok ne değişcen biraz dikkatli yazar okuruz nolcek fazla olan muredamız olsun dimi ama kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim. Biraz önce 3 lü test yaptırdım demiştiniz, sonucu nasıl çıktı. Bir problem yoktur inş. Benimki problemli çıktıda onun için sordum.

Kusura bakmayın bilinçli yapılmış bir durum değil. Yaklaşık 4-5 yıldır kullandığım bir nick.İlk defa burada böyle bir durumla karşılaştım :)

yok bee sende ne kusuru allah aşkınaa kaydirigubbakcemile3
bende hep MUREDA kullanırım Murat kocacım Eda da ben kısaltması mureda işte kaydirigubbakcemile3
Kızım olaydı koyardım belkim adını kaydirigubbakcemile3

Tesadüfün bu kadarı benim işiminde adı murat adımda ada sonuç ortada MURADA kaydirigubbakcemile3

dilmuhhhhhhhh kızz merkeze çıkmışşş eee görümcen de gelio bu durumda öyle miiiiiiiiiii

gıııı gelcem yolcam saçını başını.ben unutmuşum aklımdan çıkmış ne güzel.ayyyyyyyy kocişten hiç ses yok bu konuda ne etceklerki acepfisfisfis

bu arada kızlar sağlık ocağına gittim aşımı oldum geldim kolum ağrıyo gerçi normalmiş.bir ay sonra tekrar yapılacakmış.ayyyy hava sıcak son işleri halledem dedim gez gez anam ağladı offfffff

Trisomi 21 yani down sendromu riski 79/1 çıktı. Sonucu öğrenince baya yıkıldım ama yapacak birşey yoktu. Geçen çarşamba amnio sentez yaptırdım şimdi sonucu bekliyoruz.

çıkmaz bişey merak etme bu topicte çok yaptıran oldu amniosentez çok şükür kimsede bişey çıkmadı sende çıkmaz inşallah :Saruboceq:

geçmiş olsun cnm,ağrı oluyomuş yaa vurulduğu gün.Çok yorma bak kendini cnm dinlen dinlen öle yap.
Kııı cerin haklı senin görümce merkez olursa gelirim dediydi yaa :sinifsinif:

dilmuhhhhhhhhhhhhh lülülülülülü
napim kızıımmmm benim hiç aklımdan çıkmıyoki kadın sanki benim yanıma gelcek haa :roflol:

geçmiş olsun cnm,ağrı oluyomuş yaa vurulduğu gün.Çok yorma bak kendini cnm dinlen dinlen öle yap.
Kııı cerin haklı senin görümce merkez olursa gelirim dediydi yaa :sinifsinif:

valla kociş bu konuyla ilgili hiçbişey söylemiyo bende bişey demiyom.sabırnan bekliyom aman yaaaaa istemiyom beeeeeeeeen diye çığlık atasın var

dilmuhhhhhhhhhhhhh lülülülülülü
napim kızıımmmm benim hiç aklımdan çıkmıyoki kadın sanki benim yanıma gelcek haa :roflol:

gıııııııı benimde çıkmıyodu ama kaç gündür ev topla ay dışarıdaki işleri hallet derken o çıkmış aklımdan ama bak şimdi ne etcem diye düşünmeye başladım gene offfffffffffffff yaaaaaa gelmesiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn

ya bugün nedense bana öyle geliyor sıkıcı ve sıcak bunaltıcı bir gün ben zaten sabahtan beri ilk bulantım sonrada baş agrım oldu halen de öyleyim migren var sıcak bunaldım valla...neyse p.tesi snedromuda var tabii.şimdiden iyi akşamalr dileyeyim umarım yarın günümüz böyle geçmez..

Trisomi 21 yani down sendromu riski 79/1 çıktı. Sonucu öğrenince baya yıkıldım ama yapacak birşey yoktu. Geçen çarşamba amnio sentez yaptırdım şimdi sonucu bekliyoruz.
canım hiç üzülme sonuç gayet iyi çıkçak 2 li testin nasıldı? bi arkadaşım 2 li yaptırmadı 3 lü testte de 80/1 risk çıktı çok üzüldü ama amniyosentes temiz çıktı hiç canını sıkma

kızlar inanılmaz bi gündü katılamadım size özür dilerimm seviyorum hepinizi tamammıı oğluşum bu gün kıpır kıpır dı valla ha bi de bişi sorcam midem çok kötü yanıyo ilaç kullanan var mı içiniz de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…