kızlar inanılmaz bi gündü katılamadım size özür dilerimm seviyorum hepinizi tamammıı oğluşum bu gün kıpır kıpır dı valla ha bi de bişi sorcam midem çok kötü yanıyo ilaç kullanan var mı içiniz de ?
hadi gözün aydın dilmuh mekez mi ilçemi cicimm? bi de görümcen geliyomu ? merak ettim de CADIARZUkız dilmuh tayin işi belli olmuş gözün aydın ev tutmaya ne zman gidecen kız
kız dilmuh tayin işi belli olmuş gözün aydın ev tutmaya ne zman gidecen kız
hadi gözün aydın dilmuh mekez mi ilçemi cicimm? bi de görümcen geliyomu ? merak ettim de CADIARZU
Hamile kadin duygusaldir**
- hick, hick hick...
- N'oldu askim, bisey mi var?
- Daha n'olsun Ahmet. Baksana su televizyona...
- E ne var, mankenler Laila'da egleniyolar.
- Farketmedin mi??
- Yoo neyii.
- Bak su ortadaki kirmizili kiz var ya, ben anlarim, gozlerinden belli. Nasil kederli nasil uzgun. Sen bakma egleniyo gibi g?r?nd?g?ne, kim bilir ne derdi var garibin... Dokunsan aglayacak kizcagiz. Hick, hick.
- Haydaaaaaaaa.........
**Hamile kadin sinirlidi
- Ellerine saglik askim, yemek harika olmus. Biraz daha sulu olsaydi.
- Ne demek istiyosun sen Ahmet
- Hiic ne diycem. Dedim ki biras daha su......
- Kes kes anladim ben seni anladiiiiiiim. Annen ?amur yapsa bayila bayila yersin dimi.
- Ama Hayatim. Ben simdi ne de...
- Bak hala konusuyo, o kadar merakliysan annenin yemeklerine gider annenin yanina yerlesir, orada yersin doya doya.
- Iyi de Askim ben simdi annemden bahse..
- He ben durduk yere cikartiyorum yane dimi, kiskaniyo muyum ben senin anneni onu mu demek istiyosun.
- Yok Hayatim ben kiskandigini filan s?ylemek isteme...
- Kes Ahmet kes, daha fasla konusup sinirlendirme beni. Hem suclu hem g?cl? yaaaaa...
- Haydaaaaaaa....
**Hamile kadinin tanimlanamaz agrilari vardir**
-Ayh. Ahmet kalk.
- Noldu Hayatim, bi yerin mi agriyo.
- Evet ayh, elimi tut da dogrulayim.
- Neren agriyo sevgilim.
- Nasil anlatiyim ki yaa. B?yle su sag taraftaki kaburga kemigim sanki kirilmis, damarlari gerdirip b?yle liflere dogru bastiraraktan.
-
- Yani sanki b?yle lifler kopmus da damarlara carparaktan kemiklere b?yle dolanip da... Anladin dimi?
- (saskin bakislar)
- Uffff. Uyu Ahmet uyuuu.
** Hamile kadinlar fena aserir**
- Ahmeeet.
- ...........
- Ahmet kalk. Canim acayip kavun istedi.
- Yarin alsam olmaz mi askim yaaaaaaaa.
- Tabi ki olmaz. Simdi Alman lazim.
- Tamam Hayatim alayim.
(tam kapidan cikacakken)
- Ahmet dur dur. Simdi de s?yle kaymakli bi ekmek kadayifi cekti canim. Bosver kavunu onu al sen.
- Tamam Hayatim.
- Ahmeeet. Ciktin mi caniiim.
- S?le Hayatim, tam cikiyodum.
- Bak sen kadayifi da birak. Hani gecen belgeselde cikmisti ya b?yle kirmizi bi meyve, bi tek Afrikada yetiisiyomus. Ondan getir sen.
- E yuhhh artik.
- : (
** Hamile kadin kiskan? olur**
- Ondan sonra Hayatim. Ayse Hanim da katildi mi tartismaya.
- HAngi Ayse Hanimmis bu.
- E bizim ofisteki memure Ayse hanim.
- Daha ?nce hic bahsetmemistin bu Ayse hanimdan. Niye soz etmedin.
- Sirasi gelmemistir Hayatim
- Bilmemi istemedigin bisey var da ondan mi anlatmadin bana bu kadini.
- Yok Hayatim ne olabilir ki. Alemsin valla.
- Sozu gecistirme Ahmet. Kim bu Ayse hanim. Ne var aranizda.
- Olur mu oole sey askim. Hem kac yasinda kadin.
- He ?yle miii? Yasi kucuk bi citir olsa fena olmas hani dime? Adisin Ahmet.
- Haydaaaaa...
alintidir...
herkese selam kızzlarr ayyy bugün bi gezdim bi gezdim sormayın. eminönüne gittim ayyy bebişler için neler var neler walla almamak için zor tutuyoo insan kendini. hele bi dükkan vardı böyle süslemeler satıyodu. kapı süsleri, bebek şekerleri için tüller süsler biblolar aayyy delircektim walla ala alada bi tane badi bi tanede pembe yelek aldım. siftah yaptık yani anlacağınız bide çatlamıyım diye kakao yağı aldım bebe yağına başlamıştım zaten kakao yağıyla devam ediyim eee sizler naptınız bakıyım
muredamız wardı bide muradamız olmuş hayırlı olsun hoşgelmişa.s.
dilmuhun görümceside hepimizin kabusu oldu çıktı walla beni bile sıkıntı aldıÇok üzgünüm çoook
günaydın kızlaaarrr ösledim sizi walla nan ben çay içemiyom yaa midem yanıyiikahvaltı ediom ama artık çay içmicem karar verdimmmm süprizzzzz
canım hiç üzülme sonuç gayet iyi çıkçak 2 li testin nasıldı? bi arkadaşım 2 li yaptırmadı 3 lü testte de 80/1 risk çıktı çok üzüldü ama amniyosentes temiz çıktı hiç canını sıkma
gıııı gelcem yolcam saçını başını.ben unutmuşum aklımdan çıkmış ne güzel.ayyyyyyyy kocişten hiç ses yok bu konuda ne etceklerki acepfisfisfis
bu arada kızlar sağlık ocağına gittim aşımı oldum geldim kolum ağrıyo gerçi normalmiş.bir ay sonra tekrar yapılacakmış.ayyyy hava sıcak son işleri halledem dedim gez gez anam ağladı offfffff
Trisomi 21 yani down sendromu riski 79/1 çıktı. Sonucu öğrenince baya yıkıldım ama yapacak birşey yoktu. Geçen çarşamba amnio sentez yaptırdım şimdi sonucu bekliyoruz.
dilmuh ne aşısı oldun kıs ben hiç aşı falan yaptırmadım hem sağlık ocağınada hiç gitmedim daha ay banada anlatın hele ne aşısı olduğunu
murada canım öncelikle hoşgeldin aramıza
benimde 3 lü testimde risk faktörü çıkmıştı ve dr muz ilk önce ayrıntılı ultrasonu bizden daha erken istemişti ayrıntılı ultrasonda herşey gayet normal çıktı ayrıntılıyı yapan dr bebeğinizi ben çok iyi inceledim gayet iyi dedi amniyosentezide size bırakıyorum dedi biz yaptırdık ve en erken alınan Trisomi 18 ve Trisomi 21 ayrıca 3 tane daha önemli olan sonucu amniyosentezden 3 gün sonra aldık sonuçları bu sonuçlar bizim için en önemli olanlardı ve allaha şükür sonuçlarımız temiz çıktı
sende moralini hiç bozma amniyosentezden sonra kendine dikkat et yat dinlen bol bol ve hep pozitif düşün amniyosentez sonuçları hep iyi çıkıyo çünkü canım
allahın izni ile sende güzel sonuçlar alacaksın eminim
Geçen hafta Çarşamba yaptırmıştım amnio sentezi allaha şükür pek sıkıntım olmadı şimdide gayet iyiyim. Ama dediğiniz gibi moral çok önemli, öğrendim hafta çok yıkıldım. Beklediğimiz birşeydi 4 gün içinde 2 kilo verdim. Şimdi hala verdiğim 2 kiloyu geri alamadım. Bende detaylı ultrason yaptırdım aynı testi başka hastanede yaptırdım onlarda sonuç temiz çıktı ama insanın içine kurt bir kere düşmeye görsün kendini yiyip duruyorsun. Şu saatten sonra allaha dua etmekten başka yapacağımız birşey görünmüyor. İnş. allahım hepimize sağlıklı doğacak bebeklerimizi kucağımıza almıyı nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?