günaydın fıstıklarr ayrıntılı ultrasonda kocamız kaynanamızda gelebılırmı kızlar sızın nasıl oldu tekmı alıyolar odaya :uhm:
günaydın fıstıklarr ayrıntılı ultrasonda kocamız kaynanamızda gelebılırmı kızlar sızın nasıl oldu tekmı alıyolar odaya :uhm:
günaydıın herkeseee a.s. sabah sabah midem bulanıyo yaaa zor tutuyorum kendimiii
karakısss napıyon süslü böcükkk
dilmuh ne aşısı oldun kıs ben hiç aşı falan yaptırmadım hem sağlık ocağınada hiç gitmedim daha ay banada anlatın hele ne aşısı olduğunu
özele gıdıyom medıkale kaynanamda görmek ıstıyorda torununu bende gelcem dıyo zemuszemusYaptıracağınız yere ve doktora bağlı bir durum. Ama genelde yanınıza birilerini alıyorlar. Benim eşim ve annem vardı.
günaydın canım ben ayrıntılı ultrasonu özel bir klinikte yaptırdım eşimde yanımdaydı zaten duvara kocaman bir ekran koymuşlardı dr bebeğinizi karşı duvardaki ekrandan görebilirsin demişti kaydirigubbakcemile3
karakız bırde bırsey daha sorcam sız bebegınızı net göruyormusunuz ben dıger ay dah anet görmustum doktorum hastaneden ayrıldı bende baska doktoragıttım yıne aynı hastanede am asankı bu sefer net deıldı pıpı felan görmedım ben bı arkadasım var o ben cok net gördum dıyo sızınkıler nasıl mafoldumben
günaydın canım ayy acaba sıcaklardanmı etkilendin ki tatlım
günaydın fıstıklar.
canım tetenoz aşısını yaptırdım.hamilelik boyunca üç kere yaptırıyosun sağlık ocağında.birincisi 20.haftadan sonra,ikincisi birinciden bir ay sonra,üçüncüsüde hemen hemen doğumdan bir ay önce.zaten onlar sana tarih veriyo aşılar için.bacım en kısa zamanda git sağlık ocağına onlar seni yönlendirir.bu tetenoz aşısı doğumda bebeğe tetenoz geçmesin diye yapılıyomuş
özele gıdıyom medıkale kaynanamda görmek ıstıyorda torununu bende gelcem dıyo zemuszemus
günaydın canım ben ayrıntılı ultrasonu özel bir klinikte yaptırdım eşimde yanımdaydı zaten duvara kocaman bir ekran koymuşlardı dr bebeğinizi karşı duvardaki ekrandan görebilirsin demişti kaydirigubbakcemile3
günaydın canım ayy acaba sıcaklardanmı etkilendin ki tatlım
canlüüüüüzzzzzzzzz zillisiiiiiiiiiii nerdesün olum seeeennnnnnnnnnnnn :mymeka: gacileri yola yola bitiremedin heeeeeeeeee delikafadulden
kızzzzz izmir marşı eşliğinde tüm sülale birlikte mi gitcenis bebeki görmeye delüüü naniknanik
Geçen hafta Çarşamba yaptırmıştım amnio sentezi allaha şükür pek sıkıntım olmadı şimdide gayet iyiyim. Ama dediğiniz gibi moral çok önemli, öğrendim hafta çok yıkıldım. Beklediğimiz birşeydi 4 gün içinde 2 kilo verdim. Şimdi hala verdiğim 2 kiloyu geri alamadım. Bende detaylı ultrason yaptırdım aynı testi başka hastanede yaptırdım onlarda sonuç temiz çıktı ama insanın içine kurt bir kere düşmeye görsün kendini yiyip duruyorsun. Şu saatten sonra allaha dua etmekten başka yapacağımız birşey görünmüyor. İnş. allahım hepimize sağlıklı doğacak bebeklerimizi kucağımıza almıyı nasip eder
:1shok: :1shok: aaaa ben hiç tetanoz aşısı yaptırmadımki biş olurmu canım hay allahımya sağlık ocağınada gitmedimki hiç ben kaydım falan yok orda yani ben şuan 20.haftadayım kafam karıştı ne yapmam gerek peki benim şimdi bu durumda
Canlizcim canım ben en son amniyosentez sonrası kontrol için gitmiştim ama o gün pek fazla bişi anlayamamıştım çünkü amniyosentez sonrası bebeğin kalp atışlarına bakmak için çağırmıştı dr pek fazla bakmadı yani bebeğim hareketliydi maşallah ama sanırım bu hafta sonu gideceğim dr a kontrol için o zaman net bir şekilde görürüm inşallah.
Ayrıntılı ultrasonda ise 3 boyutlu gördük bebeğimizi hatta birkaç saniyelik bir filmide var elimizde cd de kaydirigubbakcemile3 artiz kızımın
:1shok: :1shok: aaaa ben hiç tetanoz aşısı yaptırmadımki biş olurmu canım hay allahımya sağlık ocağınada gitmedimki hiç ben kaydım falan yok orda yani ben şuan 20.haftadayım kafam karıştı ne yapmam gerek peki benim şimdi bu durumda
gıııııııııı dur anam panik yapma.bende ilk aşımı dün yaptırdım.20.haftadan sonra yaptırıyosun ilk aşını.sen bi ara git kaydını yapsınlar aynı gün aşınıda yaparlar.aşı için gittiğimde beş dakika bile sürmedi.sen boş zamanında git panik yapma daha erken zaten.ben 21.haftamı bitircem nerdeyse baksana
gıııııııııı dur anam panik yapma.bende ilk aşımı dün yaptırdım.20.haftadan sonra yaptırıyosun ilk aşını.sen bi ara git kaydını yapsınlar aynı gün aşınıda yaparlar.aşı için gittiğimde beş dakika bile sürmedi.sen boş zamanında git panik yapma daha erken zaten.ben 21.haftamı bitircem nerdeyse baksana
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 ay nappim kıs süsleniyom dermişim :roflol:
sen napıyon bakim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?