2009 Kasm Anneleri

günaydın fıstıklarr ayrıntılı ultrasonda kocamız kaynanamızda gelebılırmı kızlar sızın nasıl oldu tekmı alıyolar odaya :uhm:

Yaptıracağınız yere ve doktora bağlı bir durum. Ama genelde yanınıza birilerini alıyorlar. Benim eşim ve annem vardı.

günaydın fıstıklarr ayrıntılı ultrasonda kocamız kaynanamızda gelebılırmı kızlar sızın nasıl oldu tekmı alıyolar odaya :uhm:

günaydın canım ben ayrıntılı ultrasonu özel bir klinikte yaptırdım eşimde yanımdaydı zaten duvara kocaman bir ekran koymuşlardı dr bebeğinizi karşı duvardaki ekrandan görebilirsin demişti kaydirigubbakcemile3

günaydıın herkeseee a.s. sabah sabah midem bulanıyo yaaa zor tutuyorum kendimiii

günaydın canım ayy acaba sıcaklardanmı etkilendin ki tatlım

günaydın fıstıklar.

dilmuh ne aşısı oldun kıs ben hiç aşı falan yaptırmadım hem sağlık ocağınada hiç gitmedim daha ay banada anlatın hele ne aşısı olduğunu

canım tetenoz aşısını yaptırdım.hamilelik boyunca üç kere yaptırıyosun sağlık ocağında.birincisi 20.haftadan sonra,ikincisi birinciden bir ay sonra,üçüncüsüde hemen hemen doğumdan bir ay önce.zaten onlar sana tarih veriyo aşılar için.bacım en kısa zamanda git sağlık ocağına onlar seni yönlendirir.bu tetenoz aşısı doğumda bebeğe tetenoz geçmesin diye yapılıyomuş

Yaptıracağınız yere ve doktora bağlı bir durum. Ama genelde yanınıza birilerini alıyorlar. Benim eşim ve annem vardı.
özele gıdıyom medıkale kaynanamda görmek ıstıyorda torununu bende gelcem dıyo zemuszemus

canlüüüüüzzzzzzzzz zillisiiiiiiiiiii nerdesün olum seeeennnnnnnnnnnnn :mymeka: gacileri yola yola bitiremedin heeeeeeeeee delikafadulden
kızzzzz izmir marşı eşliğinde tüm sülale birlikte mi gitcenis bebeki görmeye delüüü naniknanik

:1shok: :1shok: aaaa ben hiç tetanoz aşısı yaptırmadımki biş olurmu canım hay allahımya sağlık ocağınada gitmedimki hiç ben kaydım falan yok orda yani ben şuan 20.haftadayım kafam karıştı ne yapmam gerek peki benim şimdi bu durumda
özele gıdıyom medıkale kaynanamda görmek ıstıyorda torununu bende gelcem dıyo zemuszemus

merhaba kızlar nasılsınız hafta sonu eşim ateşlendii üşütmüş faranjit olmuş birazda nazlıdıır kendilerii hiç uyumadaım ona baktım acillerdeydik hep ateşi bir türlü düşmedii dün akşam iyileşti biraz bugün işe gidebildi

karakız biizm doktorun muayenesinde var lcd ekran ama ayrıntılıda yoktu benim sağlık ocağına ayın 1.gidicem aşı için bid4 kızlar gülben erken doğum yapmış 30 haftalıkkene bebişlerin resimleri varmıydı nette merak ettim yaws

zemuszemus neber nan cerenimooooooo kızım yogunum yaa giremıyom para basıyoz burda aaaaa laelaelaelaelae hee kız kayınpederıde göturcedım ama ayıp olur dıye vazgectım :kedi: napım gecen ay göturmedık dıye karıaz bu ay gelcem ben dıyo delikafadulden gel gellll sende gelll dedım pipiş görmeye -tatlicadiarzu-

eminim sonuçları mükemmel gelecek sen hiç üzülme ki bebişde üzülmesin.rabbime bütün bebişler için dualar ediyoruz sende kafanı hiiiiiiç yorma bebiş emin ol çok çok iyi tek sorun senin onun üzmen olur.üzülme emi canım

Canlizcim canım ben en son amniyosentez sonrası kontrol için gitmiştim ama o gün pek fazla bişi anlayamamıştım çünkü amniyosentez sonrası bebeğin kalp atışlarına bakmak için çağırmıştı dr pek fazla bakmadı yani bebeğim hareketliydi maşallah ama sanırım bu hafta sonu gideceğim dr a kontrol için o zaman net bir şekilde görürüm inşallah.
Ayrıntılı ultrasonda ise 3 boyutlu gördük bebeğimizi hatta birkaç saniyelik bir filmide var elimizde cd de kaydirigubbakcemile3 artiz kızımın

gıııııııııı dur anam panik yapma.bende ilk aşımı dün yaptırdım.20.haftadan sonra yaptırıyosun ilk aşını.sen bi ara git kaydını yapsınlar aynı gün aşınıda yaparlar.aşı için gittiğimde beş dakika bile sürmedi.sen boş zamanında git panik yapma daha erken zaten.ben 21.haftamı bitircem nerdeyse baksana

benım dedıgım arkadsın doktorunda zaten 3 boyutlu varmıs ondan galıba ayrıntılı ultraso 4 boyutlu olmuyomu kız
benım doktor 4 boyutluya gıreceksın dedı bastan sona cd cekeceklermıs foto vereceklermıs :1shok: :1shok:

Karakızz hayatım, ben biraz önce geldim sağlık ocağından. Daha önce kayıt yaptırmana filan gerek yok. Çünkü bende ilk defa bugün gittim. Hemen aşımı yaptılar ve aşı kartı verip, bir ay sonra 2. doz için çağırdılar. Zaten kartada yazıyorlar tarihi...
Yani henüz zamanın geçmiş değil.

Tetanoz aşısını sağlık ocaklarından başka yer yapmıyormu. Benim doktorum bu konudan hiç bahsetmedi. Bende şimdi sizlerden duydum

he tamam ozaman derin bir oh çekeyim ben öyleyse sağlık ocakları c.tesi açık oluyomu acaba ya c.tesi gitsem öğleden sonra yada bir sabah işe bir saat geç geleceğim işimi halledeceğim canım çokkk teşekkür ederim bu arada opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…