- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
Tetanoz aşısını sağlık ocaklarından başka yer yapmıyormu. Benim doktorum bu konudan hiç bahsetmedi. Bende şimdi sizlerden duydum
merhaba kızlar nasılsınız hafta sonu eşim ateşlendii üşütmüş faranjit olmuş birazda nazlıdıır kendilerii hiç uyumadaım ona baktım acillerdeydik hep ateşi bir türlü düşmedii dün akşam iyileşti biraz bugün işe gidebildi
karakız biizm doktorun muayenesinde var lcd ekran ama ayrıntılıda yoktu benim sağlık ocağına ayın 1.gidicem aşı için bid4 kızlar gülben erken doğum yapmış 30 haftalıkkene bebişlerin resimleri varmıydı nette merak ettim yaws
benım dedıgım arkadsın doktorunda zaten 3 boyutlu varmıs ondan galıba ayrıntılı ultraso 4 boyutlu olmuyomu kız
benım doktor 4 boyutluya gıreceksın dedı bastan sona cd cekeceklermıs foto vereceklermıs :1shok: :1shok:
Karakızz hayatım, ben biraz önce geldim sağlık ocağından. Daha önce kayıt yaptırmana filan gerek yok. Çünkü bende ilk defa bugün gittim. Hemen aşımı yaptılar ve aşı kartı verip, bir ay sonra 2. doz için çağırdılar. Zaten kartada yazıyorlar tarihi...
Yani henüz zamanın geçmiş değil.
Tetanoz aşısını sağlık ocaklarından başka yer yapmıyormu. Benim doktorum bu konudan hiç bahsetmedi. Bende şimdi sizlerden duydum
kokoşko senüüü yerimseniben
ay ben napem yauw işteyim günün kölesi çalış çalış ve de çalışşşşşşşşşş
he tamam ozaman derin bir oh çekeyim ben öyleyse sağlık ocakları c.tesi açık oluyomu acaba ya c.tesi gitsem öğleden sonra yada bir sabah işe bir saat geç geleceğim işimi halledeceğim canım çokkk teşekkür ederim bu arada opuyorumnanaktan
zemuszemus neber nan cerenimooooooo kızım yogunum yaa giremıyom para basıyoz burda aaaaa laelaelaelaelae hee kız kayınpederıde göturcedım ama ayıp olur dıye vazgectım :kedi: napım gecen ay göturmedık dıye karıaz bu ay gelcem ben dıyo delikafadulden gel gellll sende gelll dedım pipiş görmeye -tatlicadiarzu-
sağıol cnm çay zaten içmiyorum artık ben de gastrit var zaten bu aya kadar bi sıkıntım yoktu da son günlerde başladı evde de 3 şişe rennie duo var çok sıkıntım olursa içim bariiyerimsenibenHepinize günaydın arkadaşlar.
3lü test ile ilgili söyledikleriniz için teşekkür ederim. Bizde umut ediyoruz sonuçların iyi çıkmasını.
Mide yanmanıza gelince benimde gastritim var benimde arada yanmalarım oluyor. Unun için Renin duo veya Gaviskon şurup içebilirsin tok karnına daha faydalı. Ama çaydan vazgeçmen lazım çay yanmayı daha çok artırıyor.
günaydın karakızımmm nasılsın?Herkese kocamannnnnnnnnnnnnn günaydın arkadaşlar
he oldu anamm sülalecek gidin :roflol: ben tek gittim walla oğluşum her bi yerini gördüm nannn çok şekerdii.günaydın fıstıklarr ayrıntılı ultrasonda kocamız kaynanamızda gelebılırmı kızlar sızın nasıl oldu tekmı alıyolar odaya :uhm:
arkadaşlar aranızda demir için ilaca başlayan varmı.bana dr ferplex diye birşey yazdı ama nasıl alınacağı hakkında hiçbir fikrim yok.aynı ilacı kullananınız varmı.çünki ben ilacı eczaneden almadım.kuzenimde 3-4 kutu vardı o yeni doğum yaptı da o verdi boşa alma diye....
arkadaşlar aranızda demir için ilaca başlayan varmı.bana dr ferplex diye birşey yazdı ama nasıl alınacağı hakkında hiçbir fikrim yok.aynı ilacı kullananınız varmı.çünki ben ilacı eczaneden almadım.kuzenimde 3-4 kutu vardı o yeni doğum yaptı da o verdi boşa alma diye....
hee nan kız ıstıyodu ama oglanada coşkuya geldı kaynana görsünde rahatlasın bakalım delikafaduldenkızııım senin kaynanacık pipişten sora gaza geldi haaa ben diyem sana :jeyyar: görecem de görecem hahah ebişin ki gibi bi suratınıza sallasa da görseniz bare :roflol:
sağıol cnm çay zaten içmiyorum artık ben de gastrit var zaten bu aya kadar bi sıkıntım yoktu da son günlerde başladı evde de 3 şişe rennie duo var çok sıkıntım olursa içim bariiyerimseniben
günaydın karakızımmm nasılsın?
he oldu anamm sülalecek gidin :roflol: ben tek gittim walla oğluşum her bi yerini gördüm nannn çok şekerdii.
canlizcim ayrıntılıya ne zaman nerede giriyorsun.kime gideceksin.
hee nan kız ıstıyodu ama oglanada coşkuya geldı kaynana görsünde rahatlasın bakalım delikafadulden
sülalecek mı :dance: kız oda almaz dıye yoksa gıderük de artık her kontrolde bır grup gıderık :teytey: bu arda kaynanaya oda takımını bebek arabasını kaktırdım alacak :jeyyar: :jeyyar: yanı ılk etapda beşık begendım evımıze gecınce söz verdı oda takıı alcakyoksam basının etını yerım valaa :sm_cool:
ooo böle kaynana her kontrole götürülür anacım :roflol: gelsin tabi kadınn :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?