2009 Kasm Anneleri

Tetanoz aşısını sağlık ocaklarından başka yer yapmıyormu. Benim doktorum bu konudan hiç bahsetmedi. Bende şimdi sizlerden duydum

Canım, benim doktorumda gerek görmemişti. Eskiden evde doğum yapılıyor steril olmayan makaslarla göbek kordonu kesiliyor ama şimdi hastanede doğum oluyor gerek yok dedi...İstersen ayptır bebeğede sanada sakıncası yok dedi...
Ama işi şansa bırakmamak lazım. Sonuçta hastanede bile olsa hastane enfeksiyonu diye birşey var değil mi.... Ne olur ne olmaz. Sonuçta bebişede zararı yok. Bence yaptırmakta fayda var.

çok geçmiş olsun cnm..aaa doğurmuşmu gülben inş iyidirler.

anam ben 3 boyutlumu yazmışım tama işte 4 boyutlu ama ben biliyosun 3 lü testimde çıkan riskli sonuçlardan dolayı erken gitmiştim o nedenle fazla bir görüntü yok cd de şimdi bu hafta kontrolum var dr a soracağım yeniden ayrıntılı yaptırmam gerekiyormu diye

ay canım çok teşekkür ederim anam nappim hemen panik yaptım ben eksikmi kalayım yani tetanoz aşısından dime kaydirigubbakcemile3

Tetanoz aşısını sağlık ocaklarından başka yer yapmıyormu. Benim doktorum bu konudan hiç bahsetmedi. Bende şimdi sizlerden duydum

valla bende yeni duydum anacım ahanda bu dilmuhdan dr bana da bişi sölemedi gidince soracam ben ona bunu hesabını o dr a kaydirigubbakcemile3

kokoşko senüüü yerimseniben
ay ben napem yauw işteyim günün kölesi çalış çalış ve de çalışşşşşşşşşş

all bendende o kadar geldik çalışıyoruz anacım ne yapalım kadder utansın opuyorumnanaktan

bacım benim doktorda bişey demedi.bildiğim kadarıyla sağlık ocağı yapıyo başka yer yaparmı bilmiyom.

aaaaaaa ne demek bacım.bu arada cumartesi kapalı oluyo sağlık ocağı.hafta içi bi gün sabah gidersin beş dakikada halledersin.

kızııım senin kaynanacık pipişten sora gaza geldi haaa ben diyem sana :jeyyar: görecem de görecem hahah ebişin ki gibi bi suratınıza sallasa da görseniz bare :roflol:

günaydınn kızlarrr uzun zamandır giremiyodumm...iş güç yoğunluğu bu arada 19+0'a da geldik çok şükür...allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah bu arada oğlum kıpırdanıyo artık :) müthiş bi duyguymuş...
tetanoz aşısı konusunda ben de emin olamıyodum demek benim de artık zamanım gelmiş ...

arkadaşlar aranızda demir için ilaca başlayan varmı.bana dr ferplex diye birşey yazdı ama nasıl alınacağı hakkında hiçbir fikrim yok.aynı ilacı kullananınız varmı.çünki ben ilacı eczaneden almadım.kuzenimde 3-4 kutu vardı o yeni doğum yaptı da o verdi boşa alma diye....

sağıol cnm çay zaten içmiyorum artık ben de gastrit var zaten bu aya kadar bi sıkıntım yoktu da son günlerde başladı evde de 3 şişe rennie duo var çok sıkıntım olursa içim bariiyerimseniben
Herkese kocamannnnnnnnnnnnnn günaydın arkadaşlar
günaydın karakızımmm nasılsın?
günaydın fıstıklarr ayrıntılı ultrasonda kocamız kaynanamızda gelebılırmı kızlar sızın nasıl oldu tekmı alıyolar odaya :uhm:
he oldu anamm sülalecek gidin :roflol: ben tek gittim walla oğluşum her bi yerini gördüm nannn çok şekerdii.

kızlar cumartesi benimde ayrıntılı ultrason randevum vaaaaaaaaarrrrrrrrrr.ya benım kız hala açmıyo bacaklarını sinir etti benı yaa.göstermıyo. dr. lar sadece tahmin de bulunuyo % 90 diyorlar ama tahminden ibaret tabi...bu seferde açmazsa çok kızıcam yaa.

ben alıyorum cnm ama benmki ferro sanol duodenal.Sabahları aç karnına alıcaksın,45 dk bişey yemek yok.2 saat kadarda süt içmek yok vücutta emilmiyomuş yoksa.tüm demir hapları için geçerlimiş.

canım bana dr m Gynoferon verdi demir hapı olarak günde bir tane ondan içiyorum yemekten 1 saat sonra içiyorum ben öyle demişti bana dr
ama senin kullandığını bilmiyorum ben tatlım eczaneye sor istersen yada dr nu ara sor bi o söyler sana

kızııım senin kaynanacık pipişten sora gaza geldi haaa ben diyem sana :jeyyar: görecem de görecem hahah ebişin ki gibi bi suratınıza sallasa da görseniz bare :roflol:
hee nan kız ıstıyodu ama oglanada coşkuya geldı kaynana görsünde rahatlasın bakalım delikafadulden

sülalecek mı :dance: kız oda almaz dıye yoksa gıderük de artık her kontrolde bır grup gıderık :teytey: bu arda kaynanaya oda takımını bebek arabasını kaktırdım alacak :jeyyar: :jeyyar: yanı ılk etapda beşık begendım evımıze gecınce söz verdı oda takıı alcakyoksam basının etını yerım valaa :sm_cool:

canlizcim ayrıntılıya ne zaman nerede giriyorsun.kime gideceksin.

canlızcım ben daha 17 haftalıgım 5 hafta sonra gıtcem ünal beye gıtmıstım bende leyla gıdınce orda yaptırcam 108 ytl dıye bılıyorum fıyatını sen dılegemıgıtcen sana sorum bıde ben leyla hanımın ultrasonunda sankı bebegımı dah anet gördum ünalbeyın ultrasonunda co net gelmedı senın nasıl görunuyor

ooo böle kaynana her kontrole götürülür anacım :roflol: gelsin tabi kadınn :roflol:

ooo böle kaynana her kontrole götürülür anacım :roflol: gelsin tabi kadınn :roflol:

şakkıdı valla sağ olsun alır ılgılıdır ya kızlar dün benım kociş anasına an aoglanın adını ne koysak dedı laf gelısı onunda abısı hasta ve hıc cocugu olmamıs esımın adınıda o dayısı koymuş onun adını söledı cok sevınır senın adınıda o koymusdu ve cocugu yokya dedı bende bırsey demedım kemal nasıl kızlar

laaa karıya kemal koyarsak belkım bıze arab aev neyımde alır hıı koyarız ama 2 şartla bıze ev al arab aalın derık olmamııı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…