2009 Kasm Anneleri

itekk yaa bugun rüyanda senınle ugrastım hayırdır ınsallah kız kocanıda gördüm bismıllahırrahmanırrahım yawwww kafamçokkarıştı ıyımısın canım
hayırdır güzelim yaa 2 gündür evde değildim pazar günğ kocişimle gezdim gezdim çok yorulmuşyum.pazartesi annemlerdeydim orada da fırsat bulamadım.bugün 3lü sonucumu aldım temiz çıktı ayrıntılı için randevu alacağım.yani herşey yolunda.

hoşgeldin kısss

:roflol: pardon nasılsın demeyi unutmusum nasılsın şekerim

ben cokyorgunum hatyda hastanedeydim geldim dus aldım zor attım kendimi eve:bbo:

bende hastaneye sonuç göstermeye gittim canım yorulmuşum valla bendekafamçokkarıştıneyse ben kaçıyım kociş geliyor yarın bol bol görüiürz hepiniz öpüldünüzopuyorumnanaktan

uyuyodur canım
ben de zaten daha 3 gündür hissetmeye başladım
anne olacağımı daha da farkettirdi ya ne mutlu bize

ben hafta olarak öndeyim tatlım 22 haftamdayım 16ncı haftadan itibaren hissetmeye basladım hareketleri ama ilk kez bebeğim bugün bukadar sessiz kaldı cok yorulduk teyzesi cokkkkkkkk

kıslar kociş aradı geliyomuş
yayın görüşürüz
hepinizi öptüm

ii akşamlar canımmm

hoşgeldin cnm :)
herkes bi yerlerde sessiz kaldık bayaaa.Maşallah kocaman olmuş kızçen,bende p.tesi gitcem çok özledim oğluşumu büyümüştür şaşırtcak beni yine.Bende cuma vurulcam tetanoz aşımı :sinifsinif: hiç sevmem iğneleri yaav

arkadaşlar cinsiyette değişiklik yaşayan varmı?mesela yani önce erkek denip sonra kız çıkan varmı? hatta pipiyide görüp sonra değişen varmı?

aa bugun sabah sabah aseba da yok piyasada kk da yanlıs kaldım yauwww :gitme:
bugun fazlasıyla gereksiz ve faydasız bi kahvaltı ediom ama napem canım istedü poğaça aldım yağlı yağlı yememem lazım biliom ama napem işteeeeeeeeeee :kedi:
neyse şimdiden herrrkeşlere günaydınlar olssun ben ara ara girerun ...
hepinizi öper ve de cerin kaçar ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…